Adresy (5)

Młynarska 39 Sand City Tower, Piaseczno
Gedeon Medica


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


22 273..... Pokaż numer

Konsultacja online (opis) • 80 zł

Konsultacja internistyczna • 150 zł

Konsultacja anty-stres • 200 zł


Gedeon Medica

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


22 273..... Pokaż numer

Przed rozpoczęciem wizyty zrób przelew na nasze konto :

Gedeon Medica Sp. z o.o.
ul.Młynarska 39/8 05-*** Piaseczno
94 **** **** **** **** **** ****
Tytułem: imię i nazwisko

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.

* Niektóre informacje zostały ukryte z powodu ochrony danych. Zobaczysz je po umówieniu konsultacji.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).


Klimczaka 1 Royal Wilanów wejście E, Wilanów, Warszawa
Gedeon Medica

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
22 273..... Pokaż numer


W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Brak informacji o usługach i ich cenach
Młynarska, Piaseczno
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej GEDEON

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Gotówka
Brak informacji o usługach i ich cenach

Moje doświadczenie

O mnie

Lekarz internista z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w pracy zawodowej , specjalizujący się w chorobach wewnętrznych wynikających z działania prz...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Nadciśnienie tętnicze
  • Choroba wieńcowa
  • Zaburzenia rytmu serca
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna w Warszawie
  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie Studia Podyplomowe Zarządzanie i Marketing

Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne


Znajomość języków

Angielski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi


Młynarska 39 Sand City Tower, Piaseczno

80 zł

Gedeon Medica

Konsultacja telefoniczna, bądź przed wideo konwersację



Konsultacje online, Piaseczno

Gedeon Medica



Młynarska 39 Sand City Tower, Piaseczno

150 zł

Gedeon Medica


Klimczaka 1 Royal Wilanów wejście E, Warszawa

150 zł

Gedeon Medica

Pozostałe usługi


Młynarska 39 Sand City Tower, Piaseczno

200 zł

Gedeon Medica



Konsultacje online, Piaseczno

80 zł

Gedeon Medica

Opinie

5

Ogólna ocena
99 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Pani doktor wykazuje dużo troski o pacjenta, jest pełna empatii. Zaordynowana kuracja była skuteczna.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Pierwsza wizyta i wyrażenie jak najbardziej pozytywne Pani doktor bardzo dokładnie sprawdza niepokojące objawy i przeprowadza wywiad. Polecam :)


W
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Bardzo duża uwaga poświęcona wysłuchaniu pacjenta, szczegółowe badanie pacjenta i właściwa diagnoza. W trakcie wizyty odczułem ogromne zaangażowanie Pani Doktor Bonder moim samopoczuciem. Polecam każdemu kto poszukuje prawdziwej i profesjonalnej opieki lekarskiej.


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Wspaniała lekarka, konkretna , dokładna z cierpliwa.Bardzo pomocna, dokładnie wszystko tłumaczy , dziękuję


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Fachowa rzeczowa Pani doktor wybitna specjalistka dysponuje rozległą wiedzę medyczną Wszechstronna i skrupulatna


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja online

Bardzo polecam Panią Doktor. Po 30 minutach rozmowy dzięki wiedzy i sile spokoju oraz umiejętności wytłumaczenia mi wszystkiego jestem spokojniejsza. Bardzo dziękuję.


S
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Pani doktor ma świetne podejście, wizyta Konkretna, rzeczowa. Leczenie skuteczne, pomogło w 100 procentach


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Przemiła i przesympatyczna Pani Doktor, która do pacjenta podchodzi z sercem.
Widać że lekarz z powołania.
Bardzo zaangażowana i skupiona na osobie.
Wszystko dokładnie tłumaczy i objaśnia.
Najbardziej życzliwy lekarz, z jakim miałam przyjemność w swoim życiu.
Na pewno powrócę do Pani Doktor, jeśli znów zachoruje.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gedeon Medica konsultacja internistyczna

Lekarz który tłumaczy, nie spieszy się, nie skupia się na wypisaniu recepty i szybkim zakończeniu wizyty.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej GEDEON Inny

Polecam wszystkim, bardzo dobry lekarz, pełna informacja i profesjonalizm w działaniu, bardzo miła, sympatyczna osoba.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

71 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

Pytanie dotyczące zakażenie Helicobacter pylori

Jaka jest standardowa dawka dzienna Pantoprazolu 40 mg przy wrzodach żołądka? Jak długo zwykle trwa leczenie tym lekiem?

Dawka zależy od stanu pacjenta i zaawansowania choroby, lekarz decyduje o dawce i długości terapii w zależności od reakcji na leczenie. Średni czas terapii to od 3 - 6 miesięcy.

lek. Elżbieta Bonder

Proszę o interpretację moich badań morfologii. Zrobione zostały 3 próby co 10 dni
1. HGB 12.7[-] (14.0-18.0); RBC 5,94 (4.22-6.20); MCV 70.4 [-] (80-90); MCH 21.4[-] (27.0-33.0), MCHC 30.4 [-] (32.0-36.5); RDW-CV 16.3 [+] (11.6-15.0)
2. HGB 13.7[-] (14.0-18.0); RBC 6.47 [+] (4.22-6.20); MCV 68.0 [-] (80-90); MCH 21.2[-] (27.0-33.0), MCHC 31.3 [-] (32.0-36.5); RDW-CV 19.9 [+] (11.6-15.0)
3. HGB 14.6[-] (14.0-18.0); RBC 6.58 [+] (4.22-6.20); MCV 70.0 [-] (80-90); MCH 22.2[-] (27.0-33.0), MCHC 31.7 [-] (32.0-36.5); RDW-CV 23.8 [+] (11.6-15.0)

Wskazane wykonanie dodatkowo: żelazo, ferrytyna, TIBC, kwas foliowy, CRP
Nie podano w tych wynikach wartości Ht
Jeśli wyniki wyjdą prawidłowo należy wykonać jeszcze badania w kierunku chorób immunologicznych, USG jamy brzusznej, badania w kierunku alergii pokarmowych
Z wynikami wskazana konsultacja u internisty

lek. Elżbieta Bonder

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Lekarz internista z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w pracy zawodowej , specjalizujący się w chorobach wewnętrznych wynikających z działania prz...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Nadciśnienie tętnicze
  • Choroba wieńcowa
  • Zaburzenia rytmu serca
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna w Warszawie
  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie Studia Podyplomowe Zarządzanie i Marketing

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne

Staże

  • Centralny Szpital Kliniczny w Warszawie, ul. Banacha 1


Znajomość języków

Angielski

Powiązane wyszukiwania