Ginekolog Ciechanów

  • Andrzej Sopliński - ginekolog

    Andrzej Sopliński

    ginekolog

    • Przybosia 3, Ciechanów

      Gabinet Ginekologiczny

    Wspaniały człowiek!lekarz z powołania a nie maszynka do robienia pieniędzy cudzym kosztem!
  • Jacek Czosnyka - ginekolog

    Jacek Czosnyka

    ginekolog

    • Powstańców Wielkopolskich 2, Ciechanów

      Specjalistyczny Szpital Wojewódzki w Ciechanowie

    Jestem pacjętką doktora Czosnyki i z całą pewnością polecam go innym, gdyż jest to lekarz fachowy zl...
  • Leszek Pawlak - ginekolog

    Leszek Pawlak

    ginekolog, androlog

    • Spółdzielcza 2, Ciechanów

      Medicus

    Chciałbym na wstępie wypowiedzi zaznaczyć, że jest ona pisana z punktu widzenia męża i ojca. O dokto...
  • Danuta Matuszewska-Koziara - ginekolog

    Danuta Matuszewska-Koziara

    ginekolog

    • Sienkiewicza 71 b, Ciechanów

      Przychodnia Lekarska Vita-Med w Ciechanowie

    Prawdziwy specjalista potrafi odpowiednio wyjasnic najwietlic sytuacje konkretna w pelni zaangazowan...
  • Tomasz Obojski - ginekolog

    Tomasz Obojski

    ginekolog

    • Sienkiewicza 9a, Ciechanów

      Gabinet Ginekologiczny

    Zdecydowanie najlepszy lekarz, polecam serdecznie Pana doktora . Opiekował się mną w ciązy, był przy...
  • Witold Achciński - ginekolog

    Witold Achciński

    ginekolog

    • Narutowicza 20, Ciechanów

      Eskulap Centrum Medyczne w Ciechanowie

    co prawda byłam tylko 2 razy u tego lekarza, bo wcześniej chodziłam do innych. ale teraz wiem, że do...
  • Mariusz Błoński - ginekolog

    Mariusz Błoński

    ginekolog

    • Matejki 4, Ciechanów

      Gabinet Ginekologiczny.

    Drogie Panie! Pan Doktor Mariusz Błoński prowadził moją ciążę...dziś mam już 2 letniego, zdrowego s...
  • Ryszard Krasiński - ginekolog

    Ryszard Krasiński

    ginekolog

    • Narutowicza 20, Ciechanów

      Eskulap Centrum Medyczne w Ciechanowie

    Super lekarz!!! Znalazł mi guzy, których nie wykryli inni 4 lekarze. Podejrzewano białaczkę a przycz...
  • Halina Antoniak - ginekolog

    Halina Antoniak

    ginekolog

    • Sienkiewicza 71 b, Ciechanów

      Przychodnia Lekarska Vita-Med w Ciechanowie

    Witam, czytając wypowiedzi innych wprost nie mogłam uwierzyć że oceniamy tą samą panią dr. Nie przyt...
  • LIdia Ogonowska - ginekolog

    LIdia Ogonowska

    ginekolog

    • Sienkiewicza 13a, Ciechanów

      Gabinet Lekarski

    Hmmm... Ja chodzę już od prawie roku, obecnie Pani doktor prowadzi moją ciążę (8-my miesiąc) póki co...
  • Elżbieta Filipczak - ginekolog

    Elżbieta Filipczak

    ginekolog

    • Armii Krajowej 18a, Ciechanów

      Arnica

    Jestem pacjentką po wielu przejściach zdrowotnych. Leczyłam się wiele lat w wielu miastach, w tym w ...
  • Joanna Wołoszyn-Szymankiewicz - ginekolog

    Joanna Wołoszyn-Szymankiewicz

    ginekolog, endokrynolog

    • Powstańców Wielkopolskich 2, Ciechanów

      Specjalistyczny Szpital Wojewódzki w Ciechanowie

    Jako jedyny lekarz z tych, których przerabiałam miała jakiś plan działania. Konkretna, subtelny dowc...
  • Jolanta Matuszewska - ginekolog

    Jolanta Matuszewska

    ginekolog

    • Sienkiewicza 71 b, Ciechanów

      Przychodnia Lekarska Vita-Med w Ciechanowie

    Pani Doktor Hanna Zalewska. POLECAM!!!!!!!!!!!
  • Danuta Grzelczyk-Ossowska - ginekolog

    Danuta Grzelczyk-Ossowska

    ginekolog

    • WOJSKA POLSKIEGO 46, Ciechanów

      Gabinet Lekarski

    Pani Doktor prowadziła moją ciążę. Na pierwszą wizytę trafiłam z polecenia kilku koleżanek. Ze wzglę...
  • Katarzyna Chlebicka - ginekolog

    Katarzyna Chlebicka

    ginekolog, endokrynolog

    • Plac Kościuszki 5 pokój 11 piętro 2, Ciechanów

      Gabinet Psychoterapii Miękka Sofa

  • Anna Kazimiera Obojska - ginekolog

    Anna Kazimiera Obojska

    ginekolog

    • Sienkiewicza 9A, Ciechanów

      Gabinet Prywatny

  • Sławomir Brzozowski - ginekolog

    Sławomir Brzozowski

    ginekolog, internista

    • Okrzei 8, Ciechanów

      Poradnia Stomatologiczna BA-Dent

  • Hanna Sylwesiuk-Zalewska - ginekolog

    Hanna Sylwesiuk-Zalewska

    ginekolog

    • Zielona Ścieżka 2, Ciechanów

      Gabinet Lekarski Hanna Sylwesiuk-Zalewska

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Metody płatności

Pytania pacjentów

  • Witam,
    mam 32 lata i nie jestem w ciąży, otrzymałam wyniki badań posiewu z dróg moczowo-płciowych, czy mogę prosić o zinterpretowanie poniższego wyniku?
    Posiew z dróg moczowo-płciowych - tlenowo:
    Wyhodowano mikroflorę fizjologiczną bądź kolonizującą pochwy
    Lactobacillus… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Julia Murlewska

    +++Oznaczają nasilenie wzrostu bakterii.+ to mały wzrost a ++ duży wzrost natomiast +++ bardzo duży wzrost w uproszczeniu.Co do interpretacji rodzaju bakterii to wszystko zależy czy występują u Pani objawy… Więcej

  • Czy możliwe jest aby zmiany nowotworowe były widoczne w wątrobie, która przeważnie jest atakowana jako ostatni organ, a pozostałe jak jelito, żołądek pozostawały bez zmian nowotworowych? Wszystko przy dobrej morfologii i wynikach markerów nowotworowych wykluczających nowotwór?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Lewandowicz

    Zmiany nowotworowe w wątrobie dzielimy na dwie grupy:
    - przerzuty innych nowotworów do wątroby (większość guzów wątroby)
    - nowotwory pierwotne wątroby.

    Zwykle przy przerzutach… Więcej

  • Brązowa wydzielina

    mam 17 lat i mam objawy okresu jak zawsze boli brzuch i kręgosłup ale zamiast krwi od 4 dni jest brązowa wydzielina z śladową ilością krwi. Czy powinnam się obawiać ? Dodam że miesiąc temu byłam u ginekologa i wszystko było w porządku.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Artur Mazur

    dzień dobry, brązowa wydzielina świadczy, że krew wynaczyniła się / złuszczyło endometrium ok. 2-3 dni wcześniej. reasumując w Pani wieku norma. Oczywiscie przy braku innych objawów. pzdr artur mazur… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie