Endokrynolog Ostrowiec Świętokrzyski

  • Anna Trzebińska - endokrynolog

    Anna Trzebińska

    endokrynolog

    • Iłżecka 31a, Ostrowiec Świętokrzyski

      Specjalistyczny Gabinet Lekarski Anna Trzebińska

    pani doktor bardzo roztrzepana,załatwia kilka spraw jednocześnie,ale jedno muszę przyznać....pomogła...
  • Irena Żuk - endokrynolog

    Irena Żuk

    endokrynolog

    • ul. Prusa 33, Ostrowiec Świętokrzyski

      Prywatny Gabinet Endokrynologiczny

    Malo co nie poszlam na wizyte po tej zlej opini. I zle bym zrobila bo NAPRAWDE SUPER LEKARKA. Bylam ...
  • Jolanta Cieplińska - Hejninger - endokrynolog

    Jolanta Cieplińska - Hejninger

    endokrynolog

    • al. Jana Pawła II, Ostrowiec Świętokrzyski

      Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk"

    Wysokiej klasy specjalista. Polecam. Perfekcjonizm w najwyższym calu.
  • Maria Cieplińska-Hejninger - internista

    Maria Cieplińska-Hejninger

    internista, lekarz rodzinny, endokrynolog

    • al. Jana Pawła II 7a, Ostrowiec Świętokrzyski

      Gabinet lekarski

    Witam! Niezwykle kompetentny lekarz,z dużym doświadczeniem i życzliwością do pacjenta. Polecam.
  • Janina Suchowska - internista

    Janina Suchowska

    internista, endokrynolog

    • Iłżecka 31a, Ostrowiec Świętokrzyski

      Poradnia Endokrynologiczna

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Witam,
    Od 8 dni spóźnia mi się miesiączka, mimo że zawsze dostawałam na czas (nawet w czasie stresu czy podróży). Obecnie nie przeżywam żadnego stresu, ponad tydzień temu natomiast odbyłam podróż dosyć intensywną/męczącą, ale nie zmieniałam strefy czasowej ani klimatu. Nie odczuwam też bólu jajników… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Jeżeli przez najbliższe dni nie będzie miesiączki proszę zgłosić się do ginekologa.

  • Bolesne miesiączki

    Witam,
    Czy bardzo bolesne miesiączki, które nie pozwalają mi normalnie funkcjonować są powodem do niepokoju? Czy powinnam skonsultować się z lekarzem? Dodam że jestem dość młoda i miesiączki są bardzo nieregularne.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Bardzo bolesne miesiączki które uniemożliwiają normalne funkcjonowanie powinny być leczone. Konieczna jest konsultacja ginekologiczna.

  • cukrzyca nadal jest wysoka

    Witam PANA Doktora. Mąż wyszedł parę dni temu ze szpitala,pan stwierdził że ma cukrzycę drugiego stopnia jest na tabletkach.cukier utrzymuje się od 211,239,wagę traci,co robić. Pozdrawiamy.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Adam Parfieńczyk

    Dzień dobry,
    Zapewne dałem Państwu skierowanie do Poradni Diabetologicznej. Należy z niego skorzystać. Ze swojej strony postaram się jakoś przyspieszyć wizytę. Najważniejsza jest dieta, nie wolna… Więcej

  • Podwyższone TSH

    Dzień dobry. Mam 29 lat i obebrałam wyniki badań :TSH jest na poziomie 3,84mlU/l (norma: 0,27-4,2), dodatkowo zrobiłam FT4 i jest na poziomie 15,7pmol/l (norma:12-22). Jestem po jednej ciąży, gdzie dwa lata temu w tracie ciąży TSH miałam na poziomie 1,68mlU/l (norma: 0,27-4,2). Chciałam się dowiedzieć… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Kusiński

    Wyniki są prawidłowe o ile nie jest Pani w ciąży. Norma TSH w ciąży to <2.5

  • Bolesne miesiączki

    Witam, jestem bardzo młodą kobietą, bardzo boleśnie miesiączkuje, aż tak że nie mogę normalnie funkcjonować, tylko zwijam się z bólu. Czy wymaga to jakieś konsultacji, czy może to sygnalizować jakiś problem?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Wymaga to konsultacji i leczenia.

Wpisując dokładniejszą frazę w pole wyszukiwania, łatwo możesz również znaleźć wyniki w miejscowościach: Bodzechów, Dąbrówka, Kunów, Ćmielów, Bałtów, Sadowie, Waśniów, Sienno, Przyłęk, Opatów, Wojciechowice, Rzeczniów, Pawłów, Ożarów, Tarłów, Baćkowice, Starachowice, Włostów, Nowa Słupia, Iłża