Adresy (2)

ul.Nowy Świat 5/III, Gliwice
Specjalistyczna Praktyka Lekarska


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
32 758..... Pokaż numer



Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych

Zapłacisz podczas umawiania konsultacji online. Czekamy na Twoją płatność 30 minut – jeśli w tym czasie nie zostanie zrealizowana, będziemy musieli odwołać Twoją rezerwację.

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.

Zapoznaj się z polityką odwołań i zwrotów.


30 minut przed konsultacją dostaniesz SMS i e-mail z linkiem do konsultacji online. Kliknij i poczekaj na specjalistę. Nie musisz pobierać żadnego oprogramowania, a w konsultacji możesz uczestniczyć zarówno za pośrednictwem komputera, jak i smartfona.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).

Moje doświadczenie

Leczone choroby

  • Cukrzyca
  • Guzy tarczycy
  • Powikłania cukrzycy
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Śląski Uniwersytet Medyczny

Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne
  • Diabetologia
  • Endokrynologia

Usługi i ceny

Popularne usługi

Konsultacja diabetologiczna


ul.Nowy Świat 5/III, Gliwice

150 zł

Specjalistyczna Praktyka Lekarska


Konsultacja online


Ul.Nowy Świat 5, Gliwice

100 zł

Konsultacja online

Pozostałe usługi

Konsultacja endokrynologiczna


ul.Nowy Świat 5/III, Gliwice

Dowiedz się więcej

Specjalistyczna Praktyka Lekarska


Konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy


ul.Nowy Świat 5/III, Gliwice

150 zł

Specjalistyczna Praktyka Lekarska


Pompa insulinowa


ul.Nowy Świat 5/III, Gliwice

150 zł

Specjalistyczna Praktyka Lekarska

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
244 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja endokrynologiczna

Jestem po 1 wizycie. Wrażenia pozytywne. Mam odczucia, że posiada bardzo duża wiedzę i wie co robi. Miła, kontaktowa. Zaufałem, więc przyjdę ponownie. Oby jak najrzadziej ;) Dziękuję !


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja endokrynologiczna

Polecam! Pani Doktor wykazała się zaangażowaniem w przeanalizowanie problemu, z którym do niej przyszłam i wręcz interdyscyplinarnym podejściem do niego. W sposób przejrzysty i dokładny przekazała mi swoje zalecenia, które spisała na wręczonej mi kartce. Jeśli będę miała potrzebę, aby w przyszłości skorzystać z porady endokrynologa, z pewnością wybiorę Panią Doktor.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja endokrynologiczna

Rzetelna konsultacja, dodatkowe zlecone badania. Z przyjemnością pojawię się na kolejną wizytę. Polecam


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja diabetologiczna

Pani doktor bardzo "normalna", podeszła jak do człowieka, a nie jak do obowiązku i balastu. Wysłuchała mnie i odpowiedziała na wszystkie nurtujące mnie pytania.


U
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja endokrynologiczna

Pani Doktor jest prawdziwą profesjonalistką a ponadto bardzo miłą, ciepłą i sympatyczną osobą. Wizyta spełniła moje wszystkie oczekiwania.


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Pani doktor, miła, rzeczowa, kompetentna. szybko otrzymałam kod do e-recepty smsem. Zdecydowanie polecam


E
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja endokrynologiczna

polecam, Pani doktor bardzo sympatyczna , odpowiada konkretnie na pytania wyjajsnia wszystkie wątpliwości


Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Bardzo miła i sympatyczna, Pani doktor bardzo rzeczowo wszystko omówi i wyjaśni podczas badania. Gorąco polecam


D
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online Inny

Pani doktor bardzo miła. Informuje szczegółowo o wszytski ,odpowiada na wszelkie pytania polecam bardzo :)



K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Specjalistyczna Praktyka Lekarska konsultacja diabetologiczna

Polecam Panią Doktor ze względu na profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta oraz cierpliwość


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

83 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl



  • Chciałabym się dowiedzieć czy moje wyniki hormonów tarczycy są prawidłowe?
    TSH 0,701 U/ML norma 0,550 -4,78
    ft3-3,30 Pg/ml norma 2,30-4,20
    ft4-0,93 Ng/ml norma 0,89-1,76

    USG -Tarczyca nie powiększona ale guzki na tarczycy są 2 ,jeden 4mm na 3mm i drugi 2mm na 3mm
    Dodam tylko iż ,nie mogę schudnąć waga to 73,3 przy wzroście 163cm
    Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

    Wyniki hormonów są prawidłowe i nie tłumaczą przyczyny braku spadku masy ciała, pozdrawiam serdecznie

    dr n. med. Aleksandra Szymborska-Kajanek

  • Jestem w ciąży i zrobiłam wyniki glukozy.
    Glukoza na czczo 103
    Glukoza 1h po obciążeniu 116
    Glukoza 2h po obciążeniu 124
    Tylko glukoza na czczo jest za wysoka czy to oznacza że mam cukrzycę ciążową?

    tak, wyniki wskazują na obecność cukrzycy ciązowej i wymaga Pani pilnej konsultacji diabetologicznej.

    dr n. med. Aleksandra Szymborska-Kajanek

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

Leczone choroby

  • Cukrzyca
  • Guzy tarczycy
  • Powikłania cukrzycy
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Śląski Uniwersytet Medyczny

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne
  • Diabetologia
  • Endokrynologia

Powiązane wyszukiwania