Adresy (2)

Henryka Sienkiewicza 8, Czechowice-Dziedzice
Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka
32 461..... Pokaż numer


Edukacji 102, Tychy
Centrum Monitorowania Serca, X-ty Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji, Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Gotówka

Moje doświadczenie

O mnie

Kompetencje: - Pracuję w 10-tym Oddziale Kardiologii Polsko-Amerykańskich Klinik Serca w Tychach - Jestem Kierownikiem Centrum Monitorowania Serca...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Nadciśnienie tętnicze
  • Niewydolność serca
  • Choroba wieńcowa
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Śląski Uniwersytet Medyczny, Wydział Lekarski w Katowicach
  • Uniwersytet Śląski, Wydział Prawa, Studia podyplomowe: "Prawo w ochronie zdrowia"
  • Trilateral Summer School in Munich: Interdisciplinary Aspects of Emergency Medicine

Specjalizacje

  • Kardiologia

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi


Henryka Sienkiewicza 8, Czechowice-Dziedzice

od 120 zł

Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny


Edukacji 102, Tychy

150 zł

Centrum Monitorowania Serca, X-ty Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji, Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca



Henryka Sienkiewicza 8, Czechowice-Dziedzice

170 zł

Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny

Pozostałe usługi


Henryka Sienkiewicza 8, Czechowice-Dziedzice

150 zł

Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny


Edukacji 102, Tychy

150 zł

Centrum Monitorowania Serca, X-ty Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji, Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca



Henryka Sienkiewicza 8, Czechowice-Dziedzice

150 zł

Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny


Edukacji 102, Tychy

150 zł

Centrum Monitorowania Serca, X-ty Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji, Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca



Henryka Sienkiewicza 8, Czechowice-Dziedzice

150 zł

Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny


Edukacji 102, Tychy

150 zł

Centrum Monitorowania Serca, X-ty Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji, Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca

Opinie

5

Ogólna ocena
63 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny konsultacja kardiologiczna (pierwsza wizyta)

Bardzo uprzejmy,kompetentny lekarz.Polecam bardzo dobry specjalista.Chetnie i wyczerpująco odpowiadał na zadawane pytania i wszelkie wątpliwości.


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny konsultacja kardiologiczna (pierwsza wizyta)

Pierwsza wizyta za mną, doktor kompetentny, miły, obeznany w temacie, wszystko wytłumaczył i doradził. Polecam


C
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny konsultacja kardiologiczna (pierwsza wizyta)

Pierwsza wizyta. Punktualnie, profesjonalnie, wyczerpująco.
Lokalizacja gabinetu, trochę z poprzedniej epoki, ale nie to jest najważniejsze.
Polecam lekarza.


J

Opinia z dnia 20.07.2021 została usunięta ze względu na zgłoszone nadużycie.

Dowiedz się więcej


B
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny konsultacja kardiologiczna

Dobry kompetentny lekarz same plusy Mozna polecic kazdemu z czystym sumieniem Profesjonalny przebieg diagnostyki,jasny dla pacjenta przekaz informacji/zlecenie badan/


E
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny konsultacja kardiologiczna

Na plus fakt, ze lekarz opiera sie na wynikach badań a nie jedynie na wywiadzie. Wizyta odbyla sie punktualnie, lekarz przeprowadził i zlecił badania, co daje mi poczucie ze ewentualne problemy nie zostaną przeoczone. Polecam


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Poradnia Kardiologiczna, Łabędzia konsultacja kardiologiczna

Punktualność skrupulatność bardzo dobry kardiolog polecam bardzo kontaktowy lekarza spostrzeże przyczynę choroby wszystko staranniej objaśnia l


B
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Poradnia Kardiologiczna, Vita-Med konsultacja kardiologiczna

Bardzo kontaktowy lekarz . Szczegółowo objaśnia jakie wykonać badania aby stwierdzić co jest przyczyna dolegliwości .


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Monitorowania Serca, X-ty Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji, Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca konsultacja kardiologiczna

Zdecydowanie polecam, diagnoza i leczenie na bardzo wysokim poziomie Gabinet i personel bardzo dobry


B
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Ubezpieczalnia Sp. z o.o. NZOZ. Prywatny Gabinet kardiologiczny ECHO serca

Podejście lekarza do pacjenta, spełniło moje oczekiwania.
Badanie przebiegało w spokojnej i miłej atmosferze.
Na moje pytania uzyskałam zadawalające i zrozumiałe dla mnie odpowiedzi.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

10 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

Dobry wieczór,
Jestem młodym chłopakiem w wieku 21 lat w trakcie treningu na siłowni dostałem ostrego bólu w klatce piersiowej promieniującego od serca do mostka, doszły do tego zawroty głowy, uczucie lekkości i duszności. Po wykonanych badaniach postawiono rozpoznanie kardiopatia przerostowa, Poza normą AST 130 norma 4-35, ALT 122 norma 16-63, ALP 136, Kreatynina 124 norma od 49-115, Mocznik 10,2, WBC 12,9, Troponina I 104,108 norma do 56 . Wynik Elektrokardiografii RS miarowy 622/ niespecyficzne zmiany ST-T, BP 160/60 mmHg. Jak poważny jest mój stan? Do jakich lekarzy najlepiej się udać? Dodam iż zażywałem sterydy anaboliczne, oraz leki na astmę Clenbuterol i hormony tarczycy T3 .

Proszę się udać do Kardiologa

dr n. med. Bartłomiej Orlik

Witam, czy zajmuje się Pan również kardiologią dziecięcą?

Nie zajmuję się

dr n. med. Bartłomiej Orlik

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Kompetencje: - Pracuję w 10-tym Oddziale Kardiologii Polsko-Amerykańskich Klinik Serca w Tychach - Jestem Kierownikiem Centrum Monitorowania Serca...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Nadciśnienie tętnicze
  • Niewydolność serca
  • Choroba wieńcowa
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Śląski Uniwersytet Medyczny, Wydział Lekarski w Katowicach
  • Uniwersytet Śląski, Wydział Prawa, Studia podyplomowe: "Prawo w ochronie zdrowia"
  • Trilateral Summer School in Munich: Interdisciplinary Aspects of Emergency Medicine

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Kardiologia

Staże

  • Zakład Promocji Zdrowia i Leczenia Otyłości, Katedra Patofizjologii, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach; asystent (2012-2014)
  • Górnośląskie Centrum Medyczne im L. Gieca w Katowicach-Ochojcu; Staż podyplomowy (2011-2012)
  • Członek grupy "Heart failure specialists Of Tomorrow", sekcji Niewydolności Serca, Polskiego Towarzystwa Kardiologicznego (od 2015r)
Zobacz więcej


Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Nagrody i wyróżnienia

  • Uzyskanie tytułu Doktora nauk medycznych (2011)
  • Nagroda Dla Najlepszego Absolwenta Wydziału Lekarskiego w Katowicach, Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach

Publikacje i artykuły

Publikacje (6)

Powiązane wyszukiwania