Aktualności

  • lek. Monika Matraszek
    lek. Monika Matraszek
    Prymasa Tysiąclecia 83A / lok 131, Warszawa

    Royal Clinic to Klinika numer 1 w Warszawie - to niezwykle wartościowe wyróżnienie ponieważ za jego przyznaniem stoicie Wy-Pacjenci. Dziękujemy! W Royal Clinic zapewniamy kompleksową opiekę dla kobiet w ciąży, jak również dla par starających się o ciąże. W każdym z gabinetów posiadamy najnowocześniejsze na całym świecie aparaty USG, dlatego też zapewniamy pacjentkom dostęp do nowoczesnych usług medycznych.

  • Adresy (7)

    Biały Kamień 7, Mokotów, Warszawa
    MEDIC HOUSE


    Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


    22 273..... Pokaż numer



    Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


    22 273..... Pokaż numer


    Prymasa Tysiąclecia 83A / lok 131, Wola, Warszawa
    Royal Clinic


    Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


    22 273..... Pokaż numer

    W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

    Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


    Brak informacji o usługach i ich cenach
    Szeligowska 25, Warszawa
    Przychodnia Lekarsko-Specjalistyczna Bell-Med

    W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

    Ubezpieczenia akceptowane pod tym adresem

    Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)

    PZU Pomoc

    INTER Polska + 7 więcej


    Gotówka
    Brak informacji o usługach i ich cenach
    Pełczyńskiego 22J, Warszawa
    Zdrowa Rodzina Przychodnia Lekarska

    W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

    Pacjenci ubezpieczeni i prywatni (bez ubezpieczenia)


    Brak informacji o usługach i ich cenach
    Lekarska Spółdzielnia Profesorsko-Ordynatorska

    W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

    Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


    Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku

    Konsultacja endokrynologiczna

    Moje doświadczenie

    O mnie

    Pracuję w jednym z Warszawskich Szpitali Klinicznych w Klinice Endokrynologii i Diabetologii, gdzie zajmujemy się diagnostyką i leczeniem chorób tarcz...

    Zobacz pełen opis

    Leczone choroby

    • Rak tarczycy
    • Niepłodność
    • Hiperandrogenizm
    Pokaż wszystkie leczone choroby

    Specjalizacje

    • Endokrynologia
    • Diabetologia
    • Choroby wewnętrzne

    Usługi i ceny

    Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

    Popularne usługi


    Biały Kamień 7, Warszawa

    od 250 zł

    MEDIC HOUSE


    Ordona 5, Warszawa

    Royal Clinic


    Prymasa Tysiąclecia 83A / lok 131, Warszawa

    Dowiedz się więcej

    Royal Clinic



    Biały Kamień 7, Warszawa

    od 250 zł

    MEDIC HOUSE


    Ordona 5, Warszawa

    Dowiedz się więcej

    Royal Clinic


    Prymasa Tysiąclecia 83A / lok 131, Warszawa

    Dowiedz się więcej

    Royal Clinic


    Waliców 20,

    Lekarska Spółdzielnia Profesorsko-Ordynatorska



    Biały Kamień 7, Warszawa

    250 zł

    MEDIC HOUSE

    Tylko dla stałych pacjentów.

    Pozostałe usługi


    Biały Kamień 7, Warszawa

    450 zł

    MEDIC HOUSE


    Ordona 5, Warszawa

    Royal Clinic


    Prymasa Tysiąclecia 83A / lok 131, Warszawa

    Dowiedz się więcej

    Royal Clinic

    37 opinii pacjentów

    Ogólna ocena

    • Punktualność
    • Zaangażowanie
    • Gabinet
    Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
    D
    Użytkownik zweryfikowany
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: MEDIC HOUSE konsultacja diabetologiczna

    Sympatyczny i bardzo merytoryczny kontakt z Panią Doktor, konkretne zalecenia, jasność diagnozy. Zrozumienie.


    K
    Użytkownik zweryfikowany
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Royal Clinic konsultacja diabetologiczna

    Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie i przyjemnie. Wizyta konkretna i bardzo pomocna. Zalecenia jasno wyjaśnione


    N
    Użytkownik zweryfikowany
    Lokalizacja: Przychodnia Lekarsko-Specjalistyczna Bell-Med Inny

    Pani Doktor to najlepszy lekarz na którego mogłam trafić. 2 lata wcześniejszego leczenia nie przynosiły takich efektów jak u Pani Doktor 3 miesiące. Komplet badań, USG, wywiad i jest diagnoza. Pani Doktor jest bardzo rzeczowa, symatyczna i ma ogromną wiedzę.


    M
    Użytkownik zweryfikowany
    Lokalizacja: Centrum Medyczne Bemowo Inny

    Jeśli masz problemy endokrynologiczne i towarzysza temu między innymi nadwaga , tak, to jest ten specjalista do którego powinnaś się udać. Ja trafiłam do Pani Doktor z polecenia Pani Pielęgniarki z przychodni i to był strzał w przysłowiową 10! Schudłam, zmieniłam nawyki żywieniowe, tarczyca działa prawidłowo ! Zmieniło się wiele dzięki Pani Doktor !!!! Szkoda, że zmarnowałam 2 lata swojego życia na wizyty u innych lekarzy! Dziękuje za wszystko Pani Doktor !


    A
    Użytkownik zweryfikowany
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: MEDIC HOUSE konsultacja endokrynologiczna

    Polecam, kompetentna Pani doktor bardzo rzeczowa, wszystko wyjaśniła. Na razie jestem po pierwszej wizycie.



    K
    Użytkownik zweryfikowany
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: MEDIC HOUSE konsultacja endokrynologiczna

    Czuję się absolutnie w bezpiecznych rękach. Pani Doktor to bardzo rzeczowy i kompetentny specjalista


    P
    Użytkownik zweryfikowany
    Lokalizacja: W innym miejscu Inny

    Pod okiem Pani Doktor jestem już od 2 lat. W tym czasie zostałam poprawnie zdiagnozowana. Pani Doktor wprowadziła odpowiednie leczenie, powoli zwiększajac dawki leków, aczkolwiek zawsze pytała o samopoczucie, a jeśli źle reagowałam to dawka była zmieniana. Dzięki Pani Doktor od dwóch lat nareszcie funkcjonuje normalnie i najważniejsze schudłam blisko 40 kg. Pani Doktor jest bardzo rzeczowa, wszystko dogłębnie wyjaśnia i nie traktuje pacjenta jak klienta, a to najważniejsze.


    E
    Użytkownik zweryfikowany
    Lokalizacja: Royal Clinic konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

    W 100 % polecam. Rzetelnie, konkretnie z empatią. Pomoc w każdym aspekcie. Bardzo przyjazny i kobiecy gabinet


    A
    Użytkownik zweryfikowany
    Lokalizacja: W innym miejscu Inny

    Pani Doktor zmieniła moje życie;) mam insulinoopornosc i latami borylalam się z nadprogramowymi kg. Leczę się od października 2021 i do marca 2022 mam 31kg mniej! Leczenie bardzo skuteczne i trafione w punkt! Polecam bardzo Panią Doktor każdemu kto boryka się z IO i cukrzycą.


    U
    Użytkownik zweryfikowany
    Lokalizacja: Przychodnia Lekarsko-Specjalistyczna Bell-Med Inny

    Jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty. Pani doktor zrobiła na mnie pozytywne wrażenie i juz na pierwszej wizycie na podstawie wyników badań była w stanie podać wstępną diagnozę, z czym wielu lekarzy przez 5 ostatnich lat nie potrafilo jasno określić co mi jest, nawet po kilku wizytach. Bardzo podobało mi się indywidualne podejście do pacjenta i wyrażona chęć komtynuowania leczenia. Polecam!


    Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

    Odpowiedzi na pytania

    7 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

    Pytanie dotyczące wypadanie włosów

    Dzień dobry,
    bardzo proszę o pomoc. Od paru miesięcy bardzo, wręcz garściami wypadają mi włosy. Z początku myślałam, że to po prostu taki okres, jednak po jakimś czasie doszły napady senności i ogólne zmęczenie. Dodam, iż cierpię na niedoczynność tarczycy i Hashimoto (zażywam Euthyrox 25 + selen). Jakie badania powinnam wykonać przed zaplanowaną już wizytą u specjalisty, by lekarz mógł postawić diagnozę i od razu zacząć leczenie?
    Planuję wykonanie:
    TSH, FT3, FT4, Anty-TPO, Anty-TG, testosteron, progesteron, prolaktyna, estradiol, DHEA-S, morfologia z rozmazem, żelazo.

    Czy ominęłam jakieś ważne i niezbędne badanie?

    Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.

    badania które Pani planuje są dobre, należy jeszcze oznaczyć 17(OH)progesteron między 3-9 dniem cyklu miesięcznego, nie musi Pani powtarzać przeciwciała ATPO i ATG, ponieważ te przeciwciała służą do rozpoznania choroby hashimoto a nie do monitorowania

    lek. Monika Matraszek

    Witam. Czy wyniki badań tarczycy które podam nadają się już do wizyty u endokrynologa czy jest się czym martwić ?
    TSH 5.87 norma 0.27-4.2
    Ft3 2.84 norma 2.04-4.4
    Ft4 1.02 norma 0.93-1.71
    Anty Tpo 150!!! Norma 0-34

    tak powinna się odbyć wizyta endokrynologiczna pzdr

    lek. Monika Matraszek

    Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

    Moje doświadczenie

    O mnie

    Pracuję w jednym z Warszawskich Szpitali Klinicznych w Klinice Endokrynologii i Diabetologii, gdzie zajmujemy się diagnostyką i leczeniem chorób tarcz...

    Zobacz pełen opis

    Leczone choroby

    • Rak tarczycy
    • Niepłodność
    • Hiperandrogenizm
    Pokaż wszystkie leczone choroby

    Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


    Specjalizacje

    • Endokrynologia
    • Diabetologia
    • Choroby wewnętrzne

    Staże

    • Klinika Chorób Wewnętrznych, Endokrynologii i Diabetologii, SZPITAL MSWiA Wołoska 137 Warszawa

    Powiązane wyszukiwania