• lek. Monika Turlejska
    lek. Monika Turlejska
    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94, Warszawa

    Zapraszamy do skorzystania w HiperMedica Centrum Medyczne z konsultacji specjalistycznych lekarza ENDOKRYNOLOGA w ramach ubezpieczeń medycznych firm POLMED S.A. oraz Inter Polska

  • Adresy (3)

    HiperMedica Centrum Medyczne
    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94, Ursynów, Warszawa


    Ubezpieczenia akceptowane pod tym adresem

    INTER Polska

    POLMED


    Przyjmuję: dorosłych
    Gotówka, Karta płatnicza, Blik, + 2 więcej
    22 115..... Pokaż numer
    725 62..... Pokaż numer


    NIP

    9512556805

    Adres firmy

    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94 lok. U5, Warszawa

    LUX MED
    Migdałowa 4, Warszawa

    W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

    Pacjenci ubezpieczeni


    Przyjmuję: dorosłych
    CMP Centrum Medyczne Puławska
    Puławska 49, Piaseczno

    W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

    Pacjenci ubezpieczeni


    Brak informacji o usługach i ich cenach

    Usługi i ceny

    Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

    Popularne usługi


    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94, Warszawa

    Od 250 zł

    HiperMedica Centrum Medyczne


    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94, Warszawa

    250 zł

    HiperMedica Centrum Medyczne



    Migdałowa 4, Warszawa

    LUX MED



    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94, Warszawa

    Od 200 zł

    HiperMedica Centrum Medyczne


    Aleja Komisji Edukacji Narodowej 94, Warszawa

    200 zł

    HiperMedica Centrum Medyczne

    Moje doświadczenie

    O mnie

    Monika Turlejska jest specjalistką w dziedzinie endokrynologii, absolwentką Wydziału Lekarskiego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi. Swoje doświadczenie ...

    Zobacz pełen opis


    Edukacja

    • Uniwersytet Medyczny w Łodzi

    Zakres porad

    • Endokrynologia

    Doświadczenie

    • Klinika Chorób Wewnętrznych, Endokrynologii i Diabetologii CSK MSWiA w Warszawie

    Certyfikaty


    Zdjęcia


    Znajomość języków

    • Polski

    Nagrody i wyróżnienia

    • .

    Profile społecznościowe

    Publikacje i artykuły

    Publikacje (1)

    11 opinii pacjentów

    Ogólna ocena

    Trzymamy rękę na pulsie 100% zweryfikowanych opinii. Sprawdź jak działamy
    K
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: LUX MED Konsultacja endokrynologiczna

    Pani doktor jest niesamowicie zaangażowana w dotarcie do sedna problemu. Zleca wszystkie potrzebne badania i bierze pod uwagę wszystkie dolegliwości, aby łączyć kropki :) Dawno nie miałam tak wspaniałej wizyty, czuć wielką pozytywną energię a człowiekowi robi się lżej na sercu :) Serdecznie polecam :)

    A
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: LUX MED Konsultacja endokrynologiczna

    Pani Doktor jest kompetentna, uprzejma i zaangażowana. Zleca wszelkie potrzebne badania diagnostyczne. Udziela profesjonalnej pomocy. To była moja pierwsza wizyta i na pewno będę kontynuować konsultacje z Panią Doktor.

    J
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: LUX MED Konsultacja endokrynologiczna

    Bardzo polecam! Długo szukałam profesjonalnego i zaangażowanego endokrynologa w Luxmedzie, wreszcie się udało. Pani doktor prowadzi mnie obecnie w trakcie ciąży. Ma holistyczne podejście, wszystko cierpliwie tłumaczy, koryguje na bierząco dawki leków i wszystko w bardzo miłej atmosferze. Polecam!


    K
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: HiperMedica Centrum Medyczne konsultacja endokrynologiczna (pierwsza wizyta)

    Polecam Panią doktor z całego serca. Wszystko rzetelnie wyjaśniła, przebadała i przepisała leki. Na pewno jeszcze nie raz umowie się na wizytę.


    J
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: Prywatny gabinet Konsultacja endokrynologiczna

    Chcialam dostac skierowanie na badania hormonalne, jestem przed menopauza, bardzo zle znosze pms, mialam torbiel endometrailna. Pani doktor jednak nie uznala tego za powod, bo badania nic mi dadza, nie planuje dzieci i mam regularne miesiaczki, menopauza i tak przyjdzie a na pms antykoncepcja a nie badania. Mozna i tak, ja wybieram jednak inna droge, diagnostyke i profilaktyle nawet jesli chodzi o samopoczucie. Tyle sie teraz mowi o diagnostyce hormonalnej przy perimenopauzie i w ogole o badaniach profilaktycznych kobiet.


    I
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: W innym miejscu Inny

    Prowadziłam u Pani Doktor leczenie niedoczynności tarczycy, również w trakcie ciąży. Byłam bardo zadowolona ze skuteczności leczenia, dokładnego omówienia postępowania i możliwego przebiegu leczenia. Atmosfera w trakcie wizyty także była bez zarzutu.
    Polecam Panią Doktor!


    E
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: W innym miejscu Inny

    Pani doktor przeprowadziła ze mną teleporadę podczas której przeprowadziła wywiad i na postawie badań zmieniła dawkę leku która była jak się okazało bardzo skuteczna. Teleporada bardzo rzeczowa, Pani doktor była przygotowana, wcześniej zapoznała się z moimi wynikami. Duża wiedza i zaangażowanie. Przyjazne podejście do pacjenta co w tych czasach jest rzadkością :)


    O
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: W innym miejscu Inny

    Cudowna Pani Doktor! Ja mialam tylko teleporade, ale Pani Doktor jest sympatyczna, ciepla osoba. Zaangazowana, rzeczowa i naprawde przemila! Z calego serca polecam!


    A
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: Centrum Medyczne LUX MED – Warszawa, ul. Migdałowa 4 Konsultacja endokrynologiczna

    Pani Monika jest wspaniałym lekarzem. Podchodzi do pacjenta z wielką empatią. Daje skierowania na badania, a po otrzymaniu wyników wszystko dokładnie tłumaczy i dobiera leczenie dostosowane do danego pacjenta. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam w tak dobre i przede wszystkim profesjonalne ręce.


    B
    Profil zweryfikowany
    Lokalizacja: Centrum Medyczne LUX MED – Warszawa, ul. Migdałowa 4 Inny

    Wspaniała i empatyczna lekarka. Bardzo dokładnie prowadzi leczenie i objaśnia wszystkie szczegóły pacjentowi. Patrzy na pacjenta holistycznie, w razie jakichkolwiek wątpliwości zleca dodatkowe badania. Monitoruje nie tylko sztywne wyniki badań, ale także samopoczucie pacjenta w trakcie leczenia. Serdecznie polecam


    Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

    Odpowiedzi na pytania

    21 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

    Co mam zrobic jezeli tsh wyszło mi 7,29? A anty tpo jest w <9 t3 t4 w normie?

    Proszę powtórzyć oznaczenie tsh oraz dodatkowo oznaczyć a-TG i wykonać usg tarczycy.

    lek. Monika Turlejska

    Pytanie dotyczące choroby tarczycy

    Właśnie odebrałam wyniki badań czy mogłby mi ktoś powiedzieć o co tu chodzi?
    ft4 1.05 norma 0.93-1.71 ft3 3.75 norma 2.02-4.43 tsh 3 generacji 5.37 norma 0.27-4.2 dorosli anty tpo 327.9 norma 0-34.0 anty tg 790.4 norma 0-115. Czy coś mogło spowodować takie wyniki jakieś jedzenie dzień wcześniej czy cos? i o czym to świadczy

    Na podstawie wyników można u Pani rozpoznanać subkliniczną niedoczynność tarczycy w przebieg jej autoimmunologicznego zapalenia. Wymaga Pani wdrożenia substytucji hormonalnej. Wskazana konsultacja.

    lek. Monika Turlejska

    Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

    Najczęściej zadawane pytania

    Powiązane wyszukiwania