Jacek Zieleniewski, endokrynolog Płock

dr n. med. Jacek Zieleniewski

Endokrynolog, Internista

17 opinii

Zapisz


Nie rezygnuj ze zdrowia

Wybierz konsultacje online, aby rozpocząć lub kontynuować leczenie bez wychodzenia z domu. Jeśli potrzebujesz, możesz również umówić wizytę w gabinecie.

Pokaż specjalistów Jak to działa?

Adres

3-go Maja 19, Płock
Diagmed Przychodnia Specjalistyczna

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka

Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych endokrynologów w pobliżu

Moje doświadczenie

O mnie

Specjalista Endokrynolog, Specjalista Chorób Wewnętrznych. Absolwent I Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Warszawie. W roku 1999 uzyskał tytuł ...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Nadciśnienie tętnicze
  • Niedoczynność tarczycy
  • Nadczynność tarczycy
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Endokrynologia
  • Choroby wewnętrzne

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi

Konsultacja internistyczna


3-go Maja 19, Płock

Diagmed Przychodnia Specjalistyczna

Pozostałe usługi

Konsultacja endokrynologiczna


3-go Maja 19, Płock

Diagmed Przychodnia Specjalistyczna


USG doppler tętnic szyjnych


3-go Maja 19, Płock

Diagmed Przychodnia Specjalistyczna


USG tarczycy


3-go Maja 19, Płock

Diagmed Przychodnia Specjalistyczna

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
17 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Właśnie wyszłam z gabinetu Pana doktora. Niesamowicie uprzejmy człowiek z wysoką kulturą osobistą. Pytał ale też słuchał ze zrozumieniem, co dla wielu lekarzy jest wyczynem. W ramach wizyty zostało wykonane USG tarczycy, co również nie jest szczególnie popularne (zazwyczaj to badanie generuje dodatkowy koszt). Po badaniu wszystko pokazał na zdjęciu i wyjaśnił jak dziecku. Ogólne wrażenie... Super! Gdybyśmy mieli tylko takich lekarzy...... Pozdrawiam Pana Doktora


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna niedoczynność tarczycy

Bardzo sympatyczny i konkretny lekarz. Podczas wizyty zrobione usg oraz dokładne wytłumaczenie problemu. Szczerze polecam.


E
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna badanie endokrynologiczne

Bardzo miła atmosfera, rozsądnie i zdrowo myślący lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta,dokladne badanie


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna badanie kontrolne

Bardzo dobry lekarz, profesjonalista, zawsze wykonuje rzetelnie badanie UZG i dokładnie wytłumaczy, serdecznie polecam. Mirosława


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna

Jak najbardziej polecam dr Zieleniewskiego. Otworzył mi oczy na mój problem i pomógł zrozumieć gdzie robiłam błąd w procesie swojego leczenia. To była moja pierwsza wizyta. Dr wysłuchał z czym przyszłam, spokojnie, w sposób zwięzły i rzeczowy wszystko wytłumaczył.


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna

Bardzo dobry, serdeczny człowiek i świetny lekarz. Wnikliwie przeanalizował moje wyniki badań, wykonał USG tarczycy i spokojnie przedstawił diagnozę. Wyszłam spokojniejsza. Dziękuję.


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna konsultacja endokrynologiczna

Pan doktor miły ,sympatyczny,tłumaczy tak,że wiadomo o co chodzi.Jeśli ma się swoje wcześniejsze wyniki badań od innego lekarza,przejrzy je i nie naciska żeby robić następne jeśli nie ma takiej potrzeby.


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl

Polecam jak najbardziej doktora,ze względu na jego rzeczowość i wykonanie wywiadu z pacjentem. Doktor zrobił mi USG tarczycy. Jestem zadowolona z przebiegu badania


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl

Polecam. Konkretnie i sprawnie, jak trzeba USG zrobi, jak trzeba wytłumaczyć - wytłumaczy, dobre podejście do pacjenta. Przynajmniej takiego jak ja.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Diagmed Przychodnia Specjalistyczna badanie tarczycy

Dzięki dobrze zinterpretowanemu badaniu usg i skierowaniu na biopsję udało się u mnie zdiagnozować nowotwór złośliwy w początkowej fazie. Jak to powiedział Pan doktor: "wygrałam los na loterii". Dziękuję!!! Pana doktora oceniam jako dobrego specjalistę i sympatycznego człowieka. Wizyty odbywały się zarówno w gabinecie prywatnym, jak i na NFZ.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

2 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Dlaczego przy badaniu USG Doppler nóg, podczas ściskania łydek, istnieje ryzyko że pacjent może zemdleć? Jaki mechanizm tu działa?

    Istnieje tylko teoretyczna lecz bardzo mało prawdopodobna możliwość, że badający w "świeżej" czynnej zakrzepicy żylnej sprowokuje uciskiem oderwanie się skrzepliny i zakrzep naczyń płucnych z objawową zatorowością płucną.
    Ja nie słyszałem o takim przypadku.

    dr n. med. Jacek Zieleniewski

  • Jestem w 23 tyg ciąży, do niedawna ciąża przebiegala bezproblemowo, tzn ja czułam się świetnie, i mialam dobre wyniki. Miesiac temu po zrobieniu badan krwi wyszlo mi.lekko podwyzszone tsh na poziomie 2,75 dostalam skierowanie do endokrynologa, po konsultacji dostalam skierowanie na kolejne badania poziomu tsh po trzech tygodniach z rozbiciem na ft 3 i ft 4 plus usg tarczycy i anty tpo. Wyniki wyszly dobre : anty Tpo 0.36 (norma 0,00-5,61), Tsh- 2,126 ( norma dla kobiet w ciazy do 2,5), Ft3 -2,58 (norma 1,71-3,71), Ft4- 0,79 (norma 0,70-1,48) usg bez zadnych zmian. Mimo to lekarz przepisal mi najnizsza dawke Euthyrox N 25 tlumaczac ze w ciazy najlepiej by tsh utrzymywalo sie ponizej 2,00.
    Tydzien temu zgodnie z zaleceniami.lekarza zaczelam przyjmowac lek codziennie rano minimum.godz przed posilkiem i herbata . Po dwuch dniach zaczelam miec dolegliwosci zwiazane z wracaniem sie tresci pokarmowej , i tak teraz mam caly czas codziennue czuje jak po jedzeniu wszystko podchodzi mi do gardla ciagle bekam ,przelewa mi sie w żołądku.... musze prowokowac wymioty pezed snem zeby moc wogole sie polozyc. Czy to mozliwe ze tak zadzialal na mnie euthyrox? Czy to normalne dolegliwosci ciazowe ktore poprostu zbiegly sie w czasie z przyjmowaniem leku? Bede,wdzieczna za odpowiedz

    Szanowna Pani,
    Dziękuję za wiadomość i zapytanie.
    Wg mojej wiedzy nie ma Pani wskazań do przyjmowania leku
    i proponowałbym nie łączyć Pani samopoczucia z czynnością tarczycy.
    pozdrawiam
    dr n.med. J. Zieleniewski

    dr n. med. Jacek Zieleniewski

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Specjalista Endokrynolog, Specjalista Chorób Wewnętrznych. Absolwent I Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Warszawie. W roku 1999 uzyskał tytuł ...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Nadciśnienie tętnicze
  • Niedoczynność tarczycy
  • Nadczynność tarczycy
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Endokrynologia
  • Choroby wewnętrzne

Powiązane wyszukiwania