Adresy (5)


Środki bezpieczeństwa w tym gabinecie

Pokaż

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w wieku od 16 lat
Karta płatnicza, Gotówka
12 201..... Pokaż numer


ul. Marchołta 28 lokal użytkowy B, Prądnik Czerwony, Kraków
Gabinet Lekarski REUMED

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka
Brak informacji o usługach i ich cenach
ul. Olszańska 5G, Grzegórzki, Kraków Przyjmuje na NFZ
Centrum Medyczne Promed

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych
Brak informacji o usługach i ich cenach
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25B, Prądnik Czerwony, Kraków
Centrum Medyczne MEDICOVER

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Gotówka, Karta płatnicza
Brak informacji o usługach i ich cenach
ul. M. Konopnickiej 18, Kalwaria Zebrzydowska
Centrum Medyczne Warmuz

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Brak informacji o usługach i ich cenach

Moje doświadczenie

O mnie

Witam serdecznie. Miło, że odwiedzili Państwo mój profil. Nazywam się Anetta Pawluś. Jestem specjalistą reumatologiem, internistą, specjalistą medycyn...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Rwa kulszowa
  • Sarkoidoza
  • Osteoporoza
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna im. M. Kopernika w Krakowie (obecnie Collegium Medicum UJ)
  • Szkoła Zdrowia Publicznego Krakowie w Krakowie (obecnie Instytut Zdrowia Publicznego UJ)

Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne
  • Reumatologia
  • Medycyna pracy

Znajomość języków

Angielski, Niemiecki, Rosyjski

Usługi i ceny

Popularne usługi

Konsultacja internistyczna


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 145 zł

PROFEMED Kraków

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, nie udawaj się do placówki - zadzwoń na dedykowany numer 22 338 19 03 w celu uzyskania dalszych informacji.


Konsultacja reumatologiczna


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 160 zł

PROFEMED Kraków

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, nie udawaj się do placówki - zadzwoń na dedykowany numer 22 338 19 03 w celu uzyskania dalszych informacji.

Pozostałe usługi

Konsultacja telefoniczna - Internista


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 109 zł

PROFEMED Kraków

USŁUGA REALIZOWANA TELEFONICZNIE. Pacjencie po przyjęciu rezerwacji przez Grupę LUX MED otrzymasz maila z linkem do płatności. Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu


Konsultacja telefoniczna - Reumatolog


Aleja Pokoju 5, Kraków

od 149 zł

PROFEMED Kraków

USŁUGA REALIZOWANA TELEFONICZNIE. Pacjencie po przyjęciu rezerwacji przez Grupę LUX MED otrzymasz maila z linkem do płatności. Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu


UWAGA, Lekarz nie konsultuje w ramach medycyny pracy


Aleja Pokoju 5, Kraków

Dowiedz się więcej

PROFEMED Kraków

Jeśli podejrzewasz zakażenie koronawirusem, nie udawaj się do placówki - zadzwoń na dedykowany numer 22 338 19 03 w celu uzyskania dalszych informacji.

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
32 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja reumatologiczna

Pani Doktor bardzo miła i uprzejma, zebrała szczegółowy wywiad, zbadała. Udzieliła szczegółowych informacji na temat podejrzewanego schorzenia. Polecam.


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków leczenie

Super doktor diagnoza błyskawiczna bardzo polecam.Przy tym jest bardzo miła pogodna i bardzo konkretna

lek. Anetta Pawluś

Bardzo dziękuję za tak pozytywną ocenę mojej osoby i za podzielenie się swoją opinią. Pozdrawiam. Anetta Pawluś


R
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: PROFEMED Kraków

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor . Bardzo rzeczowo i konkretnie umie wyjaśnić problem . Super rozpisane i omówione poszczególne badania . Miła i przyjemna atmosfera w gabinecie . Na pewno po wykonaniu badań wrócę na kontrole . Polecam w 100 procentach .


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków kontynuacja leczenia

Profesjonalne rozpoznanie choroby i prawidłową diagnoza.Pani doktor wdrożyła wg.mnie słuszne leczenie mając na uwadze usmierzenie mojego bólu.

lek. Anetta Pawluś

Panie Janie, bardzo dziękuję za tak pozytywną oceną mojej osoby.


N
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja reumatologiczna

Rzeczowa, profesjonalna i wnikliwa Pani doktor. Poświęciła ok. 30 minut na wywiad, badanie i poradę miast przewidywanych 15. Dziękuję .


D
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków zapalenie krtani

Przesympatyczna lekarka, przeprowadziła dokładny wywiad. Podoba mi się wydruk z dawkowaniem leków, które zostały przepisane. To bardzo ułatwia ich odpowiednie zażywanie. Zdecydowanie polecam :)


P
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne MEDICOVER bóle pleców

Niesamowita Pani doktor, po kilku latach dopiero ona wystawiła prawidłową diagnozę. Nie odpuszcza, tylko szuka do skutku. Widać że jej zależy. Oprócz przepisania leków dokładnie mówi co i jak trzeba robić przy chorobie aby dalej nie postępowała. Zawsze po wizycie u niej nie czuję niedosytu informacji. Zdecydowanie polecam.


M
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja reumatologiczna

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Doktor poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam. Podeszła kompleksowo do mojego problemu. Zaproponowała leczenie, które (na dwa dni po wizycie) wydaje mi się słuszne. Skierowała mnie na dodatkowe badania, które pomoga w dalszej diagnostyce. Pani Doktor jest otwarta, komunikatywna - co bardzo ułatwia kontakt. Mam teraz nadzieję na ogarnięcie moich problemów.


A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacja reumatologiczna

Bardzo polecam wizytę u Pani doktor.
Rzetelnie przeprowadzony wywiad. Pani doktor odpowiedziała na wszystkie moje pytania i zleciła odpowiednie badania a także nieco uspokoiła. Warto wspomnieć że Panią doktor interesuje również ogólny stan pacjenta oraz wszelkie objawy oraz historia przebytych chorób co ułatwia badania w danym kierunku.

lek. Anetta Pawluś

B. dziękuję za pozytywną opinię. Cieszę się, że mogłam pomóc.


K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: PROFEMED Kraków konsultacje internistyczne

Pierwsza wizyta pozostawiła bardzo dobre wrażenie. Pani Doktor przeprowadziła wywiad, odpowiedziała na moje pytania i wystawiła skierowanie na wszystkie niezbędne badania. Wizyta bez pośpiechu, Pani Doktor wykazuje zainteresowanie pacjentem i jego problemami.Polecam


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

89 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl



  • Od 3/4 dni mecze się z nieustającym bólem w brzuchu po prawej stronie po żebrami do tego stan podgoraczkowy, nudności, zawroty głowy, nawet na wodę reakcja z odruchem wymiotnym. Ból nasila się i czasem nie da się go aż znieść. Nie mogę się ruszyć bo każdy ruch to jest okropny ból. Nie było żadnego urazu ani kontuzji. Wczoraj byłam u lekarza i po tym jak poświęcił mi w gardło nie dotykając brzucha ani nic. Stwierdził, że może to być zapalenie Pęcherza i przypisal mi antybiotyk dodał, że jak się pogorszy to na sor mam jechać. Wykupiłam antybiotyk, wzięłam, ból nie mija temperatura wzrosła do 39,2 na szczęście udało się ją zbić. Ale żadne z objawów nie mijają. Co mam robić i co to może być?

    Ja zaleciłabym wykonanie prób wątrobowych, mocznika, kreatyniny, badanie ogólne moczu i na tej podstawie zdecydowałam co dalej.

    lek. Anetta Pawluś

  • Jestem 30 letnią kobietą (167cm, 55kg) Od jakiegoś czasu (ok miesiąca) źle się czuję. Mam zawroty głowy, ból brzucha po prawej stronie pod żebrem, ogólne osłabienie, opryszczka, sińce pod oczami. Dziś zrobiłam morfologię i mocz. Martwią mnie wyniki (podam te, które są poza normą):
    WBC 12.1 (4.5-10.5)
    Mo# 0.98 (0.10-0.60)
    Neut# 7.40 (1.4-6.50)
    Hgb 10.70 (11-18)
    Hct 34.5 (35-60)
    Mch 24.8 (27-31)
    Mchc 30.9 (33-37)
    Rdw 17.5 (11.5-14)
    Pdw 14 (15.5-17.1)

    Na pewno pojawiła się anemia, ból brzucha wymaga diagnostyki. Proszę udać się do lekarza celem ustalenia dalszego postępowania.

    lek. Anetta Pawluś

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Witam serdecznie. Miło, że odwiedzili Państwo mój profil. Nazywam się Anetta Pawluś. Jestem specjalistą reumatologiem, internistą, specjalistą medycyn...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • Rwa kulszowa
  • Sarkoidoza
  • Osteoporoza
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Akademia Medyczna im. M. Kopernika w Krakowie (obecnie Collegium Medicum UJ)
  • Szkoła Zdrowia Publicznego Krakowie w Krakowie (obecnie Instytut Zdrowia Publicznego UJ)

Specjalizacje

  • Choroby wewnętrzne
  • Reumatologia
  • Medycyna pracy

Staże

  • Zgodnie z programem specjalizacji z chorób wewnętrznych, reumatologii, medycyny pracy

Znajomość języków

Angielski, Niemiecki, Rosyjski

Powiązane wyszukiwania