Adres

11-go Listopada 48/21, Grodzisk Mazowiecki
Gabinet (mapa)

Lekarz nie ma włączonego kalendarza pod tym adresem

Poproś o kalendarz wizyt
Przelew na konto, Gotówka, Płatność ratalna

Moje doświadczenie

O mnie

Witam! Nazywam się Urszula Lipner i od 10 lat realizuję swoją pasję zawodową - jestem psychoterapeutą, trenerem psychologicznym, coachem i pedagogiem...

Zobacz pełen opis


Usługi i ceny

Psychoterapia indywidualna


11-go Listopada 48/21, Grodzisk Mazowiecki

Brak informacji o cenie

Gabinet


Psychoterapia partnerska


11-go Listopada 48/21, Grodzisk Mazowiecki

Brak informacji o cenie

Gabinet


Warsztaty psychologiczne


11-go Listopada 48/21, Grodzisk Mazowiecki

Brak informacji o cenie

Gabinet

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
4 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinet

Urszula Lipner podczas rocznej terapiii sprawiła, że znowu jestem. Kiedy zaczynałam terapię nie miałam punktu zaczepienia, nie miałam poczucia własnej wartości, byłam pełna lęków i nerw. Najgorsze było to, że czułam że mnie nie ma. Teraz znowu jestem i to szczęśliwa, spokojna. Dziękuję Ula. Twój zapał i spokój oraz wyrozumiałość i uśmiech przywróciły mi szczęście. Ula to terapeuta, który zmienia Cie pomimo, iż nie mówi Ci jak żyć, nie poucza a czasem poprostu uśmiecha się i wtedy już wiesz....


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: W innym miejscu

Brałam udział w warsztatach "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały i jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły", które prowadzila Pani Urszula Lipner. Jestem nadal pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu pani Urszuli. Dostałam dużo bardzo cennych rad, wskazówek przykładów, które pozwolą mi być lepszym rodzicem. Bardzo za to dziękuję


Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Gabinet

Do gabinetu weszła niepewna siebie, zakrzyczana, nienawidząca siebie, poraniona "mała dziewczynka" - wyszła pewna siebie, znająca i akceptująca swoje wady i zalety, ciesząca się życiem, szczęśliwa dorosła kobieta.
Bardzo dziękuję!


T
Użytkownik zweryfikowany

Bardzo dziękuję Pani Urszuli za pomoc. Zapisałem się na terapię bo musiałem poukładać sobie życie po trudnym zdarzeniu. Przyznam, że chciałem zrezygnować po miesiącu a wątpliwości miałem jeszcze 6 miesięcy a to wszystko dlatego ze nie dostawalem rad ani wskazówek co mam robić, jak mam żyć. Dopiero po 8 miesiącach zrozumiałem że to moje życie ze to ja decyduje. Zaczalem poznawać siebie i sprawdzać co mi pasuje a co nie. Zobaczyłem że do tej pory to inni podejmowali za mnie decyzję a ja się podporzadkowywalem i niby mi to pasowało ale tak naprawdę cały czas byłem niezadowolony. I innych dużo rzeczy o sobie zrozumiałem. Teraz mam znacznie lepsze życie.
Bardzo wszystkim polecam terapię. Nie zastanawiacie się tylko idźcie. Jak nie do tej terapeututki to gdzie indziej. Naprawdę warto i nie rezygnuje od razu, bo na początku to nic nie wiadomo, dopiero później zaczyna się dużo zmieniać.
A panią Ulę bardzo polecam Dla mnie na 5 z plusem!


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

10 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Potrzebuje specjalisty w Warszawie ktory ma doświadczenie w terapii dermatillomanii/dysmorfofobii

    Polecam Panią Anię Bernatowską :) Kiedyś pracowałyśmy w tej samej grupie superwizyjnej. Uważam, że to bardzo odpowiedzialna i życzliwa osoba, która ma dużą wiedzę i doświadczenie.

    mgr Urszula Lipner

  • Pytanie dotyczące nadczynność tarczycy

    Bardzo proszę o interpretację wyników mojej mamy. Kilka lat temu leczyła się na nadczynność tarczycy i wzięła dwa razy jod radioaktywny. Obecnie leczy się na chorobę Parkinsona przyjmując lek o nazwie Madopar 62,5. Ostatnio robiła badania krwi i wyszło nieco zaniżone TSH (0,316 przy normie 0,350 -4,940), wynik FT3 wyniósł 2,49 (przy normie 1,71 - 3,71), natomiast FT4 1,09 (przy normie 0,70 - 1,48). Co to może oznaczać?

    Jeśli Pan/Pani jest dorosła/y i pyta o swoją mamę w podeszłym wieku, którą się opiekuje: To bardzo ważne, żeby Pan/Pani udała się wraz z mamą na wizytę do lekarza endokrynologa.

    Jeśli jesteś dzieckiem (osobą niepełnoletnią) i obawiasz się o swoją mamę - słyszałaś/eś, że mama się leczy, widziałaś/eś wyniki badań i to powoduje, że niepokoisz się to zachęcam Cię do porozmawiania o tym z mamą.

    Rozmowa, w której mówisz mamie o swoich obawach o nią może dać Ci szansę na pozbycie się napięcia i strachu. Poproś o wyjaśnienia. Zapytaj mamę jak poważne są jej kłopoty zdrowotne. Powiedz, że się martwisz i chciałbyś usłyszeć odpowiedź bezpośrednio od niej.

    Wiele osób leczy się "na tarczycę" i nie oznacza to, że ma bardzo poważne problemy. Wzięcie radioaktywnego jodu jest również rodzajem "standardowego leczenia" i nie musi oznaczać dużych konsekwencji ani kłopotów.

    Zachęcam Cię do szczerej rozmowy z mamą lub innym dorosłym, któremu możesz zaufać (może Tatą, Babcią, jakąś zaprzyjaźnioną Panią w szkole). Wiele dzieci boi się o zdrowie swojej mamy. Na szczęście ogromna większość takich niepokojów jest do rozwiązania poprzez rozmowę :)

    Trudno mi odpowiadać czy podpowiadać, bo nie znam Twojej sytuacji, ani nie wiem kim jesteś.

    Tym niemniej trzymam kciuki :)



    mgr Urszula Lipner

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Witam! Nazywam się Urszula Lipner i od 10 lat realizuję swoją pasję zawodową - jestem psychoterapeutą, trenerem psychologicznym, coachem i pedagogiem...

Zobacz pełen opis


Specjalizacje

  • Psychoterapia