Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Onkolog Na Polnej Poznania Szpitala Ze

Onkolog na polnej poznania szpitala ze

  • Klaudiusz Czerniawski - onkolog

    Klaudiusz Czerniawski

    onkolog, chirurg

    • ul. Nowoursynowska 139 L (ul. Rosoła róg Płaskowickiej), Warszawa

      Onkolmed. Lecznica Onkologiczna

    Potwierdzam wszelkie pochlebne opinie o doktorze. Niesamowite podejscie do pacjenta - czułam się jak...
  • Witold Kycler - chirurg

    Witold Kycler

    chirurg, gastrolog, onkolog

    • Templińska 7A, Poznań

      TEMED Specjalistyczne Gabinety Lekarskie

    Miałam usuwany pieprzyk kilka mięsięcy temu.bałam się bo na łuku brwiowym żeby moje brwi nie wygląda...
  • Piotr J. Wysocki - onkolog

    Piotr J. Wysocki

    onkolog

    • Raginisa 17/1, Szczecin

      ONKOLIFE - GABINET ONKOLOGICZNY - SZCZECIN

    Docent Wysocki jest moim lekarzem od trzech lat. Udało mi się do niego dotrzeć w momencie gdy onkolo...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Witam serdecznie,
    Jakiś czas temu zauważyłam niewielki fałd skórny wystający z okolicy odbytu. Czasami piecze, swędzi.Mało tego niedawno pojawił się też guz. Objawy takie same ( pieczenie, swędzenie, ból).
    Po kilku dniach guzek zmniejszył się ale nie zniknął całkowicie,objawy ustąpiły.… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Piotr Ciszewski

    Witam. Zapraszam na konsultacje do przychodni lekarskiej Wilmed.

  • tarczyca-wyniki badań

    Dziś zrobiłam badania: TSH, anty-TPO, anty-TG, FT4, FT3.
    tsh wynik 5,2 ( normy 0,55-4,00)
    ft3 wynik 5,15 ( normy 3,5-6,50)
    ft4 wynik 13,10 ( normy 11,5-22,70)
    anty tg wynik 22,21 ( normy 0-4,11)
    anty tpo wynik >1000,00
    Bardzo zmartwiły mnie te wyniki, dodam,że… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Kusiński

    Jest to rzeczywiście zapalenie tarczycy z początkiem jej niedoczynności - wymaga konsultacji endokrynologicznej i leczenia. Jest bardzo mało prawdopodobne jednakże, aby była to przyczyna poronienia.

  • Dzien dobry zona zamierza powiekszyc sobie piersi wiek zony 44lata jaki jest koszt tego typu zabiegu jakie sa skutki uboczne czy wogole jest jakies ryzyko bo ja jestem przeciwny temu ale zona sie uparla prosze o podanie szczegolow bardzo dziekuje

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Janusz Jaworowski

    Szanowni Państwo,
    Widzę że mogę pomóc Państwo wyjaśnić wątpliwości pokazać efekty operacji Zapraszam na konsultację będzie okazja omówić wszystkie szczegóły cenę ryzyko operacji i inne zagadnienia… Więcej

  • Dzień dobry,
    co może oznaczać taki opis usg jamy brzusznej:
    w prawym polu nadnerczowym obszar hiperchogeniczny o średnicy 20mm.? Cy to groźne?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Proszę zwrócić się z tym pytaniem do osoby która wykonywała bad.USG

  • Antykoncepcja

    Pierwszy raz zaczęłam zażywać tabletki antykoncepcyjne. Nazywają się Kontracept. Moje pytanie dotyczy przesunięcia godziny zażywania tabletek.
    Zaczną od początku. Okres zaczął mi się około 14:00. A tabletkę zażyłam po północy przed pójściem spać. Dokładnie o 00:40.
    W drugi dzień również… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Tomasz Łabiak

    Witam
    Proszę liczyć za pierwszy dzień stosowania tabletek wtorek i można stosować tabletki o 22 ( proszę zaożyć że zastosowała Pani tabletki we wtorek o 22:00 i tak liczyć już dalej. Wtedy zabezpieczenie… Więcej