Adresy (4)


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Konsultacja online (opis) • 120 zł


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
58 765..... Pokaż numer

Sposób płatności: Przelew na konto

Zapłacisz podczas umawiania konsultacji online. Czekamy na Twoją płatność 30 minut – jeśli w tym czasie nie zostanie zrealizowana, będziemy musieli odwołać Twoją rezerwację.

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.

Zapoznaj się z polityką odwołań i zwrotów.


30 minut przed konsultacją dostaniesz SMS i e-mail z linkiem do konsultacji online. Kliknij i poczekaj na specjalistę. Nie musisz pobierać żadnego oprogramowania, a w konsultacji możesz uczestniczyć zarówno za pośrednictwem komputera, jak i smartfona.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).


Generała Józefa Bema 5/2, Gdynia
Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
Gotówka
58 765..... Pokaż numer


Medicus Clinic Medycyna & Stomatologia

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
Gotówka, Karta płatnicza
58 765..... Pokaż numer

Konsultacja endokrynologiczna dzieci

Konsultacja endokrynologiczna

Konsultacja endokrynologiczna


Żyrardowska 68, Elbląg
Kardiolab

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
58 765..... Pokaż numer

Moje doświadczenie

O mnie

Jako endokrynolog zajmuje się diagnostyką i leczeniem zaburzeń hormonalnych u dzieci, młodzieży i dorosłych. Na co dzień zajmuję się małymi pacjentam...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Choroby endokrynologiczne
  • Choroby tarczycy
  • Zaburzenia okresu dojrzewania
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna w Gdańsku

Specjalizacje

  • Endokrynologia
  • Pediatria

Znajomość języków

Polski, Angielski

Usługi i ceny

Popularne usługi

Konsultacja endokrynologiczna dzieci


Podgórna 4,

Medicus Clinic Medycyna & Stomatologia


Żyrardowska 68, Elbląg

Kardiolab


Konsultacja online


120 zł

Konsultacja online

KONSULTACJA ENDOKRYNOLOGICZNA Z WYSTAWIENIEM E-RECEPTY

Pozostałe usługi

Konsultacja endokrynologiczna


Generała Józefa Bema 5/2, Gdynia

180 zł

Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii


Generała Józefa Bema 5/2, Gdynia

180 zł

Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii


Podgórna 4,

Medicus Clinic Medycyna & Stomatologia


Podgórna 4,

Medicus Clinic Medycyna & Stomatologia


Żyrardowska 68, Elbląg

Kardiolab

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
45 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Bardzo miła, rzeczowa i profesjonalna wizyta. Jestem zadowolona z jej przebiegu. Uzyskałam wiele konkretnych informacji. Polecam bardzo tego specjalistę.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii konsultacja endokrynologiczna

Bardzo polecam wizytę u Pani Doktor.Szybko i na temat-pełen profesjonalizm!Super podejście do dzieci.


K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Jest to moja pierwsza ale na pewno nie ostatnia wizyta u Pani Joanny. Jestem bardzo zadowolona konkretne cele i wyjaśnienia . Jeśli jeszcze się zastanawiasz nad wyborem swojego lekarza na prawdę nie musisz będziesz zadowolony.


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii konsultacja endokrynologiczna

Pani doktor jest świetnym specjalistą. Jest bardzo komunikatywna i szczegółowa. Jestem pod wrażeniem wiedzy którą posiada - mimo wcześniejszych wizyt u innych specjalistów wpadła na pomysł, który rozwiązał problem zdrowotny. Polecam - bardzo przyjazna i sympatyczna atmosfera


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii konsultacja endokrynologiczna

Pani doktor bardzo miła i pomocna. Cała wizyta bardzo profesjonalna i w przyjaznej atmosferze. Polecam.


K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Konsultacja okazała się bardzo pomocna. Pani Doktor dokładnie tłumaczy co wiąże się z daną jednostką chorobową, zapoznaje z wynikami badań. Podpowiada, jakie badania należy jeszcze wykonać, aby pogłębić diagnostykę. Zaleca sposób postępowania, przepisuje odpowiednie leki. Pani Doktor jest zarazem sympatyczna, otwarta, kontakt przebiega w sposób przyjazny. Polecam!


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Bardzo sypatyczna i kompetentna Pani Doktor, wszystko wytlumaczyla na przystepny jezyk, godna polecenia


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Jest to nasz pierwszy kontakt z panią doktor, dokładnie wytłumaczyła mi i mojej córce problem, który jest podłożem wszelkich zaburzeń jej organizmu.


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Indywidualna Specjalistyczna praktyka lekarska w dziedzinie endokrynologii konsultacja endokrynologiczna

Wizytę z córką oceniam bardzo dobrze.Pani doktor dokładnie wytłumaczyła nam wszystkie wątpliwości oraz kolejne etapy diagnostyki oraz ewentualnego leczenia.


R
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Konsultacja online konsultacja online

Bardzo pozytywne wrażenia po pierwszej konsultacji. Pani Doktor bardzo rzeczowa i zainteresowana naszym problemem. Atmosfera podczas rozmowy miła i przyjemna. Na pewno nie raz skorzystamy z wiedzy i pomocy Pani Doktor.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

3 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Mam 26 lat. 2 lata temu miałam subtotalnie usuniętą tarczycę, przyjmuje euthyrox w dawce 125. Gdy zaszłam w ciążę lekarz stopniowo zwiększał dawkę euthyroxu, niestety poroniłam w 12tym tygodniu. Teraz znów jestem w ciąży, przebywa za granicą w kraju w którym lekarze nie uznają ciąży do 12tego tygodnia ( każą czekać z wizytą oraz badaniami) polskie kliniki prywatne odmawiają mi przyjęcia z powodu koronawirusa. Co robić? Zażywać takie same dawki jak w przypadku poprzedniej ciąży czy czekać do 12tego tygodnia i pozostawić wszystko naturze? Boję się o moje dziecko.

    W poczatkowej fazie ciązy często konieczne jest zwiekszanie dawki Euthyroxu. Nie nalezy kierowac się samym oznaczeniem TSH ale rownież stęzeniami wolnych hormonow tarczycy ( fT4 , fT3 ) . Także zalecalabym wykonanie badan i ewentualna korekcję dawki L-tyroksyny.
    Przyczyn poronienie może być wiele , nie tylko niedoczynnośc tarczycy . Moga to być np letalne wady płodu . Wskazane byłoby wykonanie badań np w kierunku zespołu antyfosfolipidowego .
    Oprocz wyrownania funkcji tarczycy nalezy monitorować rozwój ciąży badaniem usg , oraz stala opieka ginekologa - endokrynologa - najlepiej .

    dr n. med. Joanna Bautembach-Minkowska

  • Mam 23 lata i od ponad 3 lat leczę sie na niedoczynnosc tarczycy oraz chorobę Hashimoto. Moj najwyższy wynik TSH wyniósł cos około 36. Od tych 3 lat cały czas mam zmienianą dawkę leku a nadal jest źle. Przyjmowałam juz Euthyrox 75mg,100mg,125mg,137mg oraz 150mg. Przy 150mg wpadłam w nadczynność. Teraz biorę jednego dnia 125mg drugiego 150mg. Do tego stosuje selen oraz witaminę D3. Dzisiaj zrobiłam badania.
    TSH 13,02 norma 0,27-4,20
    FT3 2,97 norma 2,00-4,40
    FT4 1,11 norma 0,93-1,71

    Co robic ? :(
    Ogólnie czuje sie lekko zmęczona, ale najbardziej meczy mnie wypadanie włosów garściami oraz tycie. Odwiedziłam juz 4 specjalistów i żaden do dnia dzisiejszego nie zdołał mi pomóc.

    Ma pani niskie stęzenie fT3 .
    Może być tego kilka przyczyn , w tym inne współistniejace schorzenia.
    Można rownież rozważyć zmianę leczenia

    dr n. med. Joanna Bautembach-Minkowska

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Jako endokrynolog zajmuje się diagnostyką i leczeniem zaburzeń hormonalnych u dzieci, młodzieży i dorosłych. Na co dzień zajmuję się małymi pacjentam...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Choroby endokrynologiczne
  • Choroby tarczycy
  • Zaburzenia okresu dojrzewania
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna w Gdańsku

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Endokrynologia
  • Pediatria


Znajomość języków

Polski, Angielski

Profile społecznościowe


Publikacje i artykuły

Publikacje (5)

Powiązane wyszukiwania