Adresy (4)

Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica
Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica)


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka

Konsultacja endokrynologiczna • 270 zł

Konsultacja endokrynologiczna (bez usg) • 270 zł

USG tarczycy (badanie wliczone w cenę konsultacji)


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów
specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka

Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica
Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka
76 749..... Pokaż numer

Konsultacja endokrynologiczna • 250 zł

Nr komórkowy do gabinetu po wpisaniu w google: Legnica endokrynolog Marek Jurczyk

USG tarczycy (badanie wliczone w cenę konsultacji)

Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin
Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza

Konsultacja endokrynologiczna (bez usg tarczycy) zgodnie z cennikiem MCZ SA: • 150 zł

Konsultacja endokrynologiczna wraz z badaniem usg tarczycy zgodnie z cennikiem MCZ SA: • 200 zł

Opłaty wnoszone w kasie MCZ SA

Moje doświadczenie

O mnie

Pacjenci korzystający z pakietu MEDICOVER, LUXMED, PZU Zdrowie, enel- med mogą umówić wizytę w ramach pakietu medycznego dzwoniąc bezpośrednio do Gabi...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Guzy tarczycy
  • Rak tarczycy
  • Cukrzyca
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny

Specjalizacje

  • Endokrynologia

Zdjęcia


Znajomość języków

  • Polski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi


Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica

270 zł

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica)


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

300 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)

Konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy - 300 zł.
Konsultacja endokrynologiczna bez usg tarczycy 270 zł.
Konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy dla SENIORÓW od 65 roku życia oraz zasłużonych honorowych dawców krwi i dawców przeszczepów - 270 zł.
Konsultacja endokrynologiczna (bez usg) dla SENIORÓW od 65 roku życia - 270 zł.



Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

300 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)


Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

250 zł

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15

Pozostałe usługi


Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin

150 zł

Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny



Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica

270 zł

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica)


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

270 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)



Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin

200 zł

Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny



Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

270 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)



Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

Dowiedz się więcej

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15



Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin

Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny



Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica

Dowiedz się więcej

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica)


Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

Dowiedz się więcej

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15



Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

Dowiedz się więcej

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)

45 opinii pacjentów

Ogólna ocena

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
I
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter) konsultacja endokrynologiczna

Polecam z całego serca. Konkretne i merytoryczne podejście do pacjenta. Szczegółowe wyjaśnienia na wizycie, która trwała tyle ile trwać powinna żeby wszystko zostało omówione a pacjent wyszedł zadowolony. Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica) konsultacja endokrynologiczna

Najlepszy endokrynolog u jakiego byłam, bardzo konkretny, zaangażowany, wszystko wyjaśnia w prosty i łatwy sposób. Mam wrażenie że cały czas poszerza swoją wiedzę i umiejętności, stosuje nowe metody i nowoczesne leki. Polecam
Jedyną wadą jest problem z umówieniem się na wizytę a terminy są bardzo odległe.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Polecam profesjonalne podejście do pacjenta, trafna diagnoza, skuteczne.
Prawdziwy lekarz z powołania .


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica) Inny

Bardzo dobry .
Przez kilka lat byłam gdzie indziej trafiłam tu i bdb wręcz celujący. Wiedza ogromna ,kultura osobista .Stanęłam na nogi.polecam polecam.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica) konsultacja endokrynologiczna

To moja kolejna wizyta i jak zwykle bardzo profesjonalna.Konkretne badanie i wywiad stanu zdrowia,zalecenia.Polecam bardzo.



K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15 konsultacja endokrynologiczna

Moja pierwsza wizyta i nie ostatnia. Pan Doktor dokładnie tłumaczy wszystko. Poświęca tyle czasu pacjentowi ile trzeba.
Polecam


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15 konsultacja endokrynologiczna

Na każde pytanie dostałam odpowiedź. Pan doktor przejmuje się pacjentem, szczegółowo wszystko tłumaczy, doradza. Dużo dostałam podpowiedzi . Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Przez 13 lat leczenia żaden endokrynolog nie poświęcił mi tyle czasu i uwagi.


Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15 konsultacja endokrynologiczna

Pan doktor wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na wszelkie pytania. Jest bardzo miłym człowiekiem, który bardzo dobrze zna się na swojej pracy. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji endokrynologicznej


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15 konsultacja endokrynologiczna

Rzetelny lekarz z dużą dozą empatii i cierpliwości. Pan doktor wyjaśnił wszystko bardzo rzeczowo i sam zapytał o moje pytania, rozwiewając wszelkie wątpliwości. Polecam.


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter) Konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy dla SENIORÓW od 65 roku życia oraz zasłużonych honorowych dawców krwi i dawców przeszczepów

Bardzo mily lekarz,ktory dokladnie wyslucha oraz wytlumaczy proces leczenia. Dopiero zaczynam swoja przygode z leczeniem ale moje pytania zostaly bardzo dobrze wytlumaczone. Polecam Pana doktora.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

100 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

Dziś robiłam USG szyi ,kiedyś miałam problem z węzłami chłonnymi jak się okazało,problem był od zębów i stąd powiększone węzły praktycznie wszędzie,oprócz jamy brzusznej. To było jakieś 30 lat temu,jeden węzeł mam przerośnięty od lat. Od roku mam zmieniony głos miałam narośla na krtani. Dziś przy USG węzły chłonne są pojedyncze,nieznacznie powiększone. Tarczyca o nieco niejednorodnej strukturze. W płacie lewym niejednorodny nieostroodgraniczony guzek ok.0,9 cm.Wskazania konsultacja endokrynologiczna; do rozważenia biopsja. Czy mam się martwić tym opisem,guzek mam od dawna,szyja nie jest powiększona i guzek się nie powiększa,tylko od roku mam zmieniony głos,to nie chrypa,raczej głos basowy.

Osobiście nie widziałem tej zmiany w tarczycy, skoro jednak lekarz wykonujący usg rozważa biopsję, a Pani ma pewne obawy, to uzasadnione jest wykonanie badania cytologicznego opisywanego guzka (w celu oceny jego charakteru). Niezależnie wskazane jest oznaczenie TSH.
Pytanie dotarło do mnie 16 listopada 2017 r.

Marek Jurczyk

Pytanie wysłane 5 grudnia 2017 r.
Jakie badania oprócz tych które posiadam wykonać przed wizytą u Pana -mężczyzna 28 lat- posiadam wyniki z sierpnia TSH ( 4,26 mlU/I zakres 0,27-4,2 ) FSH (2,99 mlU/ml zakres 1,5-12,4) LH ( 3,57 mlU/ml zakres 1,7 -8,6) Estradiol E2 ( 22,5 pg/ml zakres 13,5-59,5 ) Prolaktyna ( 8,49 ng/ml zakres 4,6- 21,4) Testosteron (3,33 ng/ml zakres 2,8- 8,0 ) DHEA-S04 ( 778,8 ug/dl -mikrogram/dl zakres dla wieku 25-34 wynosi 160,0 -449,0 ) cała morfologia z rozmazem dobra-w normach, OB 7, mocz dobry-w normach, ALAT 59 IU/I zakres do 42, choresterol całowity 241,5 mg/dl zakees do 200, HDL 60,4 mg/dl zakres 30-75, LDL 140 mg/dl , Trójglicerydy 205,4 mg/dl zakres 40-160, Glukoza 102,5 mg/dl zakres 106,0. Mam problemy emocjonalne, lękowe oraz nerwicę i mam podejrzenie że mogą mieć podłoże hormonalne.

Wskazane jest wykonanie (lub ponowne oznaczenie): TSH, fT4, anty TPO, glukoza na czczo, kortyzol, DHEA-S, potas, sód, Alat, Aspat, GGTP.
Pytanie dotarło do mnie 6 grudnia 2017 r.

Marek Jurczyk

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Pacjenci korzystający z pakietu MEDICOVER, LUXMED, PZU Zdrowie, enel- med mogą umówić wizytę w ramach pakietu medycznego dzwoniąc bezpośrednio do Gabi...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Guzy tarczycy
  • Rak tarczycy
  • Cukrzyca
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Endokrynologia

Certyfikaty


Zdjęcia


Znajomość języków

  • Polski