Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Endokrynolog Lublin Lubelskie Nfz

Endokrynolog Lublin Lubelskie nfz

Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 31.07
jutro 01.08
wt. 02.08
śr. 03.08
czw. 04.08
pt. 05.08
sob. 06.08
niedz. 07.08
pon. 08.08
wt. 09.08
śr. 10.08
czw. 11.08
pt. 12.08
sob. 13.08
niedz. 14.08
pon. 15.08
wt. 16.08
śr. 17.08
czw. 18.08
pt. 19.08
sob. 20.08
niedz. 21.08
pon. 22.08
wt. 23.08
śr. 24.08
czw. 25.08
pt. 26.08
sob. 27.08
niedz. 28.08
pon. 29.08
wt. 30.08
śr. 31.08
czw. 01.09
pt. 02.09
sob. 03.09
niedz. 04.09
pon. 05.09
wt. 06.09
śr. 07.09
czw. 08.09
pt. 09.09
sob. 10.09
niedz. 11.09
pon. 12.09
wt. 13.09
śr. 14.09
czw. 15.09
pt. 16.09
sob. 17.09
niedz. 18.09
pon. 19.09
wt. 20.09
śr. 21.09
czw. 22.09
pt. 23.09
sob. 24.09
niedz. 25.09
pon. 26.09
wt. 27.09
śr. 28.09
czw. 29.09
pt. 30.09
sob. 01.10
niedz. 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Dzień dobry. Mam 30 lat i obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży i własnie odebrałam wyniki TSH jest na poziomie 3,5. moja Pani ginekolog poradziła abym zrobiła dodatkowo Ft3 i FT4 i udała sie na konsultację do endoktynologa. Nie mówiła nic o jakims zagrożeniu zarówno dla mnie jak i dla dziecka. należy tylko… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Adam Parfieńczyk

    Dzień dobry,
    Proszę się nie martwić. Wynik TSH mieści się w granicach normy (norma od 0.5-4,5). Wyniki fT3 i fT4 pokażą jak funkcjonuje tarczyca - biorąc pod uwagę poziom TSH można domniemywać, że… Więcej

  • Pytanie

    Dobry wieczór!Czy zajmuje się pan dziećmi? Mogę prosić o umówienie wizyty u pana jak najszybciej? Mojej córce 5 letniej wyszła kszywa cukrowa podwyższona chcemy zrobić badania i konsultacje. Mam skierowanie ze szpitala.Proszę podać nr tel do pana lub wyznaczyć termin.

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Adam Parfieńczyk

    Witam,
    Gro moich pacjentów stanowią dorośli. Myślę jednak, że będę mógł pomóc. Chodzi zapewne o podejrzenie cukrzycy typu I. W sierpniu będzie tylko jeden termin - sobota. Jeszcze nie wiem czy 13.08… Więcej

  • Czemu ft4 nie wzrasta

    Bardzo prosiłabym o udzielenie mi informacji dotychczas wyleczyłam tarczycę od ponad roku stało dawkę 37,5 TSH w normie i moje samopoczucie również Niestety ostatnio tsh wskoczyło powyżej normy zaczęłam gorzej się czuć okazało się że ft4 jest dużo poniżej normy dostałam większą dawkę Co podać miesiącu… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Kusiński

    proszę o podanie dokładnych wyników, z jednostkami miary (ft4 nie podaje się w % tylko w ng/dl lub pmol/l)

  • Z powodu złego samopoczucia (nerwowość, brak apetytu, szybkie bicie serca) Lekarz ginekolog skierował mnie na badania tarczycy. Mam również problem z zajściem w ciążę. Mam 28 lat. Wyniki TSH L69 1,12 mU/L, FT3 O55 3,12 pg/mL, FT4 O69 1,18 ng/dL, ATPO O09 34,5 IU/ml, ATG O18 2,7 U/ml. Czy z powyższymi… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Witam-proszę szukać gdzie indziej przyczyny swoich problemów.

  • tarczyca-wyniki badań

    Dziś zrobiłam badania: TSH, anty-TPO, anty-TG, FT4, FT3.
    tsh wynik 5,2 ( normy 0,55-4,00)
    ft3 wynik 5,15 ( normy 3,5-6,50)
    ft4 wynik 13,10 ( normy 11,5-22,70)
    anty tg wynik 22,21 ( normy 0-4,11)
    anty tpo wynik >1000,00
    Bardzo zmartwiły mnie te wyniki, dodam,że… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Michał Kusiński

    Jest to rzeczywiście zapalenie tarczycy z początkiem jej niedoczynności - wymaga konsultacji endokrynologicznej i leczenia. Jest bardzo mało prawdopodobne jednakże, aby była to przyczyna poronienia.

Wpisując dokładniejszą frazę w pole wyszukiwania, łatwo możesz również znaleźć wyniki w miejscowościach: Węglinek, Węglin-Południe, Sławin, Ulica, Śródmieście , Rudnik, Świdnik, Ciecierzyn, Jastków, Motycz, Tomaszowice, Mełgiew, Niemce, Niedrzwica Duża, Spiczyn, Ostrówek, Bełżyce, Piotrków Pierwszy, Garbów, Strzyżewice, Piaski, Janów Lubelski, Łęczna, Lubartów, Józefów