Przewidywany czas odpowiedzi:

Nie rezygnuj ze zdrowia

Wybierz konsultacje online, aby rozpocząć lub kontynuować leczenie bez wychodzenia z domu. Jeśli potrzebujesz, możesz również umówić wizytę w gabinecie.

Pokaż specjalistów Jak to działa?

Adresy (3)

Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra
Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w wieku od 15 lat

Konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta) • 120 zł

Analiza składu ciała z omówieniem wyników • 30 zł

Konsultacja dietetyczna (kolejna wizyta) • 50 zł +3 więcej


Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych dietetyków w pobliżu

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Konsultacja online (opis) • 100 zł


Przyjmuję: dorosłych

Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku

Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych dietetyków w pobliżu

Moje doświadczenie

O mnie

Drodzy pacjenci! Wciąż spływają do mnie pytania o współprace w Nowym Roku 2022 - z powodu przygotowań do nowej roli - roli mamy - na czas bliżej ni...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Alergia pokarmowa
  • Cukrzyca typu 2
  • Nadwaga
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny

Znajomość języków

Polski, Angielski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi


Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra

120 zł

Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek


Dworska 4, Świebodzin

100 zł

Lekarze na Dworskiej



100 zł

Konsultacja online

Odpowiednik pierwszej konsultacji dietetycznej w formie konsultacji online.
Pacjent jest proszony o wypełnienie wywiadu (otrzymanego drogą mailową) oraz przygotowanie niezbędnych wyników badań i informacji (masa ciała, wzrost, preferencje żywieniowe).

Pozostałe usługi


Dworska 4, Świebodzin

30 zł

Lekarze na Dworskiej



Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra

30 zł

Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek



Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra

180 zł

Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek


Dworska 4, Świebodzin

140 zł

Lekarze na Dworskiej



Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra

100 zł

Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek


Dworska 4, Świebodzin

80 zł

Lekarze na Dworskiej



Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra

50 zł

Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek


Dworska 4, Świebodzin

50 zł

Lekarze na Dworskiej



Generała Józefa Sowińskiego 4a/7, Zielona Góra

100 zł

Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek

54 opinie pacjentów

Ogólna ocena

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
Wszystkie opinie się liczą. Specjaliści nie mogą zapłacić za zmianę lub usunięcie opinii. Dowiedz się więcej.
K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Wizyta przebiegła bardzo przyjemnie i profesjonalnie. Znakomity kontakt ze specjalistą. Pierwsza wizyta pozostawił pozytywny wydźwięk i motywacje co do zaproponowanego leczenia. Polecam Panią Joannę!


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Wizyta odbyła się w przemiłej atmosferze. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowe omówienie wszystkich kwestii, związanych z dalszym postępowaniem. Jestem pod wrażeniem i polecam Panią Joannę w 100%.


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Bardzo przyjemna wizyta, wszystko szczegółowo omówione i wyjaśnione, dokładny wywiad i cenne wskazówki. Pełen profesjonalizm, polecam serdecznie


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Pani Joanna wszystko szczegółowo omówiła. Zapewniła również o stałym kontakcie. Polecam.


W
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek jadłospis 14-dniowy

Polecam, Pani nakierowała mnie na Insulinooporność. Szczegółowy wywiad i dieta na podstawie badań. Smacznie i nieskomplikowanie.



Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Pani Skwarek w sposób wyczerpujący tłumaczy wszelkie niejasności. Daje motywację do podjęcia pracy nad sobą. Jest nastawiona na relację partnerską, aktywnie słucha potrzeb pacjenta i stara się uwzględnić upodobania żywieniowe.


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Była to pierwsza moja wizyta w ogóle u dietetyka i jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo miła atmosfera i miła Pani.


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Pani Joanna jest miła osoba, bardzo pomocna, wszystko wyjaśniła szczegółowo, odpowiadała na każde pytanie. Cała wizyta przebiegła w miłej i przyjaznej atmosferze.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (kolejna wizyta)

Jestem po drugiej wizycie. Jestem bardzo zadowolona ponieważ Pani Joanna zaleciła wykonanie odpowiednich badań i testu, które pozwalają rozwiązać mój problem zdrowotny. Od roku chodziłam po lekarzach szukając przyczyn złego stanu zdrowia.


K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna "Czysta Miska" Joanna Skwarek konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)

Bardzo sympatyczna, z dużą wiedzą odpowiada na każde pytanie i wątpliwość! Wywiad i badanie przeprowadzone w sposób profesjonalny! Polecam!


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

12 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

Pytanie dotyczące choroby tarczycy

Odebrałam dzisiaj wyniki i jestem trochę zaskoczona.Wyniki TSH , FT3 i FT4 są w normie,ale zdziwiło mnie te wyniki:
- Anty - TPO 4700,85
- Anty - TG 92,9
Czy one nie są za wysokie?

Dzień dobry, wysokie wyniki przeciwciał anty-tpo i anty-tg mogą świadczyć o rozwoju choroby autoimmunologicznej - Hashimoto, żeby to potwierdzić należy wykonać badanie USG u lekarza endokrynologa. Jeśli chodzi o pozostałe wyniki: TSH, ft3, ft4 to tutaj również kwestia zakresu norm jest bardzo indywidualna - uzależniona głównie od wieku ale i od objawów, docelowo jeśli jest Pani w wieku 20-30 lat wynik TSH powinien być pomiędzy 1-2,5, są również dostępne kalkulatory konwersji wolnych hormonów tarczycy - ft3 oraz ft4, które będąc na odpowiednich poziomach dopiero świadczą o tym czy tarczyca funkcjonuje prawidłowo. Więcej na ten temat na pewno powie Pani dobry lekarz. Jeśli będzie Pani zainteresowana wdrożeniem dietoterapii pod jednostkę chorobową - zapraszam. Pozdrawiam, Joanna Skwarek

mgr Joanna Skwarek

Pytanie dotyczące choroby tarczycy

Mam 29 lat, jestem kobietą a moje ostatnio wykonane wyniki są w normie:
Tsh- 2,3500 (min:0,27 - max:4,2),
ft3 5,10 pmol/l (3,1 -6,8), 54,05%
ft4 12,78 pmol/l (12 - 22), 7,80 %
anty-TPO 19,04 IU/ml (0 - 34)
anty-TG 15,91 IU/ml (0 - 115), czy niskie ft4 może świadczyć o początkach niedoczynności tarczycy ? Badania wykonane ze względu na objawy podobne dla niedoczynności m.in. ogólnie złe samopoczucie, utraty dużej ilości włosów, łamliwych, rozdwajających się paznokci i innych.

Witam,
Co prawda Pani objawy są niejednoznaczne i mogą wskazywać na problem niedoborów, żeby jednak mieć pewność proponuję wykonać USG tarczycy (by wykluczyć lub potwierdzić chorobę Hashimoto). Dodatkowo anemia z niedoboru żelaza (do sprawdzenia żelazo, ferrytyna, transferyna, morfologia) bądź anemia z niedoboru witaminy B12 i kwasu foliowego może dawać podobne objawy. Jest to kwestia dodatkowych badań oraz oczywiście analizy Pani aktualnego sposobu żywienia. Pozdrawiam, Joanna Skwarek

mgr Joanna Skwarek

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Drodzy pacjenci! Wciąż spływają do mnie pytania o współprace w Nowym Roku 2022 - z powodu przygotowań do nowej roli - roli mamy - na czas bliżej ni...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Alergia pokarmowa
  • Cukrzyca typu 2
  • Nadwaga
Pokaż wszystkie leczone choroby

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny

Znajomość języków

Polski, Angielski

Powiązane wyszukiwania