Pediatra Zielona Góra

  • Jakub Czwojda - pediatra

    Jakub Czwojda

    pediatra, homeopata

    • Łużycka 22, Zielona Góra

      Centrum Terapii Dziecięcej 'Integra' - diagnostyka i leczenie zaburzeń neurorozwojowych u noworodków i niemowląt, leczenie pediatryczne wspomagane homeopatią.

    Bardzo dobry i rzeczowy lekarz. A co najważniejsze, skuteczny. Cechuje go ciepłe i miłe podejście do...
    konsultacje pediatryczne 100 zł
  • Marcin Zaniew - nefrolog

    Marcin Zaniew

    nefrolog, pediatra

    • Anieli Krzywoń 2, Zielona Góra

      Specjalistyczne Centrum Medyczne UROLOG sp. j.

    Naprawdę bardzo dobry lekarz, sama byłam diagnozowana rzez dr. Zaniewa.I naprawdę były trafne diagno...
  • Halina Szumlicz - anestezjolog

    Halina Szumlicz

    anestezjolog, pediatra

    • Wyszyńskiego 99, Zielona Góra

      Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Agia Medica

    Jestem pewna że dr Szumlicz jest najlepszym lekarzem, dzięki niej moje dziecko nie bierze praktyczni...
  • Tomasz Pytrus - pediatra

    Tomasz Pytrus

    pediatra, gastrolog

    • Zdrojowa 2, Zielona Góra

      ZDROJOWA Clinic Lubuskie Centrum Gastroenterologii i Hepatologii

    Lekarz prawdziwy fachowiec rzeczowy i kompetentny.Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem.Wszystko tłuma...
  • Janusz Błocki - pediatra

    Janusz Błocki

    pediatra, neurolog dziecięcy

    • Anieli Krzywoń 2, Zielona Góra

      Specjalistyczne Centrum Medyczne UROLOG sp. j.

    Cudowny człowiek i świetny lekarz. Trafiłam do niego gdy sugerowano ciężka chorobę mojego dziecka ni...
  • Ewa Łasowska - pediatra

    Ewa Łasowska

    pediatra

    • Zamenhofa 27, Zielona Góra

      Zamenhofa

    Świetna lekarka, troskliwa, ma wspaniałe podejście do dzieci i duże wyczucie. Widać, że zależy jej ...
  • Agnieszka Maślicka - pediatra

    Agnieszka Maślicka

    pediatra

    • Chałubińskiego 7, Nowa Sól

      Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Nowej Soli

    Pani doktor jest niesamowita. Wiele razy leczyła mojego synka. Nigdy nie podała błednej diagnozy. Ma...
  • Edwart Marciniak - alergolog

    Edwart Marciniak

    alergolog, pediatra

    • Chałubińskiego 7, Nowa Sól

      Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Nowej Soli

    Najlepszy lekarz. Jako jedyny z oddziału dziecięcego potrafił prawidłowo zdiagnozować i pokierować l...
  • Emilia Węzowska-Świątek - homeopata

    Emilia Węzowska-Świątek

    homeopata, pediatra

    • Leśna 20 A, Zielona Góra

      Gabinet Lekarski

    fantastyczny lekarz! bardzo długi wywiad,leki trafione w 100%, wcześniej kilka miesiecy leczyłam sy...
  • Małgorzata Białowąs - pediatra

    Małgorzata Białowąs

    pediatra

    • Chałubińskiego 7, Nowa Sól

      Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Nowej Soli

    Naprawde dobra lekarka.Skrupulatna,zaangazowana.Nie laduje antybiotykow na kazde kichniecie lecz zas...
  • Anna Olszewska - pediatra

    Anna Olszewska

    pediatra, neurolog

    • ul. Szczekocińska 5, Zielona Góra

      Gabinet Lekarski

    Byłam u Pani Doktor z dzieckiem cierpiącym na migrenę i muszę przyznać, że dawno się nikt tak nami n...
  • Elżbieta Król - pediatra

    Elżbieta Król

    pediatra, laryngolog

    • ul. Szczekocińska 5, Zielona Góra

    Mam troje dzieci pod opieką Pani Doktor. Poznałam ją podczas reanimacji pierwszego dziecka dzieki je...
  • Ewa Gorczyńska - pediatra

    Ewa Gorczyńska

    pediatra, onkolog, hematolog

    • Zdrojowa 2, Zielona Góra

      ZDROJOWA Clinic Lubuskie Centrum Gastroenterologii i Hepatologii

    Super fachowiec. Pracuje z wielka pasja, zaangazowaniem i nieludzka wprost siłą. Moze byc wzorem jak...
  • Alicja Dejnowicz - pediatra

    Alicja Dejnowicz

    pediatra, lekarz rodzinny

    • Wazów 42, Zielona Góra

      Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Zielonej Górze

    Najlepszy z najlepszych lekarzy rodzinnych, miła, ciepła, od zawsze uśmiechnięta, od zawsze również ...
  • Maria Zapotoczna - lekarz rodzinny

    Maria Zapotoczna

    lekarz rodzinny, pediatra, internista

    • Anny Jagiellonki 25, Zielona Góra

      Niepubliczny Zakład Podstawowej i Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej Marimed

    nie zgadzam się z opinia "~pac_zg_2008 " dotycząca Pielengniarki w ciemnych włosach - uważam - ja i...
  • Magdalena Świrkowicz - pediatra

    Magdalena Świrkowicz

    pediatra

    • Zyty 26, Zielona Góra

      Szpital Wojewódzki Samodzielny Publiczny im. Karola Marcinkowskiego w Zielonej Górze

    ANIOŁ - wszechmogący lekarz ! dziękuję, że ktoś taki jak Ona jest w naszym szpitalu !! mega spokojna...
  • Lidia Kot - pediatra

    Lidia Kot

    pediatra

    • Osiedle Kaszubskie 9, Zielona Góra

      Pro Familia

    Nie zamienię Pani doktor na żadną inna lekarkę. Leczę dzieci ok.5 lat. Chorują niewiele (zalecone s...
  • Janusz Tylewicz - pediatra

    Janusz Tylewicz

    pediatra

    • A.Krzywoń 2A, Zielona Góra

      Przychodnia Medycyny Pracy Pol-E-S - Filia

    Ogólnie polecam. Bardzo dobry lekarz. Kiedyś zdarzyło mi się pójść do innego to nie ma nawet porówna...
  • Katarzyna Kiliś-Pstrusińska - nefrolog

    Katarzyna Kiliś-Pstrusińska

    nefrolog, pediatra

    • Zdrojowa 2, Zielona Góra

      ZDROJOWA Clinic Lubuskie Centrum Gastroenterologii i Hepatologii

  • Iwona Mocek - internista

    Iwona Mocek

    internista, pediatra

    • Chałubińskiego 7, Nowa Sól

      Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Nowej Soli

    Bardzo dobry lekarz

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Mój syn lat 11 zakończył właśnie odczulanie na roztocze trwało 3 lata szczepionka Novo Helisen Depot. Lekarz zalecił na przełomie IX - X tego roku obowiązkowo szczepienie przeciw grypie. Natomiast jesienią 2017 r. powtórzyć szczepienie oraz jakby chorował to zastosować Broncho Vaxom lub Ismigen lub Luivac.… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Piotr Niedziałkowski

    Witam serdecznie,
    Na powyższe pytania będę mógł precyzyjnie odpowiedzieć, jeżeli ocenimy układ immunologiczny.
    Szczepionka jest przeciw określonym wirusom na dany rok i stymuluje odpowiedź… Więcej

  • Jakie podjąć leczenie

    Witam
    jestem kobietą mam 40 lat zalecono mi badania po obciążeniu glukozą 75g Wyniki to Insulina na czczo 9,9mg/dl po 1h 88,7mg/dl po 2h 18mg/dl Glukoza na czczo 90mg/dl po 1h 166mg/dl po 2h 101mg/dl
    TSH3 2,83mlU/l FT3 3,28mlU/l FT40,97mlU/l ATG 64,42IU/ml
    Jestem ciągle zmęczona,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Wyniki badań wykluczają problemy tarczycowe.Należy pomyśleć o niedoborze witaminy D3 i ew. o insulinooporności- z tym że dziwny jest wynik poziomu insuliny po 120 min. Pozdrawiam.

  • Leczenie zyl

    Witam,
    Szukam jakiejs kliniki albo specjalisty zajmujacego sie leczeniem zyl, pajaczkow i wiekszych zylakow. Mieszkam w Stalowej Woli i szukam czegos w regionie do 200 km stad. Szukam specjalisty ktory oferuje rozne opcje leczenia, od laserow do chirurgi. Prosze mi podac kotakt jezeli ktos jest… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Kamil Pietrasik

    Witam,
    Niestety nie zajmuje się leczeniem patologii żylnych i nie znam nikogo w promieniu 200km od Stalowej Woli kogo mógłbym polecić. W Warszawie polecam Dr Adama Zielińskiego.
    Pozdrawiam

  • Przez kilka lat przyjmowałem wiele leków na różne dolegliwości - niekoniecznie dobrze mi przepisanych, w tym nefrotoksycznych oraz różnej maści suplementy diety również w niemałej ilości. Dwa lata temu, podczas intensywnego leczenia, zacząłem odczuwać ból w okolicy lewej nerki oraz miałem ciemny mocz.… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Janina Taraszkiewicz

    Witam
    jestem pediatrą i trudno mi wypowiadać się w sferze pacjentów dorosłych, jednak z Pana relacji może wynikać że opisane bóle mogą mieć charakter nerwobólu lub dyskopatii ??
    proszę skonsultować… Więcej

  • Dzień dobry. Proszę o poradę. Jestem we wczesnej ciąży (3 tydzień), jest to moja pierwsza ciąża, mam 31 lat. Moje wyniki
    TSH 4,38 mU/l (norma 0,27-4,2),
    FT4 23,49 pmol/l (norma 12,0-22,0)
    FT3 7,15 pmol/l (norma 3,10-6.80)
    Glukoza 85,9 mg/dl (na czczo) (norma 70-99)
    W… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Witam-dawka leku jest prawidłowa lub lekko za wysoka.Wydaje mi się ze odpowiednia dawka dla Pani to 37.5 mcg.

Wpisując dokładniejszą frazę w pole wyszukiwania, łatwo możesz również znaleźć wyniki w miejscowościach: Racula, Stary Kisielin, Przylep, Świdnica, Czerwieńsk, Zabór, Brody, Łagów, Przewóz, Nowa Sól, Nietkowice, Kożuchów, Sulechów, Bojadła, Nowogród Bobrzański, Brzeźnica, Skąpe, Krosno Odrzańskie, Bobrowice, Nowe Miasteczko