Adres

Najbliższy termin:

Pokaż kalendarz
Przyjmuję: dorosłych, dzieci w wieku od 15 lat
Gotówka
48 679.....

Konsultacja chirurgiczna • 150 zł

Konsultacja onkologiczna • 150 zł

Konsultacja + dermatoskopia • od 150 zł +8 więcej

Konsultacja + USG • od 200 zł

Biopsja cienkoigłowa pod USG piersi, tarczycy • od 250 zł

Biopsja gruboigłowa pod USG zmiany w piersi lub guza tkanek miękkich • od 450 zł

Pokaż więcej usług
Uniwersytecka 6, Wacyn, Radom Przyjmuje na NFZ
Radomskie Centrum Onkologii (mapa)

Lekarz nie ma włączonego kalendarza pod tym adresem


Przyjmuję: dorosłych
Brak informacji o usługach i ich cenach

Moje doświadczenie

O mnie

Dr n. med. Grzegorz Szczęśniak, specjalista chirurgii ogólnej i onkologicznej. Jestem absolwentem Akademii Medycznej w Lublinie, którą ukończyłem w 19...

Zobacz pełen opis


Edukacja

  • Akademia Medyczna w Lublinie
  • University of Central Lancashire Preston (MBA)


Znajomość języków

Angielski, Niemiecki

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
60 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed Konsultacja + USG

Super doktor,podejście do pacjenta bardzo ciepły życzliwy człowiek. Duza wiedza i doświadczenie. Polecam


J
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed badanie znamion

Pan doktor bardzo spokojny, miły i profesjonalny. W trakcie badania dermatoskopem sprawdził wszystkie możliwe znamiona I przebarwienia ,oraz usunął te które się kwalifikowały do usunięcia.
Dziękuję bardzo i mogę w 100 procentach polecić

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dziękuję bardzo,

Cieszę się że mogłem pomóc
Dziękuję za pozytywną opinię

Dr Szczęśniak


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed zabieg chirurgiczny

Zachęcony pozytywnymi opiniami o Panu doktorze zdecydowałem się na umówienie u niego wizyty. Problemem, z jakim się zgłosiłem była podskórna torbiel na policzku, wymagająca wycięcia, choć przed pierwszą konsultacją nie byłem jeszcze pewien jaką diagnozę postawi doktor. Pan Grzegorz okazał się przemiłym, a co ważniejsze profesjonalnym lekarzem, kilka minut rzetelnie przeprowadzonego wywiadu i z miejsca odniosłem wrażenie, że trafiłem w dobre ręce. Lekarz zalecił wycięcie torbieli, na co zdecydowałem się od razu, więc zabieg został przeprowadzony "za jednym zamachem" na tej właśnie pierwszej wizycie. Wszystko odbyło się praktycznie bezboleśnie dzięki precyzyjnemu znieczuleniu, również samo przecięcie i oczyszczenie rany odbyło się sprawnie i w absolutnie sterylnych warunkach.
Jeśli jeszcze zajdzie potrzeba skorzystania z konsultacji chirurga lub niezbędny będzie zabieg, doktor Szczęśniak jest jedynym wyborem. Z czystym sumieniem rekomenduję.

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Panie Andrzeju ,

Serdecznie dziękuję


Grzegorz Szczęśniak


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed

Pan doktor bardzo miły ,profesjonalnie wyjaśnił wszystko na pierwszej wizycie ,na drugiej wizycie zabieg wykonany w miłej atmosferze ,profesjonalnie .
Dziękuję bardzo i mogę w 100 procentach polecić
Bożena Drabik

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dzień dobry,
Dziękuję za dobre słowa, ciesze się że pomogłem

Dr Szczęśniak


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja, dermatoskopia

Bardzo dokladny Pan doktor, w trakcie badania dermatoskopem sprawdzil chyba wszytkie mozliwe znamiona I przebarwienia. Goraco polecam

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Pani Anno

Dziękuję serdecznie

pozdrowienia

Grzegorz Szczęśniak


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja onkologiczna (pierwsza wizyta)

Pan doktor bardzo miły.pełny profesjonalizm. Wysłuchał co miałam do powiedzenia, przejrzał wszystkie badania i zalecił nowe. Naprawdę jestem bardzo zadowolona z wizyty i myślę, że pan doktor postawi wreszcie prawidłowom diagnozę.

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dziękuję serdecznie za pozytywne słowa,
zapraszam z wynikami

Dr Szczęśniak


S
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja chirurgiczna

Bardzo sympatyczny lekarz, wszystko rzeczowo wyjaśnił. Po pierwszej wizycie bardzo pozytywne odczucia. Polecam.

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dzień dobry,
Cieszę się że pomogłem i dziękuję za pozytywną opinię

pozdrawiam i zapraszam na kontrolę

Dr Szczęśniak


Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed guzek piersi

bardzo miła atmosfera pan doktor wysłuchał zbadał zrobił usg skierował na badania dodatkowe i uspokoił żeby się nie denerwować bo to niegroźna zmiana ,polecam fachowa obsługa


G
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja chirurgiczna

Pan doktor bardzo miły , profesjonalny i dokładny , w czasie zabiegu pyta o samopoczucie i w razie potrzeby podaje dodatkowe znieczulenie Dziękuję i polecam


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja onkologiczna

Polecam Pana doktora. Dusza człowiek! Na pierwszej konsultacji dokładnie przejrzał wszystkie wyniki badań zadawał dużo pytań i na wszystkie moje udzielił odpowiedzi w sposób zrozumiały przez laika. Umówił wizytę na dalsze leczenie szpitalne i konsultację u bardzo krótkich terminach a jak wiadomo w chorobie onkologicznej czas ma znaczenie. Dokładny, odpowie na wszystkie pytania, spokojnie i cierpliwie. W naszym przypadku pomóc niestety już nie mógł ale poświęcił czas i powiedział na co zwrócić uwagę i udzielił kilku wskazówek. Jeszcze raz gorąco polecam!!!


Usługi i ceny

Konsultacja chirurgiczna

150 zł


Klonowica 8/1, Radom

150 zł

Klinika Euromed


Konsultacja onkologiczna

150 zł


Klonowica 8/1, Radom

150 zł

Klinika Euromed


Konsultacja + dermatoskopia

od 150 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 150 zł

Klinika Euromed


Konsultacja + USG

od 200 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 200 zł

Klinika Euromed


Biopsja cienkoigłowa pod USG piersi, tarczycy

od 250 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 250 zł

Klinika Euromed


Biopsja gruboigłowa pod USG zmiany w piersi lub guza tkanek miękkich

od 450 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 450 zł

Klinika Euromed


Biopsja mammotomiczna pod USG

od 1 800 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 1 800 zł

Klinika Euromed


Usunięcie zmiany skórnej, guzka, tłuszczaka

od 250 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 250 zł

Klinika Euromed


Usunięcie guza piersi

od 1 000 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 1 000 zł

Klinika Euromed


Konsultacja przed zabiegiem operacyjnym

od 250 zł


Klonowica 8/1, Radom

od 250 zł

Klinika Euromed


Zwykła wizyta z wynikami

100 zł


Klonowica 8/1, Radom

100 zł

Klinika Euromed

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
60 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed Konsultacja + USG

Super doktor,podejście do pacjenta bardzo ciepły życzliwy człowiek. Duza wiedza i doświadczenie. Polecam


J
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed badanie znamion

Pan doktor bardzo spokojny, miły i profesjonalny. W trakcie badania dermatoskopem sprawdził wszystkie możliwe znamiona I przebarwienia ,oraz usunął te które się kwalifikowały do usunięcia.
Dziękuję bardzo i mogę w 100 procentach polecić

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dziękuję bardzo,

Cieszę się że mogłem pomóc
Dziękuję za pozytywną opinię

Dr Szczęśniak


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed zabieg chirurgiczny

Zachęcony pozytywnymi opiniami o Panu doktorze zdecydowałem się na umówienie u niego wizyty. Problemem, z jakim się zgłosiłem była podskórna torbiel na policzku, wymagająca wycięcia, choć przed pierwszą konsultacją nie byłem jeszcze pewien jaką diagnozę postawi doktor. Pan Grzegorz okazał się przemiłym, a co ważniejsze profesjonalnym lekarzem, kilka minut rzetelnie przeprowadzonego wywiadu i z miejsca odniosłem wrażenie, że trafiłem w dobre ręce. Lekarz zalecił wycięcie torbieli, na co zdecydowałem się od razu, więc zabieg został przeprowadzony "za jednym zamachem" na tej właśnie pierwszej wizycie. Wszystko odbyło się praktycznie bezboleśnie dzięki precyzyjnemu znieczuleniu, również samo przecięcie i oczyszczenie rany odbyło się sprawnie i w absolutnie sterylnych warunkach.
Jeśli jeszcze zajdzie potrzeba skorzystania z konsultacji chirurga lub niezbędny będzie zabieg, doktor Szczęśniak jest jedynym wyborem. Z czystym sumieniem rekomenduję.

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Panie Andrzeju ,

Serdecznie dziękuję


Grzegorz Szczęśniak


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed

Pan doktor bardzo miły ,profesjonalnie wyjaśnił wszystko na pierwszej wizycie ,na drugiej wizycie zabieg wykonany w miłej atmosferze ,profesjonalnie .
Dziękuję bardzo i mogę w 100 procentach polecić
Bożena Drabik

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dzień dobry,
Dziękuję za dobre słowa, ciesze się że pomogłem

Dr Szczęśniak


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja, dermatoskopia

Bardzo dokladny Pan doktor, w trakcie badania dermatoskopem sprawdzil chyba wszytkie mozliwe znamiona I przebarwienia. Goraco polecam

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Pani Anno

Dziękuję serdecznie

pozdrowienia

Grzegorz Szczęśniak


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja onkologiczna (pierwsza wizyta)

Pan doktor bardzo miły.pełny profesjonalizm. Wysłuchał co miałam do powiedzenia, przejrzał wszystkie badania i zalecił nowe. Naprawdę jestem bardzo zadowolona z wizyty i myślę, że pan doktor postawi wreszcie prawidłowom diagnozę.

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dziękuję serdecznie za pozytywne słowa,
zapraszam z wynikami

Dr Szczęśniak


S
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja chirurgiczna

Bardzo sympatyczny lekarz, wszystko rzeczowo wyjaśnił. Po pierwszej wizycie bardzo pozytywne odczucia. Polecam.

dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Dzień dobry,
Cieszę się że pomogłem i dziękuję za pozytywną opinię

pozdrawiam i zapraszam na kontrolę

Dr Szczęśniak


Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Euromed guzek piersi

bardzo miła atmosfera pan doktor wysłuchał zbadał zrobił usg skierował na badania dodatkowe i uspokoił żeby się nie denerwować bo to niegroźna zmiana ,polecam fachowa obsługa


G
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja chirurgiczna

Pan doktor bardzo miły , profesjonalny i dokładny , w czasie zabiegu pyta o samopoczucie i w razie potrzeby podaje dodatkowe znieczulenie Dziękuję i polecam


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Euromed konsultacja onkologiczna

Polecam Pana doktora. Dusza człowiek! Na pierwszej konsultacji dokładnie przejrzał wszystkie wyniki badań zadawał dużo pytań i na wszystkie moje udzielił odpowiedzi w sposób zrozumiały przez laika. Umówił wizytę na dalsze leczenie szpitalne i konsultację u bardzo krótkich terminach a jak wiadomo w chorobie onkologicznej czas ma znaczenie. Dokładny, odpowie na wszystkie pytania, spokojnie i cierpliwie. W naszym przypadku pomóc niestety już nie mógł ale poświęcił czas i powiedział na co zwrócić uwagę i udzielił kilku wskazówek. Jeszcze raz gorąco polecam!!!


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

121 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Jak ktoś urodził się np bez kciuka to jak wygląda przeszczep? Trzeba od zmarłego? czy jak to wyglada?
    Pacjent ok.15 lat

    Dzień dobry,

    Można pobrać palec z własnej stopy i przeszczepić jako kciuk jest to metoda najlepsza, gdyż ryzyko odrzucenia jest mniejsze niż w przypadku pobrania od zmarłego, szczegóły należy uzgodnić z chirurgiem plastycznym

    Dr Szczęśniak

    dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

  • Chciałabym się poradzić, bo już nie wiem co dalej robić.
    Mój syn (teraz 7l.) od 10 miesiąca życia miał powiększone węzły chłonne na szyi. Wyniki zawsze były dobre, lekarz palpacyjnie węzły sprawdzał na każdej wizycie a w 2013 roku, gdy syn miał 2 lata, zlecił usg,węzły miały po 9 mm z obu stron, były podłużne.
    Mijały lata, węzły były kontrolowane, ale coś mnie tknęło by zrobić usg węzłów chłonnych oraz jamy brzusznej. Oto wyniki :

    USG Jamy brzusznej:
    Wątroba niepowiększona, normoechogeniczna, bez zmian ogniskowych. Pęcherzyk żółciowy bez złogów, drogi żółciowe nieposzerzone. Śledziona niepowiększona, bez zmian ogniskowych. Trzustka niepowiększona bez zmian ogniskowych. Aorta, przestrzeń zaotrzewnowa w widocznym zakresie w normie. Obie nerki symetryczne, o prawidłowym zróżnicowaniu korowo-rdzeniowym, bez złogów i cech zastoju,warstwa miąższowa w normie. Pola nadnerczowe w normie. Pęcherz moczowy gładkościenny,patologii w miednicy mniejszej nie uwzgledniono.

    Dodatkowo zrobiono usg tarczycy, wszystko w porządku.

    USG węzłów chłonnych:
    Obustronnie na szyi wzdłuż mięśni SCM widoczne pojedyncze pakiety węzłowe. Po stronie prawej 31x5,8 mm, po lewej 31x7 mm. Na karku po stronie prawej węzeł chłonny 8x2,6mm, po lewej 8x3mm.
    W prawym pachowym dole węzeł chłonny 8x2,6mm, w lewym dole pachowym 11x3,8mm.
    W dołach nad i podobojczykowym oraz w okolicy pachwin patologicznych węzłów chłonnych nie stwierdzono.

    Syn kilka lat temu przechodził mononukleozę, obecnie od roku ma przerost migdałków,miesiąc temu miał zapalenie gardła. Ma próchnicę.
    Żadnych objawów chorób nie ma. Nie schudł,nie jest osłabiony, nie swędzi go ciało, nie ma zlewnych nocnych potów. Jest energiczny, ma apetyt,nie skarży się na żadne bóle i inne.

    RR 105/67
    Alat,Aspat w normie
    Tsh 2,32 mlU/l
    Jonogram w normie
    EKG w normie
    TK głowy wszystko ok.
    Wyniki morfologii z lutego br.w normie. W lutym CRP 13,OB 7

    Wyniki z dzisiaj, tj.18.07 br.
    Wszystko w normie oprócz :
    MCV - 78,7 fl (82-98)
    MCHC- 25,9 pg (27-33)
    Neurocyty 1,00 (1,5-7)
    %Neurocyty 23,9 (40-60)
    %limfocyty 61,9 (35-55)
    ROZMAZ :
    %Neurocyty 22 (40-74)
    %eozynocyty 4 (0-7)
    %limfocyty 74 (19-48)

    OB 12
    CRP 0,50

    Oczywoscie boję się nowotworów układu chlonnego i niepokoją mnie pakiety.
    Pani, która wykonywała USG stwierdziła, że nie sądzi by węzły były podejrzane, ale w głowie ciągle mam te pakiety,po jednym z każdej strony.
    Lekarz rodzinny po badaniu palpacyjnym stwierdził, że nie widzi powodu żeby rozszerzyć diagnostykę.
    Co robić?

    Dzień dobry,

    Proponuje pobranie węzła chłonnego szyjnego do badania hist-pat w celu ostatecznego rozstrzygnięcia przyczyny choroby

    Dr Szczęśniak

    dr n. med. Grzegorz Szczęśniak

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Dr n. med. Grzegorz Szczęśniak, specjalista chirurgii ogólnej i onkologicznej. Jestem absolwentem Akademii Medycznej w Lublinie, którą ukończyłem w 19...

Zobacz pełen opis


Edukacja

  • Akademia Medyczna w Lublinie
  • University of Central Lancashire Preston (MBA)

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Chirurgia ogólna
  • Chirurgia onkologiczna

Staże

  • Academical Medical Center Amsterdam , wrzesień 2015r.
  • Centrum Onkologii Warszawa kwiecień 2010- marzec 2012r.


Znajomość języków

Angielski, Niemiecki

Profile społecznościowe