• Józef Ryszka - chirurg

    Józef Ryszka

    chirurg

    • Fałata 2, Bystra

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

    Super lekarz! Po prostu. Trafiłem na pana dr Józefa, kiedy przyjechał do mnie karetką specjalistyczn...
  • Adam Bubel - chirurg

    Adam Bubel

    chirurg

    • 43-360 Bystra Ul.Fałata 2, Bielsko-Biała

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

    Bardzo dobry operator(operowal tate,w lisopazie 2013) i bardzo dobry lekarz:mily,spokojny,wyrozumial...
  • Jolanta Jakubowska - chirurg

    Jolanta Jakubowska

    chirurg, urolog, chirurg dziecięcy

    • Wyzwolenia 75, Wilkowice

      Medisan

    Genialny lekarz! Miła i uprzejma Pani doktor! Jest nie tylko świetnym fachowcem, ale także cudownym ...
  • Adam Jan Jakubowski - chirurg

    Adam Jan Jakubowski

    chirurg

    • Wyzwolenia 75, Wilkowice

      Medisan

  • Alina Wiencek Weiss - chirurg

    Alina Wiencek Weiss

    chirurg

    • Fałata 2, Bystra

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

  • Tomasz Kaczor - chirurg

    Tomasz Kaczor

    chirurg

    • Fałata 2, Bystra

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

  • Katarzyna Maria Radkowska-Braun - chirurg

    Katarzyna Maria Radkowska-Braun

    chirurg

    • J. Fałata 2, Bystra

      Oddział Chirurgii Klatki Piersiowej

  • Dariusz Dobija - chirurg

    Dariusz Dobija

    chirurg, chirurg dziecięcy

    • Jasna 6, Bystra

      Gabinet lekarski

  • Tomasz Wojciech Kaczor - anestezjolog

    Tomasz Wojciech Kaczor

    anestezjolog, chirurg

    • J. Fałata 2, Bystra

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

  • Witold Brózda - chirurg

    Witold Brózda

    chirurg

    • J. Fałata 2, Bystra

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

  • Alina Janina Wiencek-Weiss - chirurg

    Alina Janina Wiencek-Weiss

    chirurg

    • Fałata 2, Bystra Śląska

      Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Czy możliwe jest aby zmiany nowotworowe były widoczne w wątrobie, która przeważnie jest atakowana jako ostatni organ, a pozostałe jak jelito, żołądek pozostawały bez zmian nowotworowych? Wszystko przy dobrej morfologii i wynikach markerów nowotworowych wykluczających nowotwór?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Lewandowicz

    Zmiany nowotworowe w wątrobie dzielimy na dwie grupy:
    - przerzuty innych nowotworów do wątroby (większość guzów wątroby)
    - nowotwory pierwotne wątroby.

    Zwykle przy przerzutach… Więcej

  • Problem ze sciegnem

    Witam
    Mam problem z ktorym mecze sie od roku .... Poszłam do ortopedy z bolem w lewym biodrze , gdy leze plasko i podnosze lewa noge prosto do gory slychac glosne strzelanie i przeskok w kolanie i kostce , mialam robione zdjecie rtg ktore nic nie wykazalo a lekarz zalecil mi tylko operacje twierdzac… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Szymon Kujawiak

    Szanowna Pacjentko,
    Niestety podaje Pani zbyt mało danych odnośnie dolegliwości, początku choroby i dotychczasowego leczenia. Sugeruję ponowną konsultację u specjalisty ortopedy celem poszerzenia… Więcej

  • Witam. mam 18 lat. Wydaje mi się, że mam grzybicę penisa. Jest to bardzo kłopotliwe dla mnie i bardzo mnie to krępuje. Nie wiem do kogo mam się z tym zwrócić. Proszę o jak najszybszy kontakt

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Tomasz Tuchendler

    Zapraszam na konsultację

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Od 2 lat choruję na subkliniczną niedoczynność tarczycy; nadżerki żołądka i dwunastnicy; refluks (gastroskopia z 22/08/2015+test ureazowy-wynik ujemny); nietolerancję laktozy. Pomimo zakończonego leczenia (Zulbex, Helides) w dalszym ciągu źle się czuje: nadwrażliwość na zapachy, odbijanie się,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Wszoła

    Oczywiście dolegliwości nie są specyficzne. Pytanie czy było wykonywane badanie kalprotektyny w stolcu? Co może nam pomóc podjąć decyzję o ewentualnym wyeliminowaniu tła takiego jak nieswoiste choroby… Więcej