Czy te wyniki sa dobre??
TSH 4,55 mlU/l 0,27-4,20
FT3 3,67 pg/ml 2,00-4,40
FT 4 1,23 ng/dl 0,93-1,71
ATG <10,0 IU/ml 0,00-115,0
ATPO 13 < 34

Strasznie bola mnie nogi,pekają pięty mam sucha skórę,zawroty głowy...wybuchy potu
 Klaudia Jesinowicz
Klaudia Jesinowicz
Położna
Poznań
Proszę się udać z wynikami do endokrynologa

mgr Marta Barnat-Marcinkowska
mgr Marta Barnat-Marcinkowska
Optometrysta
Bielsko-Biała
Bezwzględnie należy te wyniki skonsultować z endokrynologiem. Same wartości bez dokładnego wywiadu medycznego niewiele wnoszą.

mgr Ewa Jurczyk-Kepke
mgr Ewa Jurczyk-Kepke
Logopeda
Gdynia
Witam serdecznie,
Logopeda nie jest lekarzem. Ocena wyników nie leży w moich kompetencjach.
Pozdrawiam

dr n. med. Maria Krajewska
dr n. med. Maria Krajewska
Terapeuta
Bydgoszcz
Niezbędna jest wizyta u endokrynologa, przedstawione wyniki wskazują na niedoczynność tarczycy. Konieczna będzie suplementacja tyroksyny zgodnie z zapotrzebowaniem organizmu (Euthyrox, Letrox). Pozdrawiam

mgr Alicja Bekier
mgr Alicja Bekier
Dietetyk, Diagnostyk
Suchy Las
Dzień dobry, proszę skonsultować wyniki wraz z objawami klinicznymi z lekarzem (endokrynologiem). Jeśli występuje problem z utrzymaniem prawidłowej masy ciała sugeruję zmodyfikowanie sposobu żywienia z naciskiem na dietę wspierającą gospodarkę hormonalną (dieta hormonalna).
Sugeruję wizytę: - 140 zł
Na wizytę można umówić się przez serwis ZnanyLekarz.pl, klikając w przycisk Umów wizytę.

Specjaliści w zakresie usługi: badania diagnostyczne

Joanna Bodalska-Lipińska

Joanna Bodalska-Lipińska

Diabetolog, Internista

Łódź

umów wizytę
Michał Pirożyński

Michał Pirożyński

Pulmonolog, Alergolog

Warszawa

umów wizytę
Jerzy Łanowy

Jerzy Łanowy

Laryngolog, Alergolog

Ruda Śląska

umów wizytę

Podobne pytania

Masz pytania?

Nasi lekarze i specjaliści odpowiedzieli na 6 pytań dotyczących choroby: badania diagnostyczne

Ta wartość jest zbyt krótka. Powinna mieć __LIMIT__ lub więcej znaków.

  • Twoje pytanie zostanie opublikowane anonimowo.
  • Pamiętaj, by zadać jedno konkretne pytanie, opisując problem zwięźle.
  • Pytanie trafi do specjalistów korzystających z serwisu, nie do konkretnego lekarza.
  • Pamiętaj, że zadanie pytania nie zastąpi konsultacji z lekarzem czy specjalistą.
  • Miejsce to nie służy do uzyskania diagnozy czy potwierdzenia tej już wystawionej przez lekarza. W tym celu umów się na wizytę do lekarza.

Wybierz specjalizację lekarza, do którego chcesz skierować pytanie
Użyjemy go tylko do powiadomienia Cię o odpowiedzi lekarza. Nie będzie widoczny publicznie.
Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.