Adresy (4)


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Konsultacja online (opis) • 150 zł


Przyjmuję: dorosłych
Ten specjalista może wypisać e-receptę lub e-zwolnienie lekarskie

Sposób płatności: Karta płatnicza, Przelew na konto, Blik

Zapłacisz podczas umawiania konsultacji online. Czekamy na Twoją płatność 30 minut – jeśli w tym czasie nie zostanie zrealizowana, będziemy musieli odwołać Twoją rezerwację.

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.

Zapoznaj się z polityką odwołań i zwrotów.


30 minut przed konsultacją dostaniesz SMS i e-mail z linkiem do konsultacji online. Kliknij i poczekaj na specjalistę. Nie musisz pobierać żadnego oprogramowania, a w konsultacji możesz uczestniczyć zarówno za pośrednictwem komputera, jak i smartfona.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).


Cicha 24 lok. uż. 2, Bydgoszcz
Centrum Medyczne d3


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza, Płatność ratalna
52 525..... Pokaż numer

Konsultacja pulmonologiczna • 220 zł

Konsultacja internistyczna • 220 zł

Rozpoczęcie, ustalenie ciśnienia terapeutycznego i ocena skuteczności terapii ciągłym dodatnim ciśnieniem w drogach oddechowych (CPAP) • 250 zł +1 więcej

Spirometria • 50 zł


W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


52 525..... Pokaż numer

Brak informacji o usługach i ich cenach

Centrum Medyczne d3

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Konsultacja online (opis) • 150 zł


Przyjmuję: dorosłych
Ten specjalista może wypisać e-receptę lub e-zwolnienie lekarskie

Sposób płatności: Karta płatnicza, Blik, Przelew na konto

Zapłacisz podczas umawiania konsultacji online. Czekamy na Twoją płatność 30 minut – jeśli w tym czasie nie zostanie zrealizowana, będziemy musieli odwołać Twoją rezerwację.

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.

Zapoznaj się z polityką odwołań i zwrotów.


30 minut przed konsultacją dostaniesz SMS i e-mail z linkiem do konsultacji online. Kliknij i poczekaj na specjalistę. Nie musisz pobierać żadnego oprogramowania, a w konsultacji możesz uczestniczyć zarówno za pośrednictwem komputera, jak i smartfona.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).

Moje doświadczenie

O mnie

Studia medyczne ukończyłem na Akademii Medycznej w Gdańsku w roku 2006. Tajniki medycyny zgłębiałem też podczas 8-miesięcznego pobytu na stypendium na...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Kaszel
  • Duszności
  • POChP – przewlekła obturacyjna choroba płuc
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna w Gdańsku (2006)

Specjalizacje

  • Choroby płuc
  • Choroby wewnętrzne

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi

Konsultacja online


150 zł

Konsultacja online

Pacjent otrzymuje mailem/SMSem link do video konsultacji z lekarzem. Nie ma konieczności instalowania dodatkowego oprogramowania. W trakcie konsultacji istnieje możliwość wystawienia e-recepty, a także tradycyjnego skierowania na badania dodatkowe np. tomografię komputerową, które zostanie przesłane do najbliższego Paczkomatu.
Proszę uzupełnić podstawowe dane o celu wizyty, przyjmowanych lekach, danych adresowych, gdyż przyspieszy to realizację wizyty (link do formularza po zarejestrowaniu się na wizytę).
Jeśli posiadacie Państwo opisy RTG, tomografii komputerowej, spirometrię, wypis ze szpitala lub inne badania, które mogą być pomocne w czasie wizyty proszę je także załączyć. Chętnie oglądam też obrazy RTG i tomografii komputerowej (oprócz opisu). W celu przesłania takiego badania proszę je spakować do pliku .zip lub przenieść do jednego katalogu, wejść na stronę transfernow.net lub wetransfer.com i wysłać badanie na mój mail lekarzodpluc@gmail.com (proszę to zrobić odpowiednio wcześniej przed wizytą, abym mógł pobrać badanie). Dobrze też przesłać poprzednie badanie obrazowe do porównania.



Konsultacja online,

150 zł

Centrum Medyczne d3

Pacjent otrzymuje mailem/SMSem link do video konsultacji z lekarzem. W trakcie konsultacji istnieje możliwość wystawienia e-recepty, a także tradycyjnego skierowania na badania dodatkowe np. tomografię komputerową, które zostanie przesłane do najbliższego Paczkomatu.
Proszę uzupełnić podstawowe dane o celu wizyty, przyjmowanych lekach, danych adresowych, gdyż przyspieszy to realizację wizyty (link do formularza po zarejestrowaniu się na wizytę).
Jeśli posiadacie Państwo opisy RTG, tomografii komputerowej, spirometrię, wypis ze szpitala lub inne badania, które mogą być pomocne w czasie wizyty proszę je także załączyć. Chętnie oglądam też obrazy RTG i tomografii komputerowej (oprócz opisu). W celu przesłania takiego badania proszę je spakować do pliku .zip lub przenieść do jednego katalogu, wejść na stronę transfernow.net lub wetransfer.com i wysłać badanie na mój mail lekarzodpluc@gmail.com (proszę to zrobić odpowiednio wcześniej przed wizytą, abym mógł pobrać badanie). Dobrze też przesłać poprzednie badanie obrazowe do porównania.


Konsultacja pulmonologiczna


Cicha 24 lok. uż. 2, Bydgoszcz

220 zł

Centrum Medyczne d3

Pozostałe usługi

Konsultacja internistyczna


Cicha 24 lok. uż. 2, Bydgoszcz

220 zł

Centrum Medyczne d3


Rozpoczęcie, ustalenie ciśnienia terapeutycznego i ocena skuteczności terapii ciągłym dodatnim ciśnieniem w drogach oddechowych (CPAP)


Cicha 24 lok. uż. 2, Bydgoszcz

250 zł

Centrum Medyczne d3


Spirometria


Cicha 24 lok. uż. 2, Bydgoszcz

50 zł

Centrum Medyczne d3

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
113 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Profesjonalne podejscie, łatwy przekaz informacji. Serdecznie polecam konsultacja online, nie do końca bylam przekonana taka forma wizyty, jednak wizyta z Panem doktorem byla bardzo kompetentna.


W
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Profesjonalne podejście, zaproponowanie dalszej diagnostyki i porady dotyczące leczenia na przyszłość.


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Bardzo kompetentny i życzliwy lekarz, cierpliwy i rzeczowy. Szczegółowo wyjaśnia i daje konkretne zalecenia. Polecam.


K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online Inny

Profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowa analiza problemu . Zainteresowanie pacjentem. Polecam


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Bardzo kontaktowy i konkretny lekarz. Dobrze przeprowadzil wywiad przed diagnozą. ,


J
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Słucha, pyta, rozważa, tłumaczy. Bardzo rzeczowo, bez pośpiechu. Polecam wizytę online. Niczego mi nie brakowało w porównaniu z wizytą w gabinecie, a zaoszczędziłem mnóstwo czasu i odrobinę pieniędzy.


E
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Centrum Medyczne d3 konsultacja pulmonologiczna

Profesjonalne podejście, zaangażowanie, szczegółowa analiza dostarczonych wyników, postawienie diagnozy i szczegółowe objaśnienie pacjentowi problemu. Poza tym uprzejmość i empatia. Cieszę się, że trafiłam z tatą do Pana Doktora. Wiem, że przed nami jeszcze długie leczenie ale przynajmniej mamy diagnozę. Szczerze polecam dra Przybysławskiego.


U
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Bardzo zaangazowany lekarz dba o zdrowie pacjenta Stara sie bardzo dobrze wszystko dokladnie wytłumaczyc


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online Inny

Rzetelna opinia, zaangażowanie w konsultacji .Zalecenia czytelnie wypisane i wszystko bardzo dobrze wytłumaczone.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Przedewszystkim konkretny lekarz ktory wysluchal mnie z jakim problemem mam do czynienia i odrazu zareagowal.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

50 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Od niemal miesiąca utrzymuje się u mnie stan podgorączkowy, początkowo towarzyszyło temu powiększenie węzłów chłonnych. Temperatura waha się między 37,2-37,6 (wieczorem górna granica). Po konsultacji z lekarzem rodzinnym zrobiłam badanie krwi - morfologia, OB, CRP, TSH wszystkie wyniki w normie. W badaniu moczu wyszedł podwyższony poziom leukocytów oraz bakterii. Na własną rękę wykonałam posiew moczu - żadnych bakterii nie wykryto. Niestety lekarz rodzinny za bardzo nie współpracuje i nie zaproponował mi żadnych dodatkowych badań, nakazał jedynie obserwacje i konsultacje po kolejnym miesiącu...Na własną rękę umówiłam się na USG jamy brzusznej, co jeszcze warto by zbadać? Towarzyszy mi też osłabienie, brak energii, momentami dreszcze i uczucie zimna. Mam też problemy z zasypianiem, ale podejrzewam, że przyczyną tego jest stres i poddenerwowanie które ostatnio mi towarzyszą.

    Mam 25 lat i do tej pory nie miałam żadnych przewlekłych chorób, nie przyjmuję też na stałe żadnych leków, proszę o radę w jakim kierunku się powinnam jeszcze przebadać.

    USG brzucha to dobry pomysł - zwłaszcza ocena wątroby, śledzony i węzłów chłonnych jamy brzusznej. Warto też wykonać RTG klatki piersiowej, morfologię z rozmazem. Czy poza stanami podgorączkowymi są inne objawy ogólne? Chudnięcie? Poty nocne? Wówczas tym bardziej szukałbym przyczyny...

    lek. Błażej Przybysławski

  • Pytanie dotyczące badania krwi

    Bardzo proszę o analizę wyników badań morfologii. Kobieta 27 lat. Wykonana morfologia wykazała następujące odchylenia od normy:
    - MCV 79,2 (norma 81-94),
    - MCH 25,1 (norma 28-34),
    - RDW-CV 18,5 (norma 11,5-14,5),
    - RDW-SD 52,2 (norma 36,4-46,3),
    - PDW 16,6 (norma ( 9,8-16,2),
    - MPV 11,8 (norma 8-11).
    Pozostałe parametry są w normie. Brak dolegliwości. W jaki sposób mogę szybko poprawić wyniki badań?

    Badania sugerują utajony niedobór żelaza. Następnym etapem może być spadek hemoglobiny. Proponuję oznaczyć żelazo i ferrytyne w surowicy. W razie niedoboru żelaza włączyć suplementacje, ale preparatu na receptę. Proszę też zastanowić się co może być przyczyną ewentualnego niedoboru żelaza :dieta weganska? obfite miesiączki? Warto zająć się przyczyną tego stanu, a nie uzupełniać samo żelazo.

    lek. Błażej Przybysławski

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Studia medyczne ukończyłem na Akademii Medycznej w Gdańsku w roku 2006. Tajniki medycyny zgłębiałem też podczas 8-miesięcznego pobytu na stypendium na...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Kaszel
  • Duszności
  • POChP – przewlekła obturacyjna choroba płuc
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna w Gdańsku (2006)

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Choroby płuc
  • Choroby wewnętrzne

Staże

  • Klinika Chorób Wewnętrznych, Pneumonologii i Alergologii, Wojskowy Instytut Medyczny (Warszawa, 2015)
  • Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc (Warszawa, 2016)


Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Powiązane wyszukiwania