Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Endokrynolog Proszowice Przychodnia Spzoz Szpital

Endokrynolog Proszowice Przychodnia Spzoz Szpital

Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 30.09
jutro 01.10
niedz. 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12
pon. 19.12
wt. 20.12
śr. 21.12
czw. 22.12
pt. 23.12
sob. 24.12
niedz. 25.12
pon. 26.12
wt. 27.12
śr. 28.12
czw. 29.12
pt. 30.12
sob. 31.12
niedz. 01.01
pon. 02.01
wt. 03.01
śr. 04.01
czw. 05.01
pt. 06.01
sob. 07.01
niedz. 08.01
pon. 09.01
wt. 10.01
śr. 11.01
czw. 12.01
pt. 13.01
sob. 14.01
niedz. 15.01
pon. 16.01
wt. 17.01
śr. 18.01
czw. 19.01
pt. 20.01
sob. 21.01
niedz. 22.01
pon. 23.01
wt. 24.01
śr. 25.01
czw. 26.01
pt. 27.01
sob. 28.01
niedz. 29.01
pon. 30.01
wt. 31.01
śr. 01.02
czw. 02.02
pt. 03.02
sob. 04.02
niedz. 05.02
pon. 06.02
wt. 07.02
śr. 08.02
czw. 09.02
pt. 10.02
sob. 11.02
niedz. 12.02
pon. 13.02
wt. 14.02
śr. 15.02
czw. 16.02
pt. 17.02
  • Tomasz Bartuszek - endokrynolog

    Tomasz Bartuszek

    endokrynolog, internista

    • Bitwy Warszawskiej 1920 r. nr 18, Warszawa

      Centrum Medyczne Przy Parku

    • Aleja Komisji Edukacji Narodowej 36, lok.133, Warszawa

      BioVirtus Centrum Medyczne

    Bardzo profesjolny lekarz. Traktuje każdego Człowieka na równi, można o wszystko zapytać. Zostałam p...
    konsultacja endokrynologiczna 140 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Iwona Chmiel-Perzyńska - endokrynolog

    Iwona Chmiel-Perzyńska

    endokrynolog, internista, diabetolog

    • Hirszfelda 3 lok.4, Lublin

      Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska,

    Merytorycznie świetnie przygotowana do zawodu młoda lekarka. Dostałem najnowsze leki, wcale nie po n...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Magdalena Kochman - endokrynolog

    Magdalena Kochman

    endokrynolog, internista

    • Spokojna 5, Warszawa

      Przychodnia Lekarska MediSpace

    Lecze sie u dr Kochman od ponad 3-ech lat, polecam z calego serca. Pomogla mi, gdy wszyscy odsylali,...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jolanta Szymanek - endokrynolog

    Jolanta Szymanek

    endokrynolog

    • ul. Tomasza Zana 32A, Lublin

      ŻAGIEL MED Przychodnia Zana

    Bardzo polecam. Pani dr przeprowadza dokładny wywiad, nie zbywa pacjenta, analizuje przypadek i dopi...
    konsultacja endokrynologiczna 100 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Włodzimierz Cieśla - ginekolog

    Włodzimierz Cieśla

    ginekolog, endokrynolog

    • Falista 130B, Łódź

      Hormonal

    Od wielu lat męczyłam się z uporczywym trądzikiem. W końcu przeczytałam gdzieś w sieci, że może być ...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Joanna Maria Januszkiewicz-Caulier - endokrynolog

    Joanna Maria Januszkiewicz-Caulier

    endokrynolog

    • Bora-Komorowskiego 21 lok. 307, Warszawa

      BORAMED

    • Beli Bartoka 8 lok U1, Warszawa

      BORAMED-KEN

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Barbara Ciuba - endokrynolog

    Barbara Ciuba

    endokrynolog, internista

    • Jutrzenki 4, Lublin

      Przychodnia Specjalistyczna Medica

    Wziełam sobie do serca Państwa opinie i udałam się z Mamą do Pani doktor.Widać z twarzy ,że jest prz...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Maria Kurowska - endokrynolog

    Maria Kurowska

    endokrynolog, internista, hematolog

    • Jaczewskiego 8, Lublin

      Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 4 w Lublinie

    Wspaniała, serdeczna i rzeczowa Lekarka. Leczy mnie na Hashimoto.Genialnie tłumaczy, uspakaja w razi...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Iwona Nadel - ginekolog

    Iwona Nadel

    ginekolog, endokrynolog

    • Ciesielska 8, Łódź

      Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny

    Pani dr Nadel powadzila moja ciaze i jestem bardzo zadowolona. Bardzo skrupulatna jako lekarz a przy...
    konsultacja endokrynologiczna 130 zł

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Wojciech Zgliczyński - endokrynolog

    Wojciech Zgliczyński

    endokrynolog, internista

    • ul. Górczewska 167, Warszawa

      Warszawska Przychodnia Endokrynologiczna

    Poznalam Profesora Zgliczyńskiego 14 lat temu po operacji gruczlaka przysadki. Dzieki Niemu uniknęł...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jan Podgórski - neurochirurg

    Jan Podgórski

    neurochirurg, chirurg, endokrynolog

    • ul. Postępu 21C, Warszawa

      Centrum Medyczne LUX MED - Warszawa

    wspaniały człowiek i specjalista operował mnie w 1994 roku usunął gruczolaka przysadki mózgowej jest...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Marzena Gawryś-Ptak - lekarz rodzinny

    Marzena Gawryś-Ptak

    lekarz rodzinny, endokrynolog

    • Wróblewskiego 46, Opole

      116 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Opolu

    Bardzo mila pani doktor.Podchodzi do pacjenta z sercem.Nie bagatelizuje zadnych objawow.Porozmawia,d...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ryszard Katron - endokrynolog

    Ryszard Katron

    endokrynolog, internista

    • Ks. P. Skargi 9-11, Szczecin

      109 Szpital Wojskowy z Przychodnią

    Sympatyczny, ciepły człowiek. Podczas wizyty zbadal, zrobil usg i dal opis,przepisal leki i wszystko...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ryszard Kowalewski - endokrynolog

    Ryszard Kowalewski

    endokrynolog, gastrolog

    • ŚLĄSKA 23/2, Szczecin

      Ortomedik

    Pan doktor podczas kiedy ja u niego byłam był bardzo miły jak wskazała poprzednia Pani,ale dzięki je...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Zygmunt Zdrojewicz - internista

    Zygmunt Zdrojewicz

    internista, endokrynolog, seksuolog

    • Leśna 8, Lubin

      SPECJALISTYCZNA PRZYCHODNIA LEKARSKA i SZPITAL CDT MEDICUS

    Przesympatyczny i konkretny polecam

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Aleksandra Aldona Majcherek - internista

    Aleksandra Aldona Majcherek

    internista, endokrynolog

    • Rudolfa Weigla 5, Wrocław

      4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny

    Bardzo dobry specjalista! Mój mąż od kilku lat był bezskutecznie diagnozowany przez wielu lekarzy. T...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Justyna Kuliczkowska-Płaksej - endokrynolog

    Justyna Kuliczkowska-Płaksej

    endokrynolog, internista

    • L Pasteura 4, Wrocław

      Klinika Endokrynologii, Diabetologii i Leczenia Izotopami

    Ciężko znależć dobrego endokrynologa, ale Pani Doktor jest naprawdę kompetentnym i otwartym na pacje...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Wiesław Grzesiuk - endokrynolog

    Wiesław Grzesiuk

    endokrynolog

    • ul. Postępu 21C, Warszawa

      Centrum Medyczne LUX MED - Warszawa

    Leczyłam się u dr Grzesiuka prawie rok. Zdiagnozował u mnie Hashimoto, które sprawia często wiele pr...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Dorota Gapys - internista

    Dorota Gapys

    internista, endokrynolog

    • Cegłowska 80, Warszawa

      Szpital Bielański im. ks. Jerzego Popiełuszki Samodzielny Publiczny

    Kompetentna i bardzo miła Pani Doktor. Wizyta była czystą przyjemnością, Pani Doktor wyjaśnia wszys...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Marcin Nosal - kardiolog

    Marcin Nosal

    kardiolog, endokrynolog

    • ul. Cegielniana 4a, Kraków

      Vip-Med

    Bardzo dobry lekarz - widzi to, co inni z "tytułami" nie zauważają. Echo serca - dokładna analiza. ...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Czy operacja jest konieczna?

    Witam,proszę o opinię czy przedstawione wyniki oznaczają bezwzględnie operację czy też powinnam najpierw zastosować dietę ewentualnie lekarstwa?tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Marek Jurczyk

    Nie decyduję się aby drogą internetową za pośrednictwem tej strony decydować o konieczności wykonania zabiegu operacyjnego. Mogę jedynie stwierdzić: dieta ani środki farmakologiczne nie spowodują zniknięcia… Więcej

  • Proszę o pomoc.W przeciągu od kwietnia do czerwca br. przytyłam ok 11 kg, nie wiedzącdlaczego. Przez wakacje szukałam przyczyny, aż wreszcie natrafiłam na lekarza, który pod koniec sierpnia b.r., dzięki zleceniu mi dodatkowych badań(krzywa cukrowa itp) znalazł przyczynę-mam zdiagnozowaną insulinoodporność… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Edyta Sekuła

    Jakie były wartości insuliny i glukozy w teście. Czy czynność tarczycy jest w pełni wyrównana? Obrzęki kostek mogą wynikać z przeciążenia - nadwagi/otyłości - jaka jest obecna masa ciała. Chudnięcie w… Więcej

  • Interpretacja wyników.Pytania

    Witam serdecznie proszę o poradę na podstawie przedstawionych wyników:
    tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności o wymiarach 12***15***45.W części środkowej przyśrodkowo zmiana… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest zabieg operacyjny- po wcześniej uzyskanym wyniku biopsji zmiany w płacie lewym oraz jednej w płącie prawym. W przypadku odkształcenia tchawicy… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Mam ogromną nietolerancje lekową i jestem przerażona ponieważ nie rozumiem dlaczego mój organizm niczego nietoleruje - mam 10 lat stan zapalny i grzybicę a nie da się tego wyleczyć bo po wszystkim wymiotuję i jestem otępiała, na dodatek czeka mnie operacja i bardzo boje się leków, a co się stanie… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że powinna pozostać Pani docelowo pacjentką Immunologa- proponuję skontaktować się i zebrać wywiad w Poradni Immunologii w Krakowie. Pozdrawiam.