Ginekolog Świdnica

  • Zbigniew Małachowski - ginekolog

    Zbigniew Małachowski

    ginekolog

    • ul. Podchorążych 4, Świdnica

      Vita-Med Witold Pawłowski

    Powiem tylko że miałam wielkie szczęście że trafiłam do Pana doktora! Polecam wszystkim paniom! I dz...
  • Witold Pawłowski - ginekolog

    Witold Pawłowski

    ginekolog, lekarz rodzinny

    • ul. Podchorążych 4, Świdnica

      Vita-Med Witold Pawłowski

    mieszkam w Świdnicy od 6-ciu lat, szukałam w Świdnicy kompetentnego lekarza kilka lat, bo przecież g...
  • Piotr Pfanhauser - ginekolog

    Piotr Pfanhauser

    ginekolog

    • Jodłowa 38, Świdnica

      MKmedic

    Pełen profesjonalizm, Pan doktor prowadził moją ciążę dzięki niemu czułam się bezpieczna, zawsze wsz...
  • Filip Kubiaczyk - ginekolog

    Filip Kubiaczyk

    ginekolog

    • Sikorskiego 31, Świdnica

      EZ-medica Świdnica

    Bardzo dobry Lekarz polecam w 200% prowadzi mi teraz Ciązę i jestem bardzo zadowolona delikatny miły...
  • Marek Korolewicz - ginekolog

    Marek Korolewicz

    ginekolog

    • Mieszka 10, Świdnica

      Mieszko

    Świetny lekarz bez zastrzeżeń prowadził moją ciąże i odbierał 2 porody po przez cięcie cesarskie dzi...
  • Zdzisław Martyniak - ginekolog

    Zdzisław Martyniak

    ginekolog

    • Gdyńska 25 a, Świdnica

      Medyk

    Chodze do dr Martyniaka jest super jako lekarz,pomogl mi zajsc w ciaze ,dzis mam piekna urocza corec...
  • Jacek Dryl - ginekolog

    Jacek Dryl

    ginekolog, onkolog

    • Wałbrzyska 8/4A, Świdnica

      Medi-Lab Diagonostyka Laboratoryjna

    Bardzo dobry specjalista , super lekarz, ``` Ocena została zmieniona na "Polecam". Powód: Zbyt lak...
  • Alicja Gembiak-Chełmońska - ginekolog

    Alicja Gembiak-Chełmońska

    ginekolog

    • Gdyńska 25 a, Świdnica

      Medyk

    A Ja Tylko napisze ze ja Kocham , juz dwa razy ratuje mi zycie ! Niech zyje jeszcze z 60lat bo zamie...
  • Krzysztof Szymaszkiewicz - ginekolog

    Krzysztof Szymaszkiewicz

    ginekolog

    • Westerplatte 10, Świdnica

      AK Med

    Bardzo cierpliwy kompetentny i cierpliwy do tego zabawny mAM BARDZO DOBRE ZDANIE O NIM
  • Maria Kwiatkowska - ginekolog

    Maria Kwiatkowska

    ginekolog, lekarz rodzinny

    • Mieszka 10, Świdnica

      Mieszko

    Potwierdzam w 100 % ! ;))
  • Zbigniew Kubiaczyk - ginekolog

    Zbigniew Kubiaczyk

    ginekolog

    • ul.Sikorskiego 31, Świdnica

      EZ-medica

    Jestem pacjentką Dr.Kubiaczyk od nie dawna,ale trudno mi uwierzyć w opinie negatywne. Moja pierwsza ...
  • Zbigniew Wróbel - ginekolog

    Zbigniew Wróbel

    ginekolog

    • Wałbrzyska 8/4A, Świdnica

      Medi-Lab Diagonostyka Laboratoryjna

    Bardzo merytoryczny lekarz, wzbudził moje zaufanie - a to chyba najważniejsze. Nie czułam się przy n...
  • Piotr Mierzejewski - ginekolog

    Piotr Mierzejewski

    ginekolog

    • Marcinkowskiego 12, Świdnica

      Gabinet lekarski

    Dr Mierzejewski jest bardzo dobrym lekarzem i sympatycznym człowiekiem. Wizyty u Niego są bezstresow...
  • Ireneusz Gazda - ginekolog

    Ireneusz Gazda

    ginekolog

    • Leśna 27-29, Świdnica

      Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Świdnicy

    Pan Gazda przyjmował mój poród 6 lat temu i muszę stwierdzić,że bardzo mi wtedy pomógł.Byłam bardzo ...
  • Wiesław Drej - ginekolog

    Wiesław Drej

    ginekolog

    • Zamenhofa 46, Świdnica

      Prywatna Praktyka Lekarza Rodzinnego

    Brak mu poczucia humoru, ale jest bardzo delikatny i kompetenty. Na kasę nie naciąga, nie ma mowy o ...
  • Jan Drozdowski - ginekolog

    Jan Drozdowski

    ginekolog, lekarz rodzinny

    • żeromskiego 13 / 4, Świdnica

      Gabinet Lekarski

    BARDZO DOBRY PRAWDZIWY LEKARZ Z DAWNYCH LAT NIE CZARUJE A LECZY ,PYTA O LEKI TAŃSZE I DROŻSZE USG M...
  • Zbigniew Mazur - ginekolog

    Zbigniew Mazur

    ginekolog

    • Wałbrzyska 8/4A, Świdnica

      Medi-Lab Diagonostyka Laboratoryjna

    miły, delikatny, sympatyczny i konkretny :)) polecam !! ``` Ocena została zmieniona na "Polecam". Po...
  • Krzysztof Kmieciak - ginekolog

    Krzysztof Kmieciak

    ginekolog

    • Gdyńska 25 a, Świdnica

      Medyk

    Rzeczowy i kompetentny, uprzejmy - jedyny ginekolog, który pomaga zgramolić się z fotela. Dobrze się...
  • Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk - ginekolog

    Małgorzata Dąbrowska-Szewczyk

    ginekolog

    • Wałbrzyska 8/4A, Świdnica

      Medi-Lab Diagonostyka Laboratoryjna

    Bardzo kompetentna osoba.Miła, empatyczna.Podczas badania kobieta czuje się bezstresowo.Ostrożnie i ...
  • Elżbieta Szydłowska - ginekolog

    Elżbieta Szydłowska

    ginekolog, stomatolog

    • Rynek 11 / 2, Świdnica

      Gabinet Lekarski

    przeczytałam wszystkie opinie o Pani Szydłowskiej więc dla pewnej równowagi postanowiłam dodać swoją...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Witam,
    mam 32 lata i nie jestem w ciąży, otrzymałam wyniki badań posiewu z dróg moczowo-płciowych, czy mogę prosić o zinterpretowanie poniższego wyniku?
    Posiew z dróg moczowo-płciowych - tlenowo:
    Wyhodowano mikroflorę fizjologiczną bądź kolonizującą pochwy
    Lactobacillus… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Julia Murlewska

    +++Oznaczają nasilenie wzrostu bakterii.+ to mały wzrost a ++ duży wzrost natomiast +++ bardzo duży wzrost w uproszczeniu.Co do interpretacji rodzaju bakterii to wszystko zależy czy występują u Pani objawy… Więcej

  • Czy możliwe jest aby zmiany nowotworowe były widoczne w wątrobie, która przeważnie jest atakowana jako ostatni organ, a pozostałe jak jelito, żołądek pozostawały bez zmian nowotworowych? Wszystko przy dobrej morfologii i wynikach markerów nowotworowych wykluczających nowotwór?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Lewandowicz

    Zmiany nowotworowe w wątrobie dzielimy na dwie grupy:
    - przerzuty innych nowotworów do wątroby (większość guzów wątroby)
    - nowotwory pierwotne wątroby.

    Zwykle przy przerzutach… Więcej

  • Brązowa wydzielina

    mam 17 lat i mam objawy okresu jak zawsze boli brzuch i kręgosłup ale zamiast krwi od 4 dni jest brązowa wydzielina z śladową ilością krwi. Czy powinnam się obawiać ? Dodam że miesiąc temu byłam u ginekologa i wszystko było w porządku.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Artur Mazur

    dzień dobry, brązowa wydzielina świadczy, że krew wynaczyniła się / złuszczyło endometrium ok. 2-3 dni wcześniej. reasumując w Pani wieku norma. Oczywiscie przy braku innych objawów. pzdr artur mazur… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie