Ten specjalista oferuje konsultacje online

Jeśli możesz, skonsultuj się ze specjalistą online. Otrzymaj pomoc w bezpieczny sposób, bez wychodzenia z domu.

Jak to działa?

Adresy (5)


Konsultacja online • 160 zł


Przyjmuję: dorosłych
76 749.....

Sposób płatności: Przelew na konto, Blik

Opłata za konsultację trafia bezpośrednio do specjalisty, który jest również odpowiedzialny za ustalenie swojej polityki odwołań i zwrotów.

W przypadku problemów z płatnościami skontaktuj się ze specjalistą.

Pamiętaj, że ZnanyLekarz nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za umówienie wizyty i nie przetwarza płatności w imieniu specjalisty.


Przygotuj się 10 minut przed konsultacją. Upewnij się, że Twój telefon lub komputer jest naładowany. W przypadku wideokonsultacji sprawdź połączenie internetowe oraz ustawienia mikrofonu i kamery. Możesz również przygotować swoją dokumentację medyczną (np. wyniki badań).

Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica
Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka
76 749.....

Konsultacja online • 160 zł

Konsultacja endokrynologiczna • 180 zł

Nr komórkowy do gabinetu po wpisaniu w google: Legnica endokrynolog Marek Jurczyk +1 więcej

USG tarczycy (badanie wliczone w cenę konsultacji)


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów
specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka

Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica
Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka

Konsultacja endokrynologiczna • 220 zł

USG tarczycy (badanie wliczone w cenę konsultacji)

Usg tarczycy wliczone w cenę konsultacji


Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin
Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza

Konsultacja endokrynologiczna (bez usg tarczycy) zgodnie z cennikiem MCZ SA: • 150 zł

Konsultacja endokrynologiczna wraz z badaniem usg tarczycy zgodnie z cennikiem MCZ SA: • 200 zł

Opłaty wnoszone w kasie MCZ SA

Moje doświadczenie

O mnie

Szanowni Państwo! Kierując się potrzebą zapewnienia Państwu bezpieczeństwa (w tym osobom starszym i kobietom w ciąży korzystającym tutaj z usług) ora...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • schorzenia endokrynologiczne osób dorosłych
  • leczenie nadczynności tarczycy
  • choroba Gravesa - Basedowa - diagnostyka i leczenie
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny

Specjalizacje

  • Endokrynologia

Zdjęcia


Znajomość języków

Polski

Usługi i ceny

Popularne usługi

Konsultacja online


160 zł

Konsultacja endokrynologiczna online Legnica


Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

160 zł

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15

Pozostałe usługi

Konsultacja endokrynologiczna


Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

180 zł

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

260 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)

Konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy - 260 zł.
Konsultacja endokrynologiczna bez usg tarczycy 220 zł.
Konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy dla SENIORÓW od 65 roku życia oraz zasłużonych honorowych dawców krwi i dawców przeszczepów - 220 zł.
Konsultacja endokrynologiczna (bez usg) dla SENIORÓW od 65 roku życia - 180 zł.



Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica

220 zł

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl


Konsultacja endokrynologiczna (bez usg tarczycy) zgodnie z cennikiem MCZ SA:


Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin

150 zł

Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny


Konsultacja endokrynologiczna (bez usg)


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

220 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)


Konsultacja endokrynologiczna wraz z badaniem usg tarczycy zgodnie z cennikiem MCZ SA:


Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin

200 zł

Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny


Konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy dla SENIORÓW od 65 roku życia oraz zasłużonych honorowych dawców krwi i dawców przeszczepów


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

220 zł

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)


Nr komórkowy do gabinetu po wpisaniu w google: Legnica endokrynolog Marek Jurczyk


Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15


Opłaty wnoszone w kasie MCZ SA


Skłodowskiej - Curie nr 66, budynek D - 40 gab. 119, Lubin

Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny


USG tarczycy (badanie wliczone w cenę konsultacji)


Legnica, Batalionu „Zośka” nr 15 (róg Pileckiego), I piętro, Legnica

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15


Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl


Usg tarczycy wliczone w cenę konsultacji


Legnica, Wrocławska nr 29, gabinet nr 112 (I piętro), Legnica

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl


Zapraszam również do swojego gabinetu w Legnicy, przy ul. Batalionu "Zośka" 15, gdzie obowiązują niższe opłaty


Tadeusza Kościuszki 15, Głogów

specjalista endokrynolog, prywatny gabinet lekarski, Szpital GŁOGÓW, hol główny szpitala, GABINET nr 8 (parter)

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
33 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny, Legnica, ul. Batalionu "Zośka" nr 15 konsultacja endokrynologiczna

bardzo konkretny i miły lekarz , tłumaczy, wyjaśnia i odpowiada na zadawane pytania, nie zbywa pacjenta


J
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl konsultacja endokrynologiczna

Świetny i bardzo sympatyczny lekarz. Zawsze wszystko wyjaśni, szczegółowo wytłumaczy. Dzięki jego leczeniu udało mi się zajść w ciążę. Szczerze polecam !


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Miedziowe Centrum Zdrowia SA, Gabinet Endokrynologiczny Konsultacja endokrynologiczna wraz z badaniem usg tarczycy zgodnie z cennikiem MCZ SA:

Bardzo miły i przyjazny lekarz, wyjaśnia wszystko podczas wizyty, bez problemu zrobił USG tarczycy. Zdecydowanie polecam!


H
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl badania tarczycy

Przyjazny pacjentom, zaangażowany, miły i kompetentny. Gabinet i poczekalnia przygotowane na pacjentów. Lekarz udziela odpowiedzi, doradza. Polecam


W
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl Konsultacja z powodu ciąży

Lekarz bardzo konkretny, sympatyczny i ogromną wiedzą. dokładnie wszystko wyjaśnił, odpowiedział na wszystkie pytania. Polecam


N
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl konsultacja endokrynologiczna z badaniem usg tarczycy

Lekarz bardzo profesjonalnie poszedł do problemu. Udzielił wyczerpujących odpowiedzi na zadane pytania. Polecam z czystym sumieniem:-))


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl wizyta kontrolna

Jestem zadowolona z wizyty. Dodam że choruje od 4 lat na niedoczynność. To moja pierwsza wizyta u tego dr i z pewnością nie ostatnia. Dr oprócz usg z wyjaśnieniem i standardowych pytań o samopoczucie i dawkę leku pytał czy biorę witaminy jod i Wit. D3. Pozostali jak dotąd o to nie zapytali. Krótka lekcja, że to w moim przypadku szczególnie ważne bo karmię piersią. Przy poprzedniej ciąży - a też byłam jakis czas po porodzie i lekarz o tym nie wspomniał. Ponieważ brałam leki w takiej samej dawce po urodzeniu dziecka jak w trakcie ciąży to kazał powtórzyć po 2 miesiącach TSH choć teraz wynik byl na szczęście ok. Powinnam wrócić do dawki sprzed ciąży stąd zalecenie o powtórce TSH. Podsumowując - rzeczowo, zrozumiale. Ponadto w ładnym gabinecie i z uszanowaniem czasu bo niestety mimo że to prywatnie i na godzinę to trzeba swoje odsiedzieć i słynne pytanie która godzina weszła...- tutaj tego nie było. Polecam


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl Usg tarczycy wliczone w cenę konsultacji

Lekarz bardzo miły ,rzeczowy wysłucha pacjenta doradził jak ma się dalej leczyć. Zlecił dodatkowe badania .Polecam tego lekarza. Krystyna


B
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Prywatny Gabinet Lekarski Marek Jurczyk - specjalista endokrynolog (ul. Wrocławska 29, Legnica), REJESTRACJA ONLINE na stronie: specjalisci.legnica.pl konsultacja endokrynologiczna (gabinet Wrocławska)

Jest to świetny lekarz .Podejście do pacjenta super. Wszystko wytłumaczy, doradzi jak postępować z dalszym leczeniem. Polecam.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Prywatny gabinet lekarski Specjalista endokrynolog USG tarczycy

Przemiły człowieka z ogromną wiedzą. Wszystko wyjaśnia , bierze pod uwagę wszystkie objawy, cierpliwie odpowiada na pytania. Godny polecenia


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

100 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Dziś robiłam USG szyi ,kiedyś miałam problem z węzłami chłonnymi jak się okazało,problem był od zębów i stąd powiększone węzły praktycznie wszędzie,oprócz jamy brzusznej. To było jakieś 30 lat temu,jeden węzeł mam przerośnięty od lat. Od roku mam zmieniony głos miałam narośla na krtani. Dziś przy USG węzły chłonne są pojedyncze,nieznacznie powiększone. Tarczyca o nieco niejednorodnej strukturze. W płacie lewym niejednorodny nieostroodgraniczony guzek ok.0,9 cm.Wskazania konsultacja endokrynologiczna; do rozważenia biopsja. Czy mam się martwić tym opisem,guzek mam od dawna,szyja nie jest powiększona i guzek się nie powiększa,tylko od roku mam zmieniony głos,to nie chrypa,raczej głos basowy.

    Osobiście nie widziałem tej zmiany w tarczycy, skoro jednak lekarz wykonujący usg rozważa biopsję, a Pani ma pewne obawy, to uzasadnione jest wykonanie badania cytologicznego opisywanego guzka (w celu oceny jego charakteru). Niezależnie wskazane jest oznaczenie TSH.
    Pytanie dotarło do mnie 16 listopada 2017 r.

    Marek Jurczyk

  • Pytanie wysłane 5 grudnia 2017 r.
    Jakie badania oprócz tych które posiadam wykonać przed wizytą u Pana -mężczyzna 28 lat- posiadam wyniki z sierpnia TSH ( 4,26 mlU/I zakres 0,27-4,2 ) FSH (2,99 mlU/ml zakres 1,5-12,4) LH ( 3,57 mlU/ml zakres 1,7 -8,6) Estradiol E2 ( 22,5 pg/ml zakres 13,5-59,5 ) Prolaktyna ( 8,49 ng/ml zakres 4,6- 21,4) Testosteron (3,33 ng/ml zakres 2,8- 8,0 ) DHEA-S04 ( 778,8 ug/dl -mikrogram/dl zakres dla wieku 25-34 wynosi 160,0 -449,0 ) cała morfologia z rozmazem dobra-w normach, OB 7, mocz dobry-w normach, ALAT 59 IU/I zakres do 42, choresterol całowity 241,5 mg/dl zakees do 200, HDL 60,4 mg/dl zakres 30-75, LDL 140 mg/dl , Trójglicerydy 205,4 mg/dl zakres 40-160, Glukoza 102,5 mg/dl zakres 106,0. Mam problemy emocjonalne, lękowe oraz nerwicę i mam podejrzenie że mogą mieć podłoże hormonalne.

    Wskazane jest wykonanie (lub ponowne oznaczenie): TSH, fT4, anty TPO, glukoza na czczo, kortyzol, DHEA-S, potas, sód, Alat, Aspat, GGTP.
    Pytanie dotarło do mnie 6 grudnia 2017 r.

    Marek Jurczyk

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Szanowni Państwo! Kierując się potrzebą zapewnienia Państwu bezpieczeństwa (w tym osobom starszym i kobietom w ciąży korzystającym tutaj z usług) ora...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • schorzenia endokrynologiczne osób dorosłych
  • leczenie nadczynności tarczycy
  • choroba Gravesa - Basedowa - diagnostyka i leczenie
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Endokrynologia

Certyfikaty


Zdjęcia


Znajomość języków

Polski

Powiązane wyszukiwania