Nie rezygnuj ze zdrowia

Wybierz konsultacje online, aby rozpocząć lub kontynuować leczenie bez wychodzenia z domu. Jeśli potrzebujesz, możesz również umówić wizytę w gabinecie.

Pokaż specjalistów Jak to działa?

Adresy (2)

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przelew na konto

Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych dietetyków w pobliżu

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Brak informacji o usługach i ich cenach

Sposób płatności: Przelew na konto

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).

Moje doświadczenie

O mnie

Mgr dietetyki klinicznej z ogromną pasją do pracy i aktywności fizycznej. Pomagam pacjentom z chorobami autoimmunizajcyjnymi, metabolicznymi, oraz s...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Celiakia
  • Choroby autoimmunologiczne
  • Choroby tarczycy
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny
  • Dietetyk sportowy

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi


Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl

Pozostałe usługi


Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl



Przemyśl

25 opinii pacjentów

Ogólna ocena

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: konsultacja dietetyczna

Pani Katarzyna jest bardzo zaangażowana i profesjonalna. Razem z Mamą współpracujemy z Panią Kasią. Obydwie mamy problemy zdrowotne, dzięki Pani dietetyk czujemy się dużo lepiej a Nasze wyniki się poprawiły. Pani Katarzyna odpowiednio dobrała do nas żywienie oraz wsparcie suplementacyjne.
Jesteśmy z Mamą bardzo zadowolone. Doceniamy wiedzę, podejście i zaangażowanie Pani Kasi. :)


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Polecam współpracę z Panią Kasią, przemiła osoba,potrafi słuchać,dieta,którą dostałam okazała się,łatwa i szybka w przygotowaniu,a co najważniejsze skuteczna,kilogramy spadają,a samopoczucie super.Bardzo dobry kontakt i zaangażowanie w sukces pacjenta.
Dziękuję i polecam.


E
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: konsultacja online

Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Bardzo miła Pani dietetyk. Wyjaśnia wszystko cierpliwie i spokojnie. Odpowiada na wszystkie zadane pytania. Pani Kasia skomponowała mi dobrą dietę. Wiele się nauczyłam. Polecam Panią Kasię wszystkim znajomym, którzy chcą zdrowo zrzucić parę kilo. Dzięki wskazówkom Pani Kasi mnie się udało. Dziękuję bardzo.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Polecam współpracę z Panią Kasia efekty osiągnięte jestem zadowolona z indywidualnego podejścia czuje się zdrowiej i pełna sił a to jest najważniejsze


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Z Panią Kasią współpracuje się świetnie, jest bardzo zaangażowana, dzięki czemu można odczuć realne wsparcie podczas wdrażania nowych nawyków żywieniowych, co jak wiadomo nie jest wcale łatwe :) Pani Kasia jest osobą empatyczną, pomocną i kontaktową a to sprawia, że jako podopieczna czuję, że jestem w dobrych rękach. Dieta zaproponowana przez Panią Kasię przynosi efekty, waga po 2 miesiącach spadła i znacząco poprawiła się jakość życia i samopoczucie. Szczerze polecam współpracę :)


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: konsultacja online

Polecam Panią Kasie z całego serca. Jestem po 3miesiacach współpracy i z 85kg w tej chwili ważę 73kg. Pracujemy dalej nad moja wymarzona waga i nauka zdrowego odżywiania Pani Kasia znajdzie wyjście z każdej sytuacji i można poprosić ja o kebaba, hamburgera i pizzę w diecie w zdrowej wersji albo bardzo smacznej Przy kryzysie w diecie jest wyrozumiała i wspierająca.


S
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Polecam współpracę z Kasią z całego serca. Kasia jest osobą empatyczną, która skupiła się na realnych rozwiązaniach, które dostosowane były do mnie i mojego stylu życia. Nasza współpraca trwała kilka miesięcy i była prowadzona online. Dodatkowo bardzo motywująco działały na mnie posty oraz stories na Instagramie Kasi. Polecam każdemu, kto chciałby zrzucić kilka kilogramów, według mnie najlepsze efekty przynosi współpraca ze specjalistą takim jak Kasia.

mgr Katarzyna Basarab

Bardzo Ci dziękuję Sylwia, za opinię i świetną współpracę! Staram się maksymalnie dopasować plan dietetyczny do każdego podopiecznego, tym bardziej cieszę się, że w Twoim odczuciu był on realny do zrealizowania.


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: jadłospis 7-dniowy

Z Panią Katarzyną współpracowałam przez miesiąc, w celu poprawy stanu zdrowia oraz zmiany nawyków żywieniowych. Po dokładnie przeprowadzonym wywiadzie dotyczącym mojego stanu zdrowia oraz preferencji smakowych, Pani Katarzyna skomponowała jadłospis idealnie dobrany do moich potrzeb i upodobań. Posiłki są bardzo smaczne i szybko można je przygotować. Po miesiącu stosowania diety widoczne efekty : spadek masy ciała, poprawa samopoczucia, lepszy sen, dużo więcej energii oraz poprawa funkcjonowania przewodu pokarmowego.
Pani Katarzyna to bardzo miła i empatyczna osoba. Polecam wszystkim potrzebującym współpracę z tak profesjonalnym i zaangażowanym w swoją pracę dietetykiem.
Pani Katarzyno bardzo dziękuję.

mgr Katarzyna Basarab

Ja również dziękuję! Bardzo się cieszę z efektów jakie udało nam się wspólnie wypracować, spadek masy ciała i co ważniejsze - lepsze samopoczucie.


E
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: konsultacja dietetyczna

Z Panią Kasią zaczęłam współpracę od kwietnia tego roku i już po tygodniu stosowania diety waga zaczęła spadać. Ma profesjonalne podejście do swoich podopiecznych, analizuje i wyjaśnia skąd mogą się brać różnego rodzaju problemy zdrowotne (lepiej niż nie jeden lekarz). Jadłospisy bardzo smaczne, wcale nie drogie i szybkie w wykonaniu;). Pani Kasia jest dietetykiem z powołania, widać że to nie jest tylko Jej praca to Jej pasja!! Polecam!!

mgr Katarzyna Basarab

Dziękuję Pani Elżbieto! Cóż więcej mogę powiedzieć, zdecydowanie moja praca to również moja ogromna pasja :)


S
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: konsultacja dietetyczna

Pani Kasia to przemiła i bardzo empatyczna osoba. Od początku naszej współpracy udało mi się zrzucić już 10 kg i działamy dalej, bo dzięki Pani Kasi motywacja nie spada i dieta jest dostosowana do moich potrzeb. Dieta jest przepyszna i bardzo różnorodna, a posiłki rozpisane z uwzględnieniem „zachcianek” i upodobań. Ogromnie polecam Panią Kasię, bardzo się cieszę, że akurat na nią trafiłam! :)

mgr Katarzyna Basarab

Dziękuję Pani Sylwio! Cieszę się, że trafiła Pani pod moje dietetyczne skrzydła. Co do zachcianek, zdarzają się one każdemu, w związku z tym nie mam nic przeciwko, aby w miarę możliwości uwzględniać je w dietach :)


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

6 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

Choruję na chorobę Hashimoto i związaną z tym niedoczynność tarczycy. Regularnie przyjmuję leki, przestrzegając zaleceń lekarza. Wyniki tarczycowe są w normie, jednak ciągle mam podwyższony cholesterol. Jestem osobą szczupłą, odżywiam się zdrowo (głównie wegetariańsko), ćwiczę regularnie, a mimo to wyniki lipidogramu nie są zadowalające. Trójglicerydy wynoszą blisko 250 mg/dl, cholesterol całkowity wynosi około 230 mg/dl. Co jeszcze można zrobić, by unormować te wyniki?

Badania zawsze należy interpretować całościowo, najlepiej w oparciu o dzienniczek żywieniowy. Warto sprawdzić poziom glukozy i insuliny. Jako że podniesione trójglicerydy mogą wiązać się ze zbyt dużą ilością węglowodanów w diecie. A także zbadać crp - stan zaplany wpływa na lipidorgam, podobnie jak nieprawidłowo pracująca tarczyca. Przyczyny może być wiele.

mgr Katarzyna Basarab

Pytanie dotyczące choroby tarczycy


Bardzo proszę o pomoc w analizie wyników:

TSH 2,63 IU/ml normy 0,280 - 4,300
FT3 4,18 pg/ml normy 2,00 - 4,40
FT4 1,42 ng/dl normy 0,93 - 1,70

Wyniki zawsze powinny być interpretowane w oparciu o dokładny wywiad. Warto skonsultować się z lekarzem, który skierował na badania. Wyniki mieszczą się w normie, natomiast nie zawsze normy laboratoryjne sprawdzają się w praktyce. Będzie to zależne chociażby od wieku, stanu fizjologicznego, czy występujących objawów.

mgr Katarzyna Basarab

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Mgr dietetyki klinicznej z ogromną pasją do pracy i aktywności fizycznej. Pomagam pacjentom z chorobami autoimmunizajcyjnymi, metabolicznymi, oraz s...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Celiakia
  • Choroby autoimmunologiczne
  • Choroby tarczycy
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny
  • Dietetyk sportowy