Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Hab Nauk Med Jan Gminski Endokrynolog Zakopane

Hab nauk med jan gminski endokrynolog zakopane

Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 28.09
jutro 29.09
pt. 30.09
sob. 01.10
niedz. 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12
pon. 19.12
wt. 20.12
śr. 21.12
czw. 22.12
pt. 23.12
sob. 24.12
niedz. 25.12
pon. 26.12
wt. 27.12
śr. 28.12
czw. 29.12
pt. 30.12
sob. 31.12
niedz. 01.01
pon. 02.01
wt. 03.01
śr. 04.01
czw. 05.01
pt. 06.01
sob. 07.01
niedz. 08.01
pon. 09.01
wt. 10.01
śr. 11.01
czw. 12.01
pt. 13.01
sob. 14.01
niedz. 15.01
pon. 16.01
wt. 17.01
śr. 18.01
czw. 19.01
pt. 20.01
sob. 21.01
niedz. 22.01
pon. 23.01
wt. 24.01
śr. 25.01
czw. 26.01
pt. 27.01
sob. 28.01
niedz. 29.01
pon. 30.01
wt. 31.01
śr. 01.02
czw. 02.02
pt. 03.02
sob. 04.02
niedz. 05.02
pon. 06.02
wt. 07.02
śr. 08.02
czw. 09.02
pt. 10.02
sob. 11.02
niedz. 12.02
pon. 13.02
wt. 14.02
śr. 15.02
  • Joanna Wiktorska - endokrynolog

    Joanna Wiktorska

    endokrynolog, diagnostyk, internista

    • Narutowicza 42, Łódź

      MelissaMed Poradnia Lekarzy Specjalistów

    Bardzo polecam Panią doktor. Profesjonalna, zainteresowana pacjentem, w pełni zaangażowana, przesymp...
    konsultacja endokrynologiczna 120 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ryszard Issakiewicz - endokrynolog

    Ryszard Issakiewicz

    endokrynolog, internista

    • Zygmunta Krasińskiego 61/63, Warszawa

      Apolonia Med

    • ul. Wronia 53, Warszawa

      Centrum Medyczne WellMed - Grupa Life Medic

    Jestem po pierwszej wizycie u doktora i jestem jak najbardziej zadowolona, doktor poswiecil mi wiece...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Małgorzata Abramczyk - endokrynolog

    Małgorzata Abramczyk

    endokrynolog, internista

    • Morawskiego 2A (wejście od ulicy Bogusławskiego), Poznań

      Flosmed - sieć przychodni lekarskich w Poznaniu

    Pani doktor była bardzo uprzejma, uśmiechnięta. Przeprowadziła szczegółowy wywiad, tłumaczyła skąd ...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jan Gmiński - endokrynolog

    Jan Gmiński

    endokrynolog

    • Strążyska 28, Zakopane

      Gabinet Chorób Tarczycy i Chorób Metabolicznych.

    Zdecydowanie polecam tego lekarza ! tarczyce lecze od 10 roku zycia, obecnie mam 34. Przez lata lecz...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ireneusz Salata - ginekolog

    Ireneusz Salata

    ginekolog, endokrynolog, androlog

    • Kopernika 67/69, Łódź

      Multi-Med Plus

    • Emilii Plater 25/4, Warszawa

      RKKmed Centrum Medyczne

    U p dr Salaty leczę się od około 12 lat. Początkowo byłam pod jego opieką z powodu hiperprolaktynemi...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Monika Szymańska - ginekolog

    Monika Szymańska

    ginekolog, endokrynolog

    • Jana Pawła Woronicza 31 lok 8U, Warszawa

      FertiMedica Centrum Płodności

    Pani doktor to osoba profesjonalna, miła, dokładna i co najważniejsza zna sie na rzeczy. Czuje, że t...
    prowadzenie ciąży 170 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Torska - endokrynolog

    Anna Torska

    endokrynolog

    • Bora-Komorowskiego 21 lok. 307, Warszawa

      BORAMED

    Anie znam od wielu lat. Jest moim lekarzem pierwszego kontaktu. Dla mnie lekarz idealny:kompetentny,...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Agnieszka Stefańska - endokrynolog

    Agnieszka Stefańska

    endokrynolog, internista, lekarz w trakcie specjalizacji

    • Grzegórzecka 67C/U3, Kraków

      Gastromedica Specjalistyczne Centrum Medyczne

    Bardzo wnikliwie przeprowadza wywiad,kompetentna ,bardzo dokładnie wykonuje USG tarczycy, miła, miał...
    konsultacja endokrynologiczna od 130 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Agnieszka Zachurzok - endokrynolog

    Agnieszka Zachurzok

    endokrynolog, pediatra

    • Jutrzenki 1/15, Katowice

      Śląskie Centrum Laryngologii Dziecięcej

    Pani doktor uważnie słucha, proponuje metody naturalne w pierwszej kolejności. Jest kompetentna i za...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Monika Tamborska-Zedlewska - endokrynolog

    Monika Tamborska-Zedlewska

    endokrynolog, internista

    • Złotowska 17, Poznań

      Gabinet Endokrynologiczny

    Lekarka szanująca swój czas i czas klienta (pacjenta). Punktualna, rzeczowa, gotowa odpowiedzieć na ...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ewa Sewerynek - internista

    Ewa Sewerynek

    internista, endokrynolog

    • Jaracza 55/1a, Łódź

      RMED Centrum Medyczne NZOZ

    Bardzo polecam Panią profesor, rozwiązała moje problemy zdrowotne, wspaniały lekarz, godny zaufania.
    konsultacja endokrynologiczna 150 zł
    konsultacje internistyczne 150 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Dominika Tuchendler - endokrynolog

    Dominika Tuchendler

    endokrynolog, internista

    • Przyjaźni 6/U1, Wrocław

      Centrum Medyczne T&T Medical

    Bardzo konkretna Pani doktor. Wszytsko wyjaśniła krok po kroku co trzeba zrobić. Mam porównanie z in...
    konsultacja endokrynologiczna od 150 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ewa Krajewska-Siuda - endokrynolog

    Ewa Krajewska-Siuda

    endokrynolog, pediatra

    • Kluczborska 15/U3, Kraków

      UNICARDIA Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca i Naczyń & UNIMEDICA Specjalistyczne Centrum Medyczne

    świetny lekarz! dokładna, wnikliwa, doskonały obserwator. po wielu wizytach u endokrynologóe, dermat...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Hen - endokrynolog

    Katarzyna Hen

    endokrynolog

    • Barwicka 14A, Poznań

      Flosmed

    Bardzo profesjonalne podejście, szczegółowa i wnikliwa rozmowa z pacjentem. Pani doktor bardzo miła,...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Michał Kunicki - ginekolog

    Michał Kunicki

    ginekolog, endokrynolog

    • Bolesławicka 33, Warszawa

      Gabinet Ginekologiczny Bolesławicka

    Wspaniały Lekarz!!! Trafnie zdiagnozował u mnie endometriozę, hiperprolaktynemie i hashimoto. Jeszcz...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Krzysztof Kula - androlog

    Krzysztof Kula

    androlog, seksuolog, endokrynolog

    • Pomorska 45/47, Łódź

      Centrum Medyczne Damed

    Witam. Kilka lat temu byliśmy pacjentami pana doktora . Leczenie niestety bez rezultatu .Poddaliśmy...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Trzebińska - endokrynolog

    Anna Trzebińska

    endokrynolog

    • Jagiellońska 92, Kielce

      Specjalistyczny Gabinet Lekarski Anna Trzebińska

    Pani Dr jest bardzo mila, wszystkie zalecenia zapisuje pacjentowi na kartce. Udziela dodatkowych inf...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Magdalena Stasiak - endokrynolog

    Magdalena Stasiak

    endokrynolog, internista

    • Kilińskiego 21, Łódź

      Przychodnia Malinowa

    Wspaniały specjalista, dziękuję za zaangażowanie, trafną diagnozę i leczenie. Rzadko można trafić na...
    konsultacja endokrynologiczna 120 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Lilla Senterkiewicz - endokrynolog

    Lilla Senterkiewicz

    endokrynolog, ginekolog

    • ul. Ogrody 14, Bydgoszcz

      NZOZ ENDO-MEDICA Sp. z o.o.

    do pani doktor trafiłam z powaznym problemem jakim była niepłodność zdiagnozowana przez innych lekar...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Włodzimierz Koptas - chirurg

    Włodzimierz Koptas

    chirurg, endokrynolog

    • Narutowicza 42, Łódź

      MelissaMed Poradnia Lekarzy Specjalistów

    Jestem u Pana dr od niedawna i stwierdzam, że jest to bardzo miły,życzliwy i dociekliwy specjalista....

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Interpretacja wyników.Pytania

    Witam serdecznie proszę o poradę na podstawie przedstawionych wyników:
    tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności o wymiarach 12***15***45.W części środkowej przyśrodkowo zmiana… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest zabieg operacyjny- po wcześniej uzyskanym wyniku biopsji zmiany w płacie lewym oraz jednej w płącie prawym. W przypadku odkształcenia tchawicy… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Mam ogromną nietolerancje lekową i jestem przerażona ponieważ nie rozumiem dlaczego mój organizm niczego nietoleruje - mam 10 lat stan zapalny i grzybicę a nie da się tego wyleczyć bo po wszystkim wymiotuję i jestem otępiała, na dodatek czeka mnie operacja i bardzo boje się leków, a co się stanie… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że powinna pozostać Pani docelowo pacjentką Immunologa- proponuję skontaktować się i zebrać wywiad w Poradni Immunologii w Krakowie. Pozdrawiam.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie

  • czy to insulinooporność

    Proszę o interpretację wyników MOJEJ 13-LETNIEJ CÓRKI, która od roku czasu leczona jest na Hashimoto. Córka trafiła do szpitala ze względu na kilkakrotny podwyższony cukier na czczo powyżej 100 - max wynik 148 , córka jest szczupła choć w ostatnim okresie przytyła 6 kg, zdarzały się jej zasłabnięcia… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Monika Łukaszewicz

    Wyniki wskazują na insulinooporność. W takim wypadku warto oznaczyć dodatkowo 25(OH)D3 i zgłosić się do diabetologa dziecięcego.