Adres


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
61 649..... Pokaż numer


Moje doświadczenie

O mnie

Jestem lekarzem w trakcie szkolenia specjalizacyjnego z Chorób Wewnętrznych. W roku 2016 ukończyłem studia na kierunku lekarskim na Uniwersytecie Medy...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Choroby układu moczowego
  • Choroby układu krążenia
  • Choroby układu oddechowego
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Młyńska 16/U.1, Poznań

130 zł

Gabinety Młyńska 16

Opinie

5

Ogólna ocena
10 opinii

Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Wizyta przebiegla w bardzo miłej atmosferze. Pan doktor bardzo skrupulatnie oraz szczegółowo przedstawił jakie mogą być przyczyny problemu oraz jak należy podziałać.


F
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Bardzo kompetentny lekarz. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Rzetelna pomoc i wytłumaczenie leczenia.


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Pan Doktor Przemysław Zybek jest lekarzem który szczegółowo interesuje się pacjentem, swoją wiedzę wykorzystuje w sposób praktyczny oraz szczegółowo wyjaśnia pacjentowi schemat leczenia nieważne czy dotyczy to kardiologii czy psychiatrii, pan Przemysław Zybek jest zawsze gotowy udzielić pomocy każdemu pacjentowi - polecam jak najmocniej, oby takich lekarzy było więcej w Polskim systemie opieki zdrowotnej


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Wizyta odbyła się punktualnie, doktor bardzo uprzejmy i zaangażowany. Dobrze wytłumaczył jakie mogą być przyczyny problemów i jak dalej postępować.
Polecam


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Bardzo rzeczowo, jasna i konkretna porada, lekarz godny polecenia, skuteczność leczenia, godny polecenia


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Serdecznie polecam! Przemiła osoba! Kompetentny, zaangażowany lekarz. Ze spokojem wszystko wyjaśnił.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Świetny lekarz, wszystko zostało dokładnie wyjaśnione. Pan Zybek odpowiedział szczegółowo na moje pytania.


R
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Serdecznie polecam. Bardzo dokładne badanie oraz szybka i precyzyjna diagnoza. Pan doktor bardzo sympatyczny I uprzejmy oby więcej takich lekarzy.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Bardzo kompetentny specjalista! Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, Pan Doktor ma dużą wiedzą. Polecam.


P
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinety Młyńska 16 konsultacja lekarska

Super atmosfera i szczegółowe wyjaśnienia nawet pomimo wielu pytań :) polecam szczególnie dla osób które liczą na obszerna rozmowę


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

3 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Od dłuższego czasu mam problem z ciągłym zmęczeniem ,nic mi sie nie chce ,nie mogę sie koncentrować , jestem senna a wstawanie rano to porażka .Od niedawna bardzo mało jem ,także po jedzeniu mnie brzuch boli , a od kilku dni uczucie bólu wątroby. Juz nie wiem co mi dolega ,bo zawsze jak robię badania wychodzą dobre.

    Zgłaszane objawy są niestety bardzo niespecyficzne i powody ich wystąpienia mogą być bardzo rozmaite. Począwszy od zaburzeń depresyjnych po niedoczynność tarczycy, niedokrwistość i wiele innych. W pytaniu nie jest zawarta informacja jakie badania laboratoryjne zostały wykonane. Należałoby wykonać co najmniej: morfologię, elektrolity, glukozę, kreatyninę, mocznik, CRP, TSH, ALAT, ASPAT. Warto zastanowić się także czy kojarzy Pan/Pani początek objawów z jakimś konkretnym wydarzeniem czy innymi dolegliwościami. Chodzi o utworzenie pewnego związku przyczynowo-skutkowego zgłaszanych skarg.
    Jeżeli odpowiedź nas powyższe pytania czy badania laboratoryjne nie wskażą przyczyny problemu warto sięgnąć po badania obrazowe np. USG brzucha itp.

    lek. Przemysław Zybek

  • Czy to może być czerwienica prawdziwa?mężczyzna lat 35,podaje wyniki morfologi które mnie zaniepokoiły
    WBC 7,05 3,50-10,00
    RBC 5,82 4,50-5,70 +
    Hemoglobina 17,5 12,0-16,8 +
    Hematokryt 50,7 40-49,5 +
    MPV 8,8 9,0-12,6 --
    MCV,MCH,MCHC,Płytki Krwi,RDW-CV,% neurocytów,limfocytów,monocytów,eozynocytów,bazocytów w normie
    Liczba neutrocytów,limfocytów,monocytów,eozynocytów,bazocytów w normie
    Czuję się dobrze.Czy te lekkie odchylenia są poważne?proszę o pomoc

    Na podstawie samej morfologii krwi nie jest możliwe wykluczenie bądź potwierdzenie tej jednostki chorobowej. Faktycznie zwiększona liczba erytrocytów (RBC), zwiększony hematokryt i podwyższone stężenie hemoglobiny występują w przypadku czerwienicy prawdziwej, jednak nie muszą jej oznaczać. Zwłaszcza jeżeli badania były wykonywane rutynowo, a nie ze względu na jakiekolwiek objawy wówczas warto byłoby po prostu powtórzyć badania po kilku dniach. Należy w dzień przed badaniem dobrze się nawodnić, aby wykluczyć "zagęszczenie" krwi spowodowane niedoborem płynów.

    lek. Przemysław Zybek

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Jestem lekarzem w trakcie szkolenia specjalizacyjnego z Chorób Wewnętrznych. W roku 2016 ukończyłem studia na kierunku lekarskim na Uniwersytecie Medy...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Choroby układu moczowego
  • Choroby układu krążenia
  • Choroby układu oddechowego
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu

Staże

  • Staż kierunkowy w zakresie Kardiologii (Oddział Kardiologii, Szpital HCP w Poznaniu, 2020r.)
  • Staż kierunkowy w zakresie Nefrologii (Oddział Nefrologii, Szpital Kliniczny im. Święcickiego w Poznaniu, 2020)
  • Staż kierunkowy w zakresie Gastroenterologii (Oddział Gastroenterologii, Szpital Kliniczny im. Święcickiego w Poznaniu, 2018)
Zobacz więcej

Certyfikaty


Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Profile społecznościowe


Publikacje i artykuły

Publikacje (1)

Powiązane wyszukiwania