Adresy (4)


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
12 201..... Pokaż numer



Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
12 201..... Pokaż numer



Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
12 201..... Pokaż numer



Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Karta płatnicza, Gotówka
12 201..... Pokaż numer

Moje doświadczenie

O mnie

Jestem specjalistą medycyny rodzinnej. Moja pasją jest edukacja zdrowotna. Staram się każdego z moich Pacjentów "zarażać" wiedzą medyczną oraz udziel...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Infekcje
  • Alergia
  • Stres
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie 2007-2013

Specjalizacje

  • Medycyna rodzinna

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi

Konsultacja internistyczna


Wadowicka 3a, Kraków

od 160 zł

Centrum Medyczne Enel-Med S.A. Oddział Kraków - Wadowicka


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 145 zł

Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, skorzystaj z konsultacji telefonicznej.



Stanisława Klimeckiego 1, Kraków

od 148 zł

Centrum Medyczne Enel-Med S.A. Oddział Kraków - Klimeckiego


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 145 zł

PROFEMED Kraków

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, skorzystaj z konsultacji telefonicznej.


Konsultacja internistyczna (pierwsza wizyta)


Stanisława Klimeckiego 1, Kraków

od 148 zł

Centrum Medyczne Enel-Med S.A. Oddział Kraków - Klimeckiego


Konsultacja lekarza rodzinnego


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 142 zł

Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, skorzystaj z konsultacji telefonicznej.



Aleja Pokoju 5, Kraków

od 152 zł

PROFEMED Kraków

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, skorzystaj z konsultacji telefonicznej.

Pozostałe usługi

Konsultacja pediatryczna


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 140 zł

Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, skorzystaj z konsultacji telefonicznej.


Konsultacja telefoniczna - Internista


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 109 zł

Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5

USŁUGA REALIZOWANA TELEFONICZNIE. Pacjencie po przyjęciu rezerwacji przez Grupę LUX MED otrzymasz maila z linkem do płatności. Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu



Aleja Pokoju 5, Kraków

109 zł

PROFEMED Kraków

USŁUGA REALIZOWANA TELEFONICZNIE. Pacjencie po przyjęciu rezerwacji przez Grupę LUX MED otrzymasz maila z linkem do płatności. Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
34 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Centrum Medyczne Enel-Med S.A. Oddział Kraków - Wadowicka konsultacja internistyczna

Lekarz bardzo skrupulatny i profesjonalny, do tego prezentuje wysoką kulturę osobistą i empatię. Szczerze polecam Panią doktor.


S
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5 konsultacja internistyczna

Bardzo dobra lekarka. Po zgłoszeniu objawów konsultowanych z innymi specjalistami, Pani Magdalena zleciła dodatkowe badania i szybko znalazła problem oraz wdrożyła skuteczne leczenie ...
Pani Magdalena jest bardzo dokładna i konkretna oraz przy okazji bardzo miła :)


I
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Korzystałam z usług teleporady w sprawie infekcji. Przede wszystkim przeprowadzono ze mną bardzo szczegółowy wywiad, dużo bardziej szczegółowy niż zazwyczaj. Pani doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta, odpowiedziała na wszystkie pytania, rozwiała wątpliwości i szczegółowo przedstawiła obiawy, którymi powinnam się zaniepokoić. Jestem pewna, że wizyta w gabinecierównież byłaby przeprowadzona w sposób profesjonalny.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5 konsultacja internistyczna

Polecam wizytę u Pani doktor. Większość lekarzy z jakimi miałam do czynienia traktuje pacjentów po macoszemu. Pani doktor wysłuchała mnie, wyjaśniła szczegółowo temat choroby i chętnie odpowiadała na moje pytania. Wielki plus za zaangażowanie, życzliwość i szacunek dla pacjenta.


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja internistyczna

Bardzo miła i kompetentna Pani doktor , dobre podejście do pacjenta, słucha i odpowiada na pytania.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja lekarza rodzinnego

Najprzyjemniejsza wizyta lekarska, na jakiej byłam.
Pani Doktor bardzo życzliwa, kompetentna. Szczegółowo wszystko wyjaśniła, wytłumaczyła. Polecam!


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja internistyczna

Pani Doktor jest bardzo miła, rzetelna i profesjonalna. Słucha pacjenta i odpowiada na wszystkie pytania. Lekarz godny polecenia!


K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja lekarza rodzinnego

Bardzo polecam! Pani doktor wykazała się ogromną uprzejmością, uważnie słuchała, przeprowadziła dokładne badanie poczym ustaliła ze mną ( a nie narzuciła) plan leczenia. Wskazówki dotyczące leków, udzielone przez panią doktor były bardzo szczegółowe i pomocne. Jeszcze raz, gorąco polecam!


Ł
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja internistyczna

Gorąco polecam Panią doktor! Bardzo serdeczna osoba, a jednocześnie profesjonalnie i z uwagą podchodzi do pacjenta.


P
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne LUX MED – Kraków, al. Pokoju 5

Pani Magdalena jest bardzo profesjonalnym lekarzem, dokladnie wszystko tlumaczy, slucha oraz jest bardzo mila i pozytywnie nastawiona do pacjenta. Juz od bardzo dlugiego czasu nie wyszlam od lekarza z usmiechem na twarzy, a tak bylo w tym przypadku. Serdecznie polecam!!


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

87 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Prosze o interpretacje moich wyników krwi
    Jestem kobietą w wieku 24 lat. W nawiasie podaje normy załączone do wynikow badań
    OB 6
    CRP 2.04
    Leukocyty 6.40 tys/ul (3.98-10.04)
    Erytocyty 4.73 mln/ul (3.93-5.22)
    Hemoglobina 13.50 g/dl (11.20-15.70)
    Hematokryt 40.2% ( 34. 1-44.9)
    MCV 85.00 fl (79.40-94.80)
    MCHC 33.60 g/fl (32.20-35.50)
    Płytki krwi 293 tys/ul (150-400)
    RDW-SD 40. 00 fl (36.40-46.30)
    RWD-CV 13.10 % (11.70-14.40)
    PDW 13.60 fl(9.80 - 16.20)
    MPV 11.50 fl ( 9.40-12.50)
    P-LCR 35.80 % (19.10-46.60)
    PCT 0.34 % ( 0.00-0.40)
    Neutrofile 3.09 tys/ul (2.00-7.00)
    Limfocyty 2.38 tys/ul (1.00-3.00)
    Monocyty 0.60 tys/ul ((0.20-1.00)
    Eozynofile 0.30 tys/ul( 0.2-0.5)
    Bazofile 0.03 tys /ul (0.02-0. 10)
    Neutrofile 48.20% (40.00-80.00)
    Limfocyty 37.20% (20.00-40.00)
    Monocyty 9.40 % (2.00-10.00)
    Eozynofile 4.70 %(1.00-6.00)
    Bozofile 0.50 % (0.00-2.00)

    Pani morfologia jest w pełni prawidłowa. Gratuluję! :)
    Jeśli badanie zlecał lekarz, warto skonsultować z nim wynik - weźmie pod uwagę Pani historię zdrowia, objawy czy stosowane leczenie.

    lek. Magdalena Reszczyńska

  • Od kilku dni zauważam u siebie nietypowy objaw: w pozycji leżącej na wznak zdarza się, że zaczyna drżeć mi palec długi u lewej stopy. Jego mimowolne ruchy trwają kilka sekund i ustają. Czy to może być objaw jakiejś poważnej choroby, ucisku na nerw? Czytałam, że niedobory magnezu mogą powodować takie dolegliwości. Czy powinnam się niepokoić? Pozdrawiam.

    Objaw nie wydaje się być poważny. W pierwszej kolejności warto wypróbować pomysł z magnezem - przez kilka dni suplementując dobry preparat magnezu (mleczan lub cytrynian, najlepiej preparat kategorii "lek bez recepty", nie suplement diety) w dawce maksymalnej z ulotki. Jeśli objaw nie ustąpi, nasili się lub dołączą inne objawy - warto zwrócić się z tym do internisty lub neurologa.

    lek. Magdalena Reszczyńska

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Jestem specjalistą medycyny rodzinnej. Moja pasją jest edukacja zdrowotna. Staram się każdego z moich Pacjentów "zarażać" wiedzą medyczną oraz udziel...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Infekcje
  • Alergia
  • Stres
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie 2007-2013

Specjalizacje

  • Medycyna rodzinna

Staże

  • Szpital Uniwersytecki UJ, Kraków 2014-2015
  • Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1, Lublin 2013-2014
  • Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych przy Zakładzie Medycyny rodzinnej Collegium Medicum UJ w Krakowie od 2014

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Profile społecznościowe


Powiązane wyszukiwania