Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 29.09
jutro 30.09
sob. 01.10
niedz. 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12
pon. 19.12
wt. 20.12
śr. 21.12
czw. 22.12
pt. 23.12
sob. 24.12
niedz. 25.12
pon. 26.12
wt. 27.12
śr. 28.12
czw. 29.12
pt. 30.12
sob. 31.12
niedz. 01.01
pon. 02.01
wt. 03.01
śr. 04.01
czw. 05.01
pt. 06.01
sob. 07.01
niedz. 08.01
pon. 09.01
wt. 10.01
śr. 11.01
czw. 12.01
pt. 13.01
sob. 14.01
niedz. 15.01
pon. 16.01
wt. 17.01
śr. 18.01
czw. 19.01
pt. 20.01
sob. 21.01
niedz. 22.01
pon. 23.01
wt. 24.01
śr. 25.01
czw. 26.01
pt. 27.01
sob. 28.01
niedz. 29.01
pon. 30.01
wt. 31.01
śr. 01.02
czw. 02.02
pt. 03.02
sob. 04.02
niedz. 05.02
pon. 06.02
wt. 07.02
śr. 08.02
czw. 09.02
pt. 10.02
sob. 11.02
niedz. 12.02
pon. 13.02
wt. 14.02
śr. 15.02
czw. 16.02
  • Małgorzata Abramczyk - endokrynolog

    Małgorzata Abramczyk

    endokrynolog, internista

    • Morawskiego 2A (wejście od ulicy Bogusławskiego), Poznań

      Flosmed - sieć przychodni lekarskich w Poznaniu

    Pani doktor była bardzo uprzejma, uśmiechnięta. Przeprowadziła szczegółowy wywiad, tłumaczyła skąd ...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Adam Czyżyk - ginekolog

    Adam Czyżyk

    ginekolog, endokrynolog, dietetyk

    • Jackowskiego 33/2, Poznań

      Pro-homini.eu – lekarze kliniczni

    Bardzo dobry kontakt z pacjentem. Konkretny i wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania oraz wyjaś...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Andrzej Pajdowski - endokrynolog

    Andrzej Pajdowski

    endokrynolog, ginekolog, diagnostyk

    • Szylinga 6, Poznań

      ENDOKRYNOLOG I GINEKOLOG - USG - Biopsje tarczycy i piersi. Wskazówki do dojazdu - przy skrzyżowaniu z ul. Grunwaldzką na wysokości Szpitala Wojskowego. Wtorek III-ci w m-c.

    Jestem zadowolony z leczenia Pana Doktora Pajdowskiego. Leczę się u niego od kilku lat na niedoczynn...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Patrycja Rojewska - ginekolog

    Patrycja Rojewska

    ginekolog, endokrynolog, seksuolog

    • Ostrowska 363, Poznań

      LEKARZE Centrum Medyczne

    Bardzo polecam Panią Patrycję! Prowadzi moją ciążę bliźniaczą. Nie wyobrażam sobie chodzić do innego...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Monika Tamborska-Zedlewska - endokrynolog

    Monika Tamborska-Zedlewska

    endokrynolog, internista

    • Złotowska 17, Poznań

      Gabinet Endokrynologiczny

    Lekarka szanująca swój czas i czas klienta (pacjenta). Punktualna, rzeczowa, gotowa odpowiedzieć na ...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Paweł Bolko - endokrynolog

    Paweł Bolko

    endokrynolog

    • Braniewska 20, Poznań

      Przychodnia Specjalistyczna Medikor

    Jestem bardzo zadowolona z wizyty Pan Paweł bardzo miły konkretny wszystko wytłumaczył jak zażywać u...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Joanna Waligórska-Stachura - endokrynolog

    Joanna Waligórska-Stachura

    endokrynolog

    • Al. Niepodległości 2, Poznań

      Centrum Medyczne Cordis

    Z wizyty jestem bardzo zadowolona. Chociaż otrzymałam niepożądaną przeze mnie diagnozę to jednak pan...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Hen - endokrynolog

    Katarzyna Hen

    endokrynolog

    • Barwicka 14A, Poznań

      Flosmed

    Bardzo profesjonalne podejście, szczegółowa i wnikliwa rozmowa z pacjentem. Pani doktor bardzo miła,...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Michał Szuber - ginekolog

    Michał Szuber

    ginekolog, endokrynolog

    • Dąbrowskiego 77A, Nobel Tower, Poznań

      Klinika IVITA

    Niesamowity lekarz i cudowny człowiek… Zaufałam mu przy pierwszej ciąży i dwa lata później przy drug...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Krzysztof Michałek - endokrynolog

    Krzysztof Michałek

    endokrynolog, internista

    • ul. Garczyńskiego 15/17, Poznań

      "Wilda" Specjalistyczne Gabinety Lekarskie

    Bardzo dobry...i najlepszy jakiego znam. Pan Doktor jest świetnym specjalistą i cudownym człowiek...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Radosław Słopień - ginekolog

    Radosław Słopień

    ginekolog, endokrynolog

    • Piątkowska 118, Poznań

      MedicaNow

    nie rozumiem niektórych opinii, ale każdy ma prawo do swojej. Pan doktor leczył mnie z powodu niepło...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Marek Niedziela - endokrynolog

    Marek Niedziela

    endokrynolog, pediatra

    • ul. Marcelińska 62b/5, Poznań

      Endo-Clinic Gabinety Specjalistyczne

    bardzo dobry lekarz czlowiek o wspanialej osobowosci pomocny dla kazdego pacjenta dla niego nie licz...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Monika Obara-Moszyńska - pediatra

    Monika Obara-Moszyńska

    pediatra, endokrynolog

    • Obornicka 262, Poznań

      Med-Polonia

    Bardzo dobra w swoim fachu,konkretna, sumienna ,zawsze robi to co trzeba.Polecam

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Agnieszka Zawiejska - ginekolog

    Agnieszka Zawiejska

    ginekolog, endokrynolog

    • ul. Tomickiego 11/4, Poznań

      Gabinet ginekologiczno-położniczy

    Pani dr Zawiejska jest bardzo sympatyczną i kompetentną osobą. Przede wszystkim bardzo skrupulatnie...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Paweł Gut - endokrynolog

    Paweł Gut

    endokrynolog

    • Obornicka 262, Poznań

      Med-Polonia

    Polecam dr Guta, jestem bardzo zadowolona z tego lekarza, nie dość ze bardzo kompetentny w swoim fac...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Wojciech Pieńkowski - ginekolog

    Wojciech Pieńkowski

    ginekolog, endokrynolog

    • ul.Świętego Wawrzyńca 3/8, Poznań

      Gabinet Prywatny

    Do Doktora Pieńkowskiego trafiłam z polecenia, mimo iż byłam pod opieką innego lekarza. Chciałam zas...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Wachowiak-Ochmańska - ginekolog

    Katarzyna Wachowiak-Ochmańska

    ginekolog, endokrynolog

    • Św. Marcina 23/6, Poznań

      Gabinet Ginekologiczno-Położniczy Katarzyna Wachowiak-Ochmańska

    Juz od kilku lat przychodzę do Pani doktor, nigdy nie było żadnych problemów, zawsze trafna diagnoza...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Krzysztof Derwich - ginekolog

    Krzysztof Derwich

    ginekolog, endokrynolog

    • ul. Polna 33, Poznań

      Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu

    Moja przedmówczyni ma racje jest przystojny DD ja czuje sie troche niezręcznie oniesmiela mnie ale j...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Derc - endokrynolog

    Katarzyna Derc

    endokrynolog, internista, lekarz rodzinny

    • Grunwaldzka 156, Poznań

      Prywatna Lecznica Certus Szpital nr 1

    Panidr Derc to bardzi dobry lekarz. Osoba konkretna, energiczna, udzielająca wyczerpujących informac...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jarosław Kaznowski - endokrynolog

    Jarosław Kaznowski

    endokrynolog, internista

    • Antoniego Kosińskiego 14/1, Poznań

      PRO LIFE CLINIC

    Po pierwsze wspaniały CZŁOWIEK, po drugie doskonały LEKARZ. Jak najbardziej polecam wizytę u Pana Do...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Interpretacja wyników.Pytania

    Witam serdecznie proszę o poradę na podstawie przedstawionych wyników:
    tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności o wymiarach 12***15***45.W części środkowej przyśrodkowo zmiana… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest zabieg operacyjny- po wcześniej uzyskanym wyniku biopsji zmiany w płacie lewym oraz jednej w płącie prawym. W przypadku odkształcenia tchawicy… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Mam ogromną nietolerancje lekową i jestem przerażona ponieważ nie rozumiem dlaczego mój organizm niczego nietoleruje - mam 10 lat stan zapalny i grzybicę a nie da się tego wyleczyć bo po wszystkim wymiotuję i jestem otępiała, na dodatek czeka mnie operacja i bardzo boje się leków, a co się stanie… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że powinna pozostać Pani docelowo pacjentką Immunologa- proponuję skontaktować się i zebrać wywiad w Poradni Immunologii w Krakowie. Pozdrawiam.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie

  • czy to insulinooporność

    Proszę o interpretację wyników MOJEJ 13-LETNIEJ CÓRKI, która od roku czasu leczona jest na Hashimoto. Córka trafiła do szpitala ze względu na kilkakrotny podwyższony cukier na czczo powyżej 100 - max wynik 148 , córka jest szczupła choć w ostatnim okresie przytyła 6 kg, zdarzały się jej zasłabnięcia… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Monika Łukaszewicz

    Wyniki wskazują na insulinooporność. W takim wypadku warto oznaczyć dodatkowo 25(OH)D3 i zgłosić się do diabetologa dziecięcego.