Aktualności

Adresy (6)

Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
Gotówka
18 531..... Pokaż numer

Konsultacja diabetologiczna

Konsultacja internistyczna

Konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy +1 więcej

Konsultacja endokrynologiczna dzieci + USG tarczycy


ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna
ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
Gotówka
18 531..... Pokaż numer


Grunwaldzka 36, Grybów
Adma .Specjalistyczne prywatne gabinety lekarsie


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka
Os. Na Lotnisku 1/U25, Bieńczyce, Kraków
Optima Medical Group


Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Gotówka, Karta płatnicza, Blik
18 531..... Pokaż numer


W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Gotówka, Karta płatnicza

Profeomed

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Konsultacja online


Sposób płatności: Gotówka, Karta płatnicza, Przelew na konto

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).

Moje doświadczenie

O mnie

Jestem lekarzem od ponad 18lat . Dyplom Lekarza medycyny uzyskałam w 2003 r. w Collegium Medicum UJ II stopień specjalizacji z chorób wewnętrznych...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Cukrzyca ciążowa
  • Choroby endokrynologiczne
  • Polineuropatia
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Collegium Medicum UJ Kraków

Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne
  • Diabetologia
  • Endokrynologia

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski, Rosyjski, Polski

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Popularne usługi

Konsultacja diabetologiczna


Laskowa 428,koło Limanowej,

Dowiedz się więcej

Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny


Os. Na Lotnisku 1/U25, Kraków

200 zł

Optima Medical Group


Kącik 9, Kraków

200 zł

Profeomed


Konsultacja internistyczna


Laskowa 428,koło Limanowej,

Dowiedz się więcej

Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny


ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna

Dowiedz się więcej

ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna

kosnultacja endokrynologiczna+ usg tarczycy
konsultacja diabetologiczna



Grunwaldzka 36, Grybów

120 zł

Adma .Specjalistyczne prywatne gabinety lekarsie


Konsultacja online


konsultacja online,

Profeomed

Pozostałe usługi

Biopsja


ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna

120 zł

ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna


Biopsja tarczycy


Os. Na Lotnisku 1/U25, Kraków

300 zł

Optima Medical Group


Kącik 9, Kraków

300 zł

Profeomed


Konsultacja endokrynologiczna


Grunwaldzka 36, Grybów

120 zł

Adma .Specjalistyczne prywatne gabinety lekarsie


Os. Na Lotnisku 1/U25, Kraków

170 zł

Optima Medical Group


Kącik 9, Kraków

150 zł

Profeomed


Konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy


Laskowa 428,koło Limanowej,

Dowiedz się więcej

Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny


ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna

150 zł

ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna


Os. Na Lotnisku 1/U25, Kraków

250 zł

Optima Medical Group


Kącik 9, Kraków

250 zł

Profeomed


Konsultacja endokrynologiczna dzieci + USG tarczycy


Laskowa 428,koło Limanowej,

Dowiedz się więcej

Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny


USG tarczycy


ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna

120 zł

ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna


Kącik 9, Kraków

150 zł

Profeomed

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
148 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
E
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna Inny

Polecam z całego serca! Pani Doktor bardzo kompetentna, poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, bez pośpiechu wszystko tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania. Świetny kontakt telefoniczny. Polecam każdemu, kto pyta o endokrynologa bądź diabetologa. Bardzo się cieszę, że trafiłam do P. Doktor.


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Polecam serdecznie panią Doktor wizyta przebiegła pomyślnie wszystko zostało objaśnienie bardzo dobry specjalista


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Wizyta przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani doktor zawsze podchodzi z zaangażowaniem i do pacjenta i do problemu. Jej wyjaśnienia są bardzo konkretne, łatwe do zrozumienia. Leczenie już któryś rok przynosi efekty. Pani doktor skupia swoją uwagę w pełni na tym co mówi pacjent, co zdecydowanie buduje zaufanie. Serdecznie polecam i bardzo się cieszę, że trafiłam do Pani Doktor, zarówno ja jak i moja mama, której bardzo pomogla i leczenie w jej wypadku również przynosi rezultat. Dziękujemy!


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Panią doktor znam jeszcze z mojej przychodni gdzie wcześniej pracowała jako lekarz rodzinny. Bardzo kompetentny lekarz, miła osoba, proste i zrozumiałe wyjasnienia. Wizyty bardzo na plus. Jest tylko mały szczegół.Nigdy do pani Agnieszki nie weszłam punktualnie. Jednak ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. Szczerze polecam


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Pani doktor szczegółowo wytłumaczyła na czym polega moja niedoczynność tarczycy. Dokładnie zbadała i zmieniła dawki leku. Jest kontaktowa i słucha pacjenta. Liczę na pozytywne efekty leczenia


T
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet endokrynologiczno-diabetologiczny konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Przemiła Pani Doktor z powołania ! Nie ogranicza czasu dla pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy. Widać zaangażowanie i szczerą chęć pomocy pacjentom. Gdyby wszyscy lekarze byliby jak P.Agnieszka świat byłby zdecydowanie wspanialszym miejscem :)
Dziękuję za pomoc


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Optima Medical Group konsultacja diabetologiczna

Polecam panią doktor, profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone i wyjaśnione.


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Optima Medical Group konsultacja diabetologiczna

Wspaniała Pani Doktor, która ma świetna intuicje. Naprawdę chce pomóc pacjentowi. Dokładnie wszystko zostało mi wyjaśnione. Bardzo duża wiedza! Poza tym niezwykle sympatyczna osoba.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Optima Medical Group konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Wizyta przebiegła w ciepłej i życzliwej atmosferze. Pani Doktor bardzo dokładnie i rzeczowo wszystko wytłumaczyła, badanie i wywiad sumiennie przeprowadzone. Dziękuję .K.


Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: ul.PIłsudskiego 24, Mszana Dolna konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

Profesjonalne podejście do pacjenta , wszystko wyjaśnione tak żeby pacjent zrozumiał. Polecam z czystym sumieniem


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

46 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Kobieta 31 lat 166/55.
    Dostałam poprzednią miesiączkę na 17 dc i dla siebie za miesiąc (na 5 dc) zrobiłam badania na hormony płciowe. Następna miesiączka się zaczęła w standardowym czasie. Biorę Euthyrox 25mg 1x1 od 2 miesięcy.
    Czy te wyniki są ok?

    FT3 - 2.93 pg/ml (1.58 - 3.91)
    FT4 - 1.03 ng/dl (0.70 - 1.48)
    Anty TPO - <0.99 U/ml (<5.61)
    Anty TG - 3.28 IU/ml (<4.11)
    DHEA-S - 220.6 ug/dl (95.80 - 511.70)
    Prolaktyna - 10.96 ng/ml (5.18 - 26.53)
    TSH - 1.6304 mlU/ml (0.35 - 4.94)
    Testosteron - 33.87 ng/dl (13.84 - 53.35)
    SHBG - 123.2 nmol/l (32.4 - 128)
    Estradiol - 264 pg/ml (5 dc)
    LH - 49.72 mlU/ml (5 dc)
    FSH - 22.88 mlU/ml (5 dc)

    w pani badaniach FSH i LH jest stanowczo za wysokie jak na tak młody wiek
    prosze skontaktowac sie z prowadzacym ginekologiem

    lek. Agnieszka Murzyn-Korta

  • Witam, spotkał mnie dzisiaj krwotok z nosa na skutek zaciecia sie paznokcie przy potarciu nosa, sam w sobie krwotok trwal może 30 sekund ale byl dosc intensywny. Męcze się jeszcze z przeziebieniem, dokladniej z kaszlem. Po jakims czasie po krwotoku odkaslnelam flegme z krwia dwukrotnie. Czy ta krew mogla pochodzić jeszcze z nosa? Jestem strasznie nerwowa osoba dlatego pytanie samo w sobie moze wydawac sie glupie, ale chcialabym uslyszec odpowiedz, by sie przestac zamartwiac.

    proszę sie nie martwić w pani przypadku w 90 % krew pochodzi z krwawienia z nosa dodatkowo infekcja temu sprzyja
    Pozdrawiam

    lek. Agnieszka Murzyn-Korta

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Jestem lekarzem od ponad 18lat . Dyplom Lekarza medycyny uzyskałam w 2003 r. w Collegium Medicum UJ II stopień specjalizacji z chorób wewnętrznych...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Cukrzyca ciążowa
  • Choroby endokrynologiczne
  • Polineuropatia
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Collegium Medicum UJ Kraków

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne
  • Diabetologia
  • Endokrynologia

Staże

  • Szpital G .Narutowicza w Krakowie /2006-2011/
  • Szpital Powiatowy w Limanowej /2011-2013/
  • Szpital Uniwersytecki w Krakowie Klinika Endokrynologii ul Kopernika /

Certyfikaty


Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski, Rosyjski, Polski

Nagrody i wyróżnienia

  • Collegium Medicum UJ Kraków

Profile społecznościowe


Publikacje i artykuły

Publikacje (1)

Powiązane wyszukiwania