• Monika Pytel - ginekolog

    Monika Pytel

    ginekolog

    • Gwiaździsta 19, Głogów

      drkonfederak.igabinet.pl

    Wystawiam pięć gwiazdek, a gdyby można było dodać szóstą, zrobiłabym to bez wahania. Nie mam wątpliw...
  • Paweł Kołomyjec - ginekolog

    Paweł Kołomyjec

    ginekolog

    • M. C. Skłodowskiej 11, Głogów

      Głogowskie Centrum Medyczne

    Pan doktor jest bardzo sympatycznym lekarzem i oddany swojej profesji. Ma ogromną wiedzę i wie co ro...
  • Cezary Szczepański - ginekolog

    Cezary Szczepański

    ginekolog, chirurg

    • Młyńska 2, Głogów

      Gabinet Lekarski

    Najlepszy jak dotąd w moim życiu, prowadził moją ciążę, bardzo profesjonalny, również w sprawach nie...
  • Tarluch Senat - ginekolog

    Tarluch Senat

    ginekolog

    • Gwiażdzista 23, Głogów

      Lens-Med

    Super facet i świetny lekarz. Wszystkim ginekolgom w tym mieście proponuję uczyć się podejścia do pa...
  • Wiesław Matkowski - ginekolog

    Wiesław Matkowski

    ginekolog

    • al. Wolności 18a 2, Głogów

      Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Położniczo-Ginekologiczna

    Serdecznie polecam pana doktora. Pomimo, że moje dziecko urodzilo się martwe, nie zmienie lekarza. M...
  • Erwin Furlani - ginekolog

    Erwin Furlani

    ginekolog

    • Szymanowskiego 12, Głogów

      Gabinet Lekarski

    JEDEN z najlepszych specjalistów w dziedzinie polożnictwa-ginekologii w GL...
  • Bogusław Wikieł - ginekolog

    Bogusław Wikieł

    ginekolog

    • Szymanowskiego 8, Głogów

      Gabinet Ginekologiczno-Położniczy

    bardzo dobry lekarz zna sie na rzeczy i zawsze dba o swoje pacjentki na odziele.mi zawsze pomogl i z...
  • Bożena Kopeć - ginekolog

    Bożena Kopeć

    ginekolog

    • Królewska 21, Głogów

      Gabinet Lekarski

    Pani doktor prowadziła moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona z jej opieki. Zawsze dostępna, zawsze sy...
  • Marek Konfederak - ginekolog

    Marek Konfederak

    ginekolog

    • Gwiaździsta 19, Głogów

      drkonfederak.igabinet.pl

    Polecam, bardzo dobry lekarz. Podejście do pacjentki profesjonalne, fachowa opieka, miły i uprzejmy....
  • Marek Kowalczyk - ginekolog

    Marek Kowalczyk

    ginekolog

    • Sportowa 1B, Głogów

      Przychodnia w Głogowie

    bardzo dobry lekarz-sympatyczny--duzo moich znajomych go chwali za delikatnosc i troske o dobro pacj...
  • Hieronim Kamiński - ginekolog

    Hieronim Kamiński

    ginekolog

    • Królowej Jadwigi 7, Głogów

      Piast-Med

    pierwszy lekarz ktory kieruje na badania do antykoncepcji oraz wykonuje badanie piersi , jest bardzo...
  • Andrzej Hryniewiecki - ginekolog

    Andrzej Hryniewiecki

    ginekolog

    • M.Gomółki 15, Głogów

      Gabinet Lekarski

    Konkretny i dokładny, a kiedy trzeba informujący bardzo bezpośrednio wprost pacjentkę o przyczynach ...
  • Halina Reich-Bilińska - ginekolog

    Halina Reich-Bilińska

    ginekolog

    • Jana Cybisa 29, Głogów

      Gabinet Lekarski

    Urodziłam troje dzieci . To były trudne ciąże. Jestem bardzo wdzięczna Pani doktor za jej zaangażowa...
  • Wojmir Hołówka - ginekolog

    Wojmir Hołówka

    ginekolog

    • Szymanowskiego 8, Głogów

      Gabinet lekarski

  • Małgorzata Borawska - ginekolog

    Małgorzata Borawska

    ginekolog

    • Gomółki 2, Głogów

      Gabinet Lekarski

    Pani Borawska zna się na tym co robi.Mój problem nie należy do łatwych, leczę się długo u pani Boraw...
  • Anna Wiśniewska - ginekolog

    Anna Wiśniewska

    ginekolog

    • Sportowa 1B, Głogów

      Niepubliczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Miedziowe Centrum Zdrowia

    JA NIE NARZEKAM NA DR.WIŚNIEWSKĄ... PROWADZI MOJĄ 2 CIĄŻĘ NA KASĘ CHORYCH I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA...
  • Krystyna Konfederak - ginekolog

    Krystyna Konfederak

    ginekolog

    • Gwiaździsta 19, Głogów

      Konvita

  • Zofia Turska - ginekolog

    Zofia Turska

    ginekolog

    • Obrońców Pokoju 30b 12, Głogów

      Przychodnia Stomatologiczna

    byłam u Pani Turskiej, pare razy zyciu, poniewaz mialam torbiela na jajniku. Mialam wtedy zaledwie ...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Witam,
    mam 32 lata i nie jestem w ciąży, otrzymałam wyniki badań posiewu z dróg moczowo-płciowych, czy mogę prosić o zinterpretowanie poniższego wyniku?
    Posiew z dróg moczowo-płciowych - tlenowo:
    Wyhodowano mikroflorę fizjologiczną bądź kolonizującą pochwy
    Lactobacillus… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Julia Murlewska

    +++Oznaczają nasilenie wzrostu bakterii.+ to mały wzrost a ++ duży wzrost natomiast +++ bardzo duży wzrost w uproszczeniu.Co do interpretacji rodzaju bakterii to wszystko zależy czy występują u Pani objawy… Więcej

  • Czy możliwe jest aby zmiany nowotworowe były widoczne w wątrobie, która przeważnie jest atakowana jako ostatni organ, a pozostałe jak jelito, żołądek pozostawały bez zmian nowotworowych? Wszystko przy dobrej morfologii i wynikach markerów nowotworowych wykluczających nowotwór?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Lewandowicz

    Zmiany nowotworowe w wątrobie dzielimy na dwie grupy:
    - przerzuty innych nowotworów do wątroby (większość guzów wątroby)
    - nowotwory pierwotne wątroby.

    Zwykle przy przerzutach… Więcej

  • Brązowa wydzielina

    mam 17 lat i mam objawy okresu jak zawsze boli brzuch i kręgosłup ale zamiast krwi od 4 dni jest brązowa wydzielina z śladową ilością krwi. Czy powinnam się obawiać ? Dodam że miesiąc temu byłam u ginekologa i wszystko było w porządku.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Artur Mazur

    dzień dobry, brązowa wydzielina świadczy, że krew wynaczyniła się / złuszczyło endometrium ok. 2-3 dni wcześniej. reasumując w Pani wieku norma. Oczywiscie przy braku innych objawów. pzdr artur mazur… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie