Adres


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Gotówka, Karta płatnicza
61 649..... Pokaż numer


Moje doświadczenie

O mnie

Adiunkt w Klinice Rozrodczości Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Przewodnicząca Grupy Ekspertów Sekcji Diabetologii Położniczej i Chorób Metaboliczn...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Bolesne miesiączkowanie
  • Niepłodność
  • Niepowodzenia ciążowe
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Położnictwo i ginekologia
  • Endokrynologia

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi

Konsultacja endokrynologiczna (kolejna wizyta)


Ułańska 21/U5, Poznań

250 zł

Centrum Medyczne Ułańska


Konsultacja endokrynologiczna (pierwsza wizyta)


Ułańska 21/U5, Poznań

300 zł

Centrum Medyczne Ułańska


Konsultacja ginekologiczna


Ułańska 21/U5, Poznań

300 zł

Centrum Medyczne Ułańska

Pozostałe usługi

Badanie prenatalne I trymestru


Ułańska 21/U5, Poznań

300 zł

Centrum Medyczne Ułańska


Badanie prenatalne II trymestr


Ułańska 21/U5, Poznań

300 zł

Centrum Medyczne Ułańska


Konsultacja ginekologiczna + USG ginekologiczne + USG piersi + cytologia


Ułańska 21/U5, Poznań

400 zł

Centrum Medyczne Ułańska


Konsultacja ginekologiczna kobiet w ciąży z cukrzycą


Ułańska 21/U5, Poznań

300 zł

Centrum Medyczne Ułańska


USG piersi


Ułańska 21/U5, Poznań

200 zł

Centrum Medyczne Ułańska


USG prenatalne + test PAPP-a


Ułańska 21/U5, Poznań

500 zł

Centrum Medyczne Ułańska

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
26 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Centrum Medyczne Ułańska konsultacja endokrynologiczna (pierwsza wizyta)

Świetny lekarz. Pełen profesjonalizm połączony z serdecznością. Wywiad przeprowadzony szczegółowo, wszystko dokładnie wyjaśnione.


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Centrum Medyczne Ułańska konsultacja ginekologiczna

W pracy pani doktor łączy pełen profesjonalizm i zaangażowanie w problem medyczny z życzliwością i szacunkiem dla pacjentki. To budzi zaufanie. Dziękuję!


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinet ginekologiczno-położniczy Inny

Pani Doktor już od pierwszej wizyty była w stanie określić co mi dolega. Oczywiście diagnoza potwierdziła się po przeprowadzeniu odpowiednich badań. Jest naprawdę sympatyczną i oddaną pacjentowi osobą, która zawsze wszystko wyjaśni i nie bagatelizuje problemów.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinet ginekologiczno-położniczy Inny

Do Pani Doktor trafiłam na konsultację z powodu podejrzenia insulinoopornosci. Pani Doktor pokierowała moją diagnostyką i dobrała leczenie, które było skuteczne. Będąc w ciąży, chodziłam na wizyty do Pani Doktor w związku z wykryciem cukrzycy ciążowej. Wspaniały lekarz, świetny specjalista. Jestem wdzieczna za pomoc i wsparcie Pani Doktor.


J
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Pro-homini.eu – lekarze kliniczni

Kompetentna i rzeczowa Pani Doktor. Wszystko dokładnie wyjaśnia i tłumaczy. Miła i sympatyczna. Bardzo polecam.


P
Użytkownik zweryfikowany

Bardzo polecam Panią Doktor! Trafiłam do Pani Doktor na konsultacje,z podejrzeniem cukrzycy ciążowej.Podejrzenie się potwierdziło.Wszystko zostało mi szczegółowo wyjaśnione,zapisane i powtorzone.Wizyta odbywa się bez pośpiechu,mogę zadać każde pytanie.Pani Doktor jest dowcipna, potrafi rozładować moje napięcie Oprócz rzetelnych informacji zostałam podniesiona na duchu.Bardzo polecam


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety MedPoint Prowadzenie ciąży

Do Pani doktor trafiłam pierwszy raz gdy chciałam potwierdzić ciążę. Wizyta na nfz, dr Zawiejska zrobiła na mnie tak dobre wrażenie że zdecydowałam się na prowadzenie ciąży w jej prywatnym gabinecie (na nfz Pani dr ma bardzo dużo pacjentek co wiąże sie z odległymi terminami ale co też mnie nie dziwi- jest ona świetnym specjalistą).
Pierwsza rzecz o której chcę napisać to to, że Pani dr traktuje pacjentów na nfz i chodzących prywatnie w taki sam sposób co najlepiej świadczy o jej powołaniu, zaangażowaniu i profesjonalizmie. Jest bardzo dokładna, przeprowadza szczegółowy wywiad, w czasie ciąży potrafiła pomóc mi na dolegliwości wykraczające poza ginekologiczne poprzez polecenie wizyty u lekarza innej specjalizacji czy też wskazanie zrobienia dodatkowych badań (np. Silne bóle głowy radziła skonsultować z neurolgiem a nie założyła od razu że to "urok" ciąży). Wizyty u Pani doktor są bardzo komfortowe, jest delikatna, taktowna a jednocześnie bardzo skrupulatna i dokładna. Cierpliwie wszystko tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania. Gabinet świetnie wyposażony a wizyty w miarę punktualne (Pani dr poświeca pacjentowi tyle czasu ile potrzebuje a nie ile wynika z założenia wizyty). Jako jej pacjentka przez cała ciąże czułam sie zawsze wysłuchana i dobrze zaopiekowana. Wreszcie dzieki czujności Pani dr i nie bagatelizowaniu objawów na czas trafiłam do szpitala a mój synek urodził się zdrowy dzięki wykonanemu w porę cc (nieprawidlowy zapis ktg, dziecko owinięte pępowiną czego na usg nie było widać). Życzyłabym sobie spotykac tylko takich lekarzy na swojej drodze i nie wyobrażam sobie że miałabym chodzić do innego ginekologa niż Pani doktor.


D
Użytkownik zweryfikowany

Bylam u pani doktor raz z narzeczonym na konsultacji ginekologiczno-endokrynologicznej. Dodam, ze bylam wtedy w 3 m-cu pierwszej ciazy. Pani dr zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie, przeprowadzila szczegolowy wywiad zdrowotny, zapisala leki, zapoznala sie ze starymi wynikami tsh, a pozniej zrobila usg, na ktorym wszystko mi i narzeczonemu pokazala, wyjasnila, odpowiedziala ba pytania. Wizyta przebiegala profesjonalnie, bez pospiechu i po raz pierwszy kobieta ginekolog zrobila na mnie dobre wrazenie. Gdy mialam pytanie przed i po wizycie moglsm zadzwonic i uzyskac wyczerpujaca odpowiedz. Serdecznie polecam!!!


A
Użytkownik zweryfikowany

Świetny lekarz! Pani dr zbiera szczegółowy wywiad od pacjentki, dokładnie bada, kieruje na dodatkowe badania (jeśli jest taka potrzeba), a przy tym jest bardzo miła i wszystko tłumaczy.


A
Użytkownik zweryfikowany

Pierwszy raz w życiu jestem ZACHWYCONA po wizycie u lekarza!!! Pani Doktor jest miłą, sympatyczną osobą, podchodzącą z szacunkiem i zrozumieniem do pacjenta. Gabinet dobrze wyposażony, czysty i schludny.Wizyta przebiega w miłej atmosferze bez zbędnego stresu. Pani Doktor cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania, udziela rzetelnych i rzeczowych informacji. Bez pośpiechu tak częstego w wielu gabinetach lekarskich... Żałuję, że nie trafiłam do Pani Doktor dużo wcześniej, zanim zniechęciłam się do lekarzy wszelkiej maści...


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

11 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Witam, w przeciągu roku przytyłam ok 20 kg, czy może być to spowodowane problemami hormonalnymi ? Proszę o odpowiedź

    Dobry wieczór, gwałtowny przyrost masy ciała może mieć szeroko pojęte podłoże hormonalno-metaboliczne. Na pewno warto udać się z tym problemem na konsultację do endokrynologa. Pozdrawiam Agnieszka Zawiejska

    dr hab. n. med. Agnieszka Zawiejska

  • Pytanie dotyczące choroby tarczycy

    Witam, jestem w 28 tyg ciąży i dopiero teraz dowiedziałam się, że na początku nalezy zrobić badanie tsh. Jednak ja miałam robione badanie miesiąc przed ciążą i wynosiło tsh 1,840 przy normach 0,270-4,200 oraz ft4 17,38 przy normach 12,00-22,00. teraz w 28 tygodniu ciąży powtórzyłam badania i wynosza one tsh 2,290 przy normach 0,270-4,200 ft3 3,02 przy normach 2,00-4,40 oraz ft4 1,33 przy normach 0,93-1,70. Proszę o interpretacje wyników. Czy jest możliwe żebym w początkowym okresie ciąży miała problem z tarczycą? Bardzo martwię się o dzecko.

    Dobry wieczór, przedstawione przez Panią wyniki badań są prawidłowe i nie wskazują na chorobę tarczycy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za ciążę. Agnieszka Zawiejska

    dr hab. n. med. Agnieszka Zawiejska

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Adiunkt w Klinice Rozrodczości Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Przewodnicząca Grupy Ekspertów Sekcji Diabetologii Położniczej i Chorób Metaboliczn...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Bolesne miesiączkowanie
  • Niepłodność
  • Niepowodzenia ciążowe
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Położnictwo i ginekologia
  • Endokrynologia

Powiązane wyszukiwania