• Robert Murawski - ginekolog

    Robert Murawski

    ginekolog

    • Noniewicza 48, Suwałki

      Prywatna Praktyka Ginekologiczna

    Pan Robert jest bardzo dobrym lekarzem. Sumiennie podchodzi do wykonywania swojego zawodu. Jest bard...
  • Krzysztof Stasiewicz - ginekolog

    Krzysztof Stasiewicz

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

    Dr Stasiewicz nie ma usg 3D ale byłam na takim usg3D u innego lekarza i niewiele więcej dowiedziałam...
  • Ireneusz Kowalik - ginekolog

    Ireneusz Kowalik

    ginekolog

    • Marii Konopnickiej 7 12, Suwałki

      Gabinet Położniczo-Ginekologiczny

    Byłam pierwszy raz u ginekologa, wyborem lekarza sugerowałam się opinią w internecie, i jestem bard...
  • Andrzej Ostrowski - ginekolog

    Andrzej Ostrowski

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

    Najlepszy lekarz w Miedzyrzeczu.Zawsze można na niego polegać.Służy pomoca o każdej porze zawsze od...
  • Andrzej Żyliński - ginekolog

    Andrzej Żyliński

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

    Witam. Uważam że, dr jest bardzo dobrym lekarzem, wykwalifikowanym, zawsze odpowiada na moje pytania...
  • Bogdan Cwalina - ginekolog

    Bogdan Cwalina

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

    Najlepszy ginekolog w Suwałkach :)Prowadził moją ciążę (pierwszą) i wykazał się szczególną opieka i ...
  • Jolanta Sochańska - ginekolog

    Jolanta Sochańska

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

    Jest uczciwa,mowi prawde,stara sie pomoc.
  • Krystyna Zajączkowska - ginekolog

    Krystyna Zajączkowska

    ginekolog

    • Klonowa 40 lok. 1, Suwałki

      Prywatny Gabinet Ginekologiczny

    Polecam. Pani doktor profesjonalna, miła, wszystko doskonale wyjaśnia, tłumaczy. Badanie przebiegło ...
  • Stanisław Krupiński - ginekolog

    Stanisław Krupiński

    ginekolog

    • Putry 9, Suwałki

      Przychodnia Rejonowa Nr 2

    Jestem bardzo zadowolona, że jest moim lekarzem prowadzącym kolejną ciążę!Chodzę do niego tylko pańs...
  • Ryszard Bernard Masłowski - ginekolog

    Ryszard Bernard Masłowski

    ginekolog

    • Utrata 9A, Suwałki

      Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna

  • Andrzej Żylński - ginekolog

    Andrzej Żylński

    ginekolog

    • ul. Kowalskiego 17, Suwałki

      Gabinet lekarski

  • Jacek Słuszniak - ginekolog

    Jacek Słuszniak

    ginekolog

    • Suwałki

      Gabinet lekarski

  • Michał Maciej Jóźwik - ginekolog

    Michał Maciej Jóźwik

    ginekolog

    • Noniewicza 48, Suwałki

      dr hab. nauk med. Michał Jóźwik Gabinet

  • Grzegorz Ponomarow - ginekolog

    Grzegorz Ponomarow

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

    Pan Doktor bardzo uprzejmy, wizyta mi się podobała nie mam zastrzeżeń, zapytał jakie są moje oczekiw...
  • Marek Markiewicz - ginekolog

    Marek Markiewicz

    ginekolog

    • Lityńskiego 10b 11, Suwałki

      Gabinet Lekarski

  • Stanisław Chrostowski - ginekolog

    Stanisław Chrostowski

    ginekolog

    • Szpitalna 60, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Suwałkach

  • Mirosław Sztejter - ginekolog

    Mirosław Sztejter

    ginekolog

    • Teofila Noniewicza 48, Suwałki

      Gabinet Ginekologiczny Mirosław Sztejter

    Jak najbardziej polecam, dba o swoje klientki, wszystkie badania jak należy, opieka po porodzie supe...
  • Małgorzata Markiewicz - ginekolog

    Małgorzata Markiewicz

    ginekolog

    • ul. gen. Sikorskiego 6 lok. 9b, Suwałki

      PRYWATNY gabinet ginekologiczny

    Najlepsza ginekolog w Suwałkach,czasami powie prawdę w oczy i dlatego ma opinię niemiłej.Ale tym spo...
  • Mirosława Strzałkowska-Jaksztowicz - ginekolog

    Mirosława Strzałkowska-Jaksztowicz

    ginekolog

    • Młynarskiego 9, Suwałki

      Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Suwałkach w likwidacji

    Mam na imię Krystyna i od wielu lat jestem pacjentką p.doktor. Dla mnie jest najwspanialszą ginekolo...
  • Jolanta Chrostowska-Sobolewska - ginekolog

    Jolanta Chrostowska-Sobolewska

    ginekolog

    • Waryńskiego 27 44, Suwałki

      Indywidualna Praktyka Lekarska

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Witam,
    mam 32 lata i nie jestem w ciąży, otrzymałam wyniki badań posiewu z dróg moczowo-płciowych, czy mogę prosić o zinterpretowanie poniższego wyniku?
    Posiew z dróg moczowo-płciowych - tlenowo:
    Wyhodowano mikroflorę fizjologiczną bądź kolonizującą pochwy
    Lactobacillus… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Julia Murlewska

    +++Oznaczają nasilenie wzrostu bakterii.+ to mały wzrost a ++ duży wzrost natomiast +++ bardzo duży wzrost w uproszczeniu.Co do interpretacji rodzaju bakterii to wszystko zależy czy występują u Pani objawy… Więcej

  • Czy możliwe jest aby zmiany nowotworowe były widoczne w wątrobie, która przeważnie jest atakowana jako ostatni organ, a pozostałe jak jelito, żołądek pozostawały bez zmian nowotworowych? Wszystko przy dobrej morfologii i wynikach markerów nowotworowych wykluczających nowotwór?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Lewandowicz

    Zmiany nowotworowe w wątrobie dzielimy na dwie grupy:
    - przerzuty innych nowotworów do wątroby (większość guzów wątroby)
    - nowotwory pierwotne wątroby.

    Zwykle przy przerzutach… Więcej

  • Brązowa wydzielina

    mam 17 lat i mam objawy okresu jak zawsze boli brzuch i kręgosłup ale zamiast krwi od 4 dni jest brązowa wydzielina z śladową ilością krwi. Czy powinnam się obawiać ? Dodam że miesiąc temu byłam u ginekologa i wszystko było w porządku.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Artur Mazur

    dzień dobry, brązowa wydzielina świadczy, że krew wynaczyniła się / złuszczyło endometrium ok. 2-3 dni wcześniej. reasumując w Pani wieku norma. Oczywiscie przy braku innych objawów. pzdr artur mazur… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie