Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Pediatra Glowno Kopera Lopienie

Pediatra glowno kopera lopienie

Nic nie znaleziono dla zapytania "pediatra glowno kopera lopienie"

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Mój syn lat 11 zakończył właśnie odczulanie na roztocze trwało 3 lata szczepionka Novo Helisen Depot. Lekarz zalecił na przełomie IX - X tego roku obowiązkowo szczepienie przeciw grypie. Natomiast jesienią 2017 r. powtórzyć szczepienie oraz jakby chorował to zastosować Broncho Vaxom lub Ismigen lub Luivac.… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Piotr Niedziałkowski

    Witam serdecznie,
    Na powyższe pytania będę mógł precyzyjnie odpowiedzieć, jeżeli ocenimy układ immunologiczny.
    Szczepionka jest przeciw określonym wirusom na dany rok i stymuluje odpowiedź… Więcej

  • Jakie podjąć leczenie

    Witam
    jestem kobietą mam 40 lat zalecono mi badania po obciążeniu glukozą 75g Wyniki to Insulina na czczo 9,9mg/dl po 1h 88,7mg/dl po 2h 18mg/dl Glukoza na czczo 90mg/dl po 1h 166mg/dl po 2h 101mg/dl
    TSH3 2,83mlU/l FT3 3,28mlU/l FT40,97mlU/l ATG 64,42IU/ml
    Jestem ciągle zmęczona,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Wyniki badań wykluczają problemy tarczycowe.Należy pomyśleć o niedoborze witaminy D3 i ew. o insulinooporności- z tym że dziwny jest wynik poziomu insuliny po 120 min. Pozdrawiam.

  • Leczenie zyl

    Witam,
    Szukam jakiejs kliniki albo specjalisty zajmujacego sie leczeniem zyl, pajaczkow i wiekszych zylakow. Mieszkam w Stalowej Woli i szukam czegos w regionie do 200 km stad. Szukam specjalisty ktory oferuje rozne opcje leczenia, od laserow do chirurgi. Prosze mi podac kotakt jezeli ktos jest… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Kamil Pietrasik

    Witam,
    Niestety nie zajmuje się leczeniem patologii żylnych i nie znam nikogo w promieniu 200km od Stalowej Woli kogo mógłbym polecić. W Warszawie polecam Dr Adama Zielińskiego.
    Pozdrawiam

  • Przez kilka lat przyjmowałem wiele leków na różne dolegliwości - niekoniecznie dobrze mi przepisanych, w tym nefrotoksycznych oraz różnej maści suplementy diety również w niemałej ilości. Dwa lata temu, podczas intensywnego leczenia, zacząłem odczuwać ból w okolicy lewej nerki oraz miałem ciemny mocz.… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Janina Taraszkiewicz

    Witam
    jestem pediatrą i trudno mi wypowiadać się w sferze pacjentów dorosłych, jednak z Pana relacji może wynikać że opisane bóle mogą mieć charakter nerwobólu lub dyskopatii ??
    proszę skonsultować… Więcej

  • Dzień dobry. Proszę o poradę. Jestem we wczesnej ciąży (3 tydzień), jest to moja pierwsza ciąża, mam 31 lat. Moje wyniki
    TSH 4,38 mU/l (norma 0,27-4,2),
    FT4 23,49 pmol/l (norma 12,0-22,0)
    FT3 7,15 pmol/l (norma 3,10-6.80)
    Glukoza 85,9 mg/dl (na czczo) (norma 70-99)
    W… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Witam-dawka leku jest prawidłowa lub lekko za wysoka.Wydaje mi się ze odpowiednia dawka dla Pani to 37.5 mcg.

Wpisując dokładniejszą frazę w pole wyszukiwania, łatwo możesz również znaleźć wyniki w miejscowościach: Biała, Domaniewice, Bratoszewice, Dmosin, Bielawy, Czerniewice, Stryków, Łyszkowice, Buczek, Piątek, Dębowa Góra, Głuchów, Lipce Reymontowskie, Łowicz, Załusin, Maciejów (Smardzew), Plecka Dąbrowa, Brzeziny, Rogów, Bełchów