Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 01.10
jutro 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12
pon. 19.12
wt. 20.12
śr. 21.12
czw. 22.12
pt. 23.12
sob. 24.12
niedz. 25.12
pon. 26.12
wt. 27.12
śr. 28.12
czw. 29.12
pt. 30.12
sob. 31.12
niedz. 01.01
pon. 02.01
wt. 03.01
śr. 04.01
czw. 05.01
pt. 06.01
sob. 07.01
niedz. 08.01
pon. 09.01
wt. 10.01
śr. 11.01
czw. 12.01
pt. 13.01
sob. 14.01
niedz. 15.01
pon. 16.01
wt. 17.01
śr. 18.01
czw. 19.01
pt. 20.01
sob. 21.01
niedz. 22.01
pon. 23.01
wt. 24.01
śr. 25.01
czw. 26.01
pt. 27.01
sob. 28.01
niedz. 29.01
pon. 30.01
wt. 31.01
śr. 01.02
czw. 02.02
pt. 03.02
sob. 04.02
niedz. 05.02
pon. 06.02
wt. 07.02
śr. 08.02
czw. 09.02
pt. 10.02
sob. 11.02
niedz. 12.02
pon. 13.02
wt. 14.02
śr. 15.02
czw. 16.02
pt. 17.02
sob. 18.02
  • Adam Gronowski - internista

    Adam Gronowski

    internista, endokrynolog

    • aleja Niepodległości 632, Sopot

      NZOZ Caritas Archidiecezji Gdańskiej w Sopocie

    Konkretny lekarz. Poświęca tyle czasu ile wymaga tego sytuacja. Dokładnie omawia problem, zleca odpo...
    konsultacja endokrynologiczna 120 zł
    konsultacja endokrynologiczna 120 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Orzechowska-Pawiłojć - endokrynolog

    Anna Orzechowska-Pawiłojć

    endokrynolog, internista

    • al.Jana Pawła II 50, Gdańsk

      Szpital Specjalistyczny św. Wojciecha Samodzielny Publiczny

    Nie czeka się w kolejce przed gabinetem, tak jak to jest w większości gabinetach. Pani doktor , sz...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Małgorzata Słomiana - endokrynolog

    Małgorzata Słomiana

    endokrynolog, internista, lekarz rodzinny

    • ul. Morska 127, Gdynia

      Centrum Medyczne LUX MED - Gdynia, ul. Morska 127

    Wspaniały Lekarz. Borykałam się z chorobą kilka miesięcy odwiedzając wielu internistów i dopiero Pan...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jolanta Anna Dardzińska - endokrynolog

    Jolanta Anna Dardzińska

    endokrynolog, internista

    • Grunwaldzka 82, Gdańskie Centrum Handlowe "Manhattan" (II piętro), Gdańsk

      Centrum Medyczne Polmed Oddział Gdańsk

    Bardzo sympatyczny lekarz z ogromną wiedzą! W porównaniu z poprzednią doktor, u której się leczyłam ...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Monika Więckiewicz - internista

    Monika Więckiewicz

    internista, endokrynolog, lekarz w trakcie specjalizacji

    • Armii Krajowej 116/5, Sopot

      Centrum Dermatologiczno – Alergologiczne „Derm-Al”

    Wspaniala pani doktor!!!! Goraco polecam. Niezwykle wsluchana w pacjenta, wspanialy kontakt i ogromn...
    konsultacja endokrynologiczna od 120 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Dorota Cholewińska - endokrynolog

    Dorota Cholewińska

    endokrynolog, kardiolog

    • Grunwaldzka 82, Gdańskie Centrum Handlowe "Manhattan" (II piętro), Gdańsk

      Centrum Medyczne Polmed Oddział Gdańsk

    • Grunwaldzka 82, Gdańskie Centrum Handlowe "Manhattan" (II piętro), Gdańsk

      Centrum Medyczne Polmed Oddział Gdańsk

    wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze, dokładny wywiad, badanie, zalecenia. Wyczerpujące odpow...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Marcin Rutkowski - internista

    Marcin Rutkowski

    internista, endokrynolog

    • ul. Morska 127, Gdynia

      Centrum Medyczne LUX MED - Gdynia, ul. Morska 127

    Pan Doktor jest najlepszym lekarzem ,polecam jesli ktos potrzebuje pomocy.z zakresu endokrynologi j...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Klasa - flebolog

    Anna Klasa

    flebolog, endokrynolog, internista

    • Bp. Dominika 8-14, Gdynia

      evi-MED

    dokładna, sympatyczna i empatyczna Pani Doktor :) zostałam dokładnie poinformowana o metodach postę...
    konsultacja endokrynologiczna od 120 zł

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Mariusz Łukaszuk - ginekolog

    Mariusz Łukaszuk

    ginekolog, endokrynolog, androlog

    • Al. Zwycięstwa 245/8, Gdynia

      Nowe Orłowo Centrum Medyczne

    Witam, bardzo polecam tego lekarza wszystkim parom, które starają się o dziecko. Po pierwszej wizyci...
    konsultacje ginekologiczne 150 zł

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Piotr Wiśniewski - endokrynolog

    Piotr Wiśniewski

    endokrynolog

    • Asnyka 9/1, Gdańsk

      Gabinet lekarski

    Przez 3,5 roku chodziłam do Pana dokotora. Teraz się to zmieni , bo nie ma już kontraktu z NFZ. Zaw...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Wojciech Śliwiński - ginekolog

    Wojciech Śliwiński

    ginekolog, endokrynolog

    • ul. Derdowskiego 7, Gdynia

      Centrum Zdrowia Gameta Gdynia

    Spokojny, sympatyczny, rzeczowy. Cierpliwie odpowiada na pytania. Prowadził mnie przed, w trakcie i...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Mariusz Kazmirowicz - endokrynolog

    Mariusz Kazmirowicz

    endokrynolog

    • 10 lutego 11, Gdynia

      Centrum Medyczne Polmed Oddział Gdynia

    Jestem, po pierwszej wizycie i nie mam trudnych problemów endokrynologicznych - jedynie lekko podwyż...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Tomasz Skweres - endokrynolog

    Tomasz Skweres

    endokrynolog, ginekolog

    • ul. Derdowskiego 7, Gdynia

      Centrum Zdrowia Gameta Gdynia

    Pan dr Skweres jest b.dobrym lekarzem zarówno ginekologiem,jak i endokrynologiem,Miałam problem,któr...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jolanta Zdanowska-Filipczak - endokrynolog

    Jolanta Zdanowska-Filipczak

    endokrynolog

    • ul. Błękitna 3 i / 3, Gdynia

      Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska W Miejscu Wezwania

    Pani Jolanta Zdanowska Filipczak jest jednym z niewielu lekarzy, któremu bezgranicznie ufam i ze spo...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Wojciech Śliwowski - ginekolog

    Wojciech Śliwowski

    ginekolog, endokrynolog

    • Jagiellońska 10k 36, Gdańsk

      Gabinet Lekarski

    To jest lekarz jakiego chciałaby mieć każda kobieta, przemiły, sympatyczny taki któremu leży na serc...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Małgorzata Radomyska-Łaska - internista

    Małgorzata Radomyska-Łaska

    internista, lekarz rodzinny, endokrynolog

    • Małopolska 11, Sopot

      Gabinet lekarski

    Wczesniej chodziłam do dwóch innych endokrynologów w Gdańsku, ale dopiero dr Łaska jest lekarzem jak...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Paulina Linkowska - internista

    Paulina Linkowska

    internista, endokrynolog

    • Mireckiego 11, Gdynia

      Clinica Medica

    Dobry lekarz z powołania. Życiowa ,zabawna i cudowna kobieta. Trafnie diagnozuje i zleca badania. N...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jarosław Daroszewski - internista

    Jarosław Daroszewski

    internista, endokrynolog

    • ul. Jana Pawła II 50, Gdańsk

      Szpital Specjalistyczny św. Wojciecha Samodzielny Publiczny

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Andrzej Zapała - endokrynolog

    Andrzej Zapała

    endokrynolog

    • Świętojańska 11/u2, Gdynia

      Zatoka Zdrowia Poradnie Specjalistyczne

    Bardzo dobry lekarz. Rozpoznał u mnie niedoczynność tarczycy, mimo że wyniki krwi na nic nie wskazyw...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jacek Michalski - endokrynolog

    Jacek Michalski

    endokrynolog

    • Ul. Subisława 24, Gdańsk

      Endomed Centrum Diagnostyki Medycznej

    Dr Michalski to bardzo dobry specjalista. Leczę się u niego kilka dobrych lat i nie mam żadnych zast...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Czy operacja jest konieczna?

    Witam,proszę o opinię czy przedstawione wyniki oznaczają bezwzględnie operację czy też powinnam najpierw zastosować dietę ewentualnie lekarstwa?tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Marek Jurczyk

    Nie decyduję się aby drogą internetową za pośrednictwem tej strony decydować o konieczności wykonania zabiegu operacyjnego. Mogę jedynie stwierdzić: dieta ani środki farmakologiczne nie spowodują zniknięcia… Więcej

  • Proszę o pomoc.W przeciągu od kwietnia do czerwca br. przytyłam ok 11 kg, nie wiedzącdlaczego. Przez wakacje szukałam przyczyny, aż wreszcie natrafiłam na lekarza, który pod koniec sierpnia b.r., dzięki zleceniu mi dodatkowych badań(krzywa cukrowa itp) znalazł przyczynę-mam zdiagnozowaną insulinoodporność… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Monika Łukaszewicz

    Taki stan wymaga dalszej diagnostyki.

  • Interpretacja wyników.Pytania

    Witam serdecznie proszę o poradę na podstawie przedstawionych wyników:
    tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności o wymiarach 12***15***45.W części środkowej przyśrodkowo zmiana… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest zabieg operacyjny- po wcześniej uzyskanym wyniku biopsji zmiany w płacie lewym oraz jednej w płącie prawym. W przypadku odkształcenia tchawicy… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Mam ogromną nietolerancje lekową i jestem przerażona ponieważ nie rozumiem dlaczego mój organizm niczego nietoleruje - mam 10 lat stan zapalny i grzybicę a nie da się tego wyleczyć bo po wszystkim wymiotuję i jestem otępiała, na dodatek czeka mnie operacja i bardzo boje się leków, a co się stanie… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że powinna pozostać Pani docelowo pacjentką Immunologa- proponuję skontaktować się i zebrać wywiad w Poradni Immunologii w Krakowie. Pozdrawiam.

Porady endokrynologów