Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Endokrynolog Wloclawku Dzieciecy

Endokrynolog wloclawku dzieciecy

Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 29.09
jutro 30.09
sob. 01.10
niedz. 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12
pon. 19.12
wt. 20.12
śr. 21.12
czw. 22.12
pt. 23.12
sob. 24.12
niedz. 25.12
pon. 26.12
wt. 27.12
śr. 28.12
czw. 29.12
pt. 30.12
sob. 31.12
niedz. 01.01
pon. 02.01
wt. 03.01
śr. 04.01
czw. 05.01
pt. 06.01
sob. 07.01
niedz. 08.01
pon. 09.01
wt. 10.01
śr. 11.01
czw. 12.01
pt. 13.01
sob. 14.01
niedz. 15.01
pon. 16.01
wt. 17.01
śr. 18.01
czw. 19.01
pt. 20.01
sob. 21.01
niedz. 22.01
pon. 23.01
wt. 24.01
śr. 25.01
czw. 26.01
pt. 27.01
sob. 28.01
niedz. 29.01
pon. 30.01
wt. 31.01
śr. 01.02
czw. 02.02
pt. 03.02
sob. 04.02
niedz. 05.02
pon. 06.02
wt. 07.02
śr. 08.02
czw. 09.02
pt. 10.02
sob. 11.02
niedz. 12.02
pon. 13.02
wt. 14.02
śr. 15.02
czw. 16.02
  • Anna Radziszewska - endokrynolog

    Anna Radziszewska

    endokrynolog

    • Gałczyńskiego 45, Toruń

      Specjalityczny Gabinet Endokrynologiczny

    Pani doktor jest bardzo miła i konkretna, ma bardzo dużą wiedze... kieruje na wszystkie potrzebne ba...
    konsultacja endokrynologiczna 150 zł

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Danuta Kowalska - endokrynolog

    Danuta Kowalska

    endokrynolog, internista, diabetolog

    • Filtrowa 62 CENTRUM, Warszawa

      PsychoMedic.pl Klinika Psychologiczno-Psychiatryczna

    • Bitwy Warszawskiej 1920 r. nr 18, Warszawa

      Centrum Medyczne Przy Parku

    Pani Doktor była bardzo miła i sama z siebie udzieliła mnóstwo informacji. Nie trzeba było "ciągnąć ...
    konsultacja endokrynologiczna 160 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Alicja Lidia Korpysz - pediatra

    Alicja Lidia Korpysz

    pediatra, endokrynolog, diabetolog

    • ul. Sienna 83, Warszawa

      MD Clinic

    • Belwederska 9/4, Warszawa

      Gabinet prywatny

    \"każdy lekarz stara się byc dobry choc nie wszystkim to wychodzi\", dlatego patrząc na opinie tu za...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Krystyna Mieczysława Wójcik - endokrynolog

    Krystyna Mieczysława Wójcik

    endokrynolog

    • Żeromskiego 55/67, Warszawa

      ZnajomaKlinika.pl

    Bardzo kompetentny specjalista, a jednocześnie dobry człowiek. W bardzo przystępny sposób przedstawi...
    konsultacja endokrynologiczna 130 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Witold Kołłątaj - endokrynolog

    Witold Kołłątaj

    endokrynolog

    • ul. Chodźki 17 lokal 5, Lublin

      Centrum Medyczne Chodźki - NOWE Prywatne Specjalistyczne Gabinety Lekarskie

    Pan doktor Kołłątaj jest świetnym lekarzem, dla którego dobro pacjenta jest najważniejsze! Nie stara...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Malinowska - endokrynolog

    Anna Malinowska

    endokrynolog, pediatra

    • Żegańska 48, Warszawa

      NZOZ Strefa Zdrowia

    Bardzo dobry lekarz. Świetny kontakt- Pani doktor jest bardzo przystępną, cieplą i sympatyczną osobą...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Joanna Bautembach-Minkowska - endokrynolog

    Joanna Bautembach-Minkowska

    endokrynolog

    • gdańsk, Gdańsk

      MInkowska

    Zawsze życzliwa i pomocna. Do tego kompetentna. Prowzdi mijego syna od 2 lat - bez zarzutu.

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Maria Klatka - endokrynolog

    Maria Klatka

    endokrynolog

    • Lubelska 56A, Kraśnik

      Centrum Medyczne Luxmed Sp. z o.o. - Kraśnik

    Jest to rewelacyjny specjalista w dziedzinie endokrynologii rewelacyjny niestety mam 21 lat u nie mo...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Iwona Tomczewska - ginekolog

    Iwona Tomczewska

    ginekolog, endokrynolog

    • Barska 13, Włocławek

      Szpital Specjalistyczny Barska we Włocławku

    trafiłam na panią doktor w szpitalu podczas monitoringu,bardzo miła osoba (i to na NFZ!),zdiagnozowa...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Agata Magdalena Zygmunt-Górska - pediatra

    Agata Magdalena Zygmunt-Górska

    pediatra, endokrynolog

    • Wielicka 265, Kraków

      Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie

    Ciepła, miła, zawsze ma czas dla pacjenta, o wszystko można zapytać, czujna - zwróciła nam uwagę na ...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Izabela Rogozińska - endokrynolog

    Izabela Rogozińska

    endokrynolog, pediatra

    • ul. Obrzeżna 5, Warszawa

      MediPark we care for children & you

    dr Rogozińska: konkretna, doświadczona, uprzejma, rzetelna, skupiona na dziecku. Leczy moją córkę na...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Małgorzata Kumorowicz-Czoch - endokrynolog

    Małgorzata Kumorowicz-Czoch

    endokrynolog, pediatra

    • ul. Topografów 25, Kraków

      Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Gabinet Endokrynologiczny dr n.med. Małgorzata Kumorowicz-Czoch

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jerzy Starzyk - endokrynolog

    Jerzy Starzyk

    endokrynolog

    • Wielicka 265, Kraków

      Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Dominika Małgorzata Januś - pediatra

    Dominika Małgorzata Januś

    pediatra, endokrynolog

    • Wielicka 265, Kraków

      Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie

    Serdecznie polecam! Leczyłam się u Pani Doktor jako nastolatka dopóki nie skończyłam 18 lat. Jak dob...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Janusz Pomaski - pediatra

    Janusz Pomaski

    pediatra, endokrynolog

    • Brukowa 9 lok. 27, Białystok

      Gabinet Lekarski Janusz Pomaski

    kompetentny w procedurach medycznych a odebrany jako uzdrawiający i ciepły w słowach oraz życzliwy d...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ewelina Witkowska-Sędek - endokrynolog

    Ewelina Witkowska-Sędek

    endokrynolog

    • Marszałkowska 24, Warszawa

      Samodzielny Publiczny Dziecięcy Szpital Kliniczny w Warszawie

    Super podejście do dziecka. Polecam! Profesjonalna opieka, zaangażowanie. Prawdziwy fachowiec w swoi...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Wędrychowicz - endokrynolog

    Anna Wędrychowicz

    endokrynolog, pediatra

    • Wielicka 265, Kraków

      Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jolanta Ewa Szczepańska-Kostro - pediatra

    Jolanta Ewa Szczepańska-Kostro

    pediatra, endokrynolog

    • Waszyngtona 17, Białystok

      Uniwersytecki Dziecięcy Szpital Kliniczny im. L. Zamenhofa w Białymstoku

    Jest dobra, tylko wkurzała mnie pytaniami o wyniki badań sprzed roku i więcej, mimo że wszystko miał...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Andrzej Kasprzak - endokrynolog

    Andrzej Kasprzak

    endokrynolog

    • ul. Reja 13, Włocławek

      Przychodnia

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Wojciech Świderski - endokrynolog

    Wojciech Świderski

    endokrynolog

    • Toruńska 222, Włocławek

      Specjalistyczna Przychodnia Przemysłowa Prof - Med we Włocławku

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Interpretacja wyników.Pytania

    Witam serdecznie proszę o poradę na podstawie przedstawionych wyników:
    tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności o wymiarach 12***15***45.W części środkowej przyśrodkowo zmiana… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest zabieg operacyjny- po wcześniej uzyskanym wyniku biopsji zmiany w płacie lewym oraz jednej w płącie prawym. W przypadku odkształcenia tchawicy… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Mam ogromną nietolerancje lekową i jestem przerażona ponieważ nie rozumiem dlaczego mój organizm niczego nietoleruje - mam 10 lat stan zapalny i grzybicę a nie da się tego wyleczyć bo po wszystkim wymiotuję i jestem otępiała, na dodatek czeka mnie operacja i bardzo boje się leków, a co się stanie… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że powinna pozostać Pani docelowo pacjentką Immunologa- proponuję skontaktować się i zebrać wywiad w Poradni Immunologii w Krakowie. Pozdrawiam.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie

  • czy to insulinooporność

    Proszę o interpretację wyników MOJEJ 13-LETNIEJ CÓRKI, która od roku czasu leczona jest na Hashimoto. Córka trafiła do szpitala ze względu na kilkakrotny podwyższony cukier na czczo powyżej 100 - max wynik 148 , córka jest szczupła choć w ostatnim okresie przytyła 6 kg, zdarzały się jej zasłabnięcia… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Monika Łukaszewicz

    Wyniki wskazują na insulinooporność. W takim wypadku warto oznaczyć dodatkowo 25(OH)D3 i zgłosić się do diabetologa dziecięcego.