Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Endokrynolog Dzieciecy Ul We Wroclawiu

Endokrynolog Dzieciecy Ul We Wroclawiu

Znajdź lekarza i umów wizytę

dziś 30.09
jutro 01.10
niedz. 02.10
pon. 03.10
wt. 04.10
śr. 05.10
czw. 06.10
pt. 07.10
sob. 08.10
niedz. 09.10
pon. 10.10
wt. 11.10
śr. 12.10
czw. 13.10
pt. 14.10
sob. 15.10
niedz. 16.10
pon. 17.10
wt. 18.10
śr. 19.10
czw. 20.10
pt. 21.10
sob. 22.10
niedz. 23.10
pon. 24.10
wt. 25.10
śr. 26.10
czw. 27.10
pt. 28.10
sob. 29.10
niedz. 30.10
pon. 31.10
wt. 01.11
śr. 02.11
czw. 03.11
pt. 04.11
sob. 05.11
niedz. 06.11
pon. 07.11
wt. 08.11
śr. 09.11
czw. 10.11
pt. 11.11
sob. 12.11
niedz. 13.11
pon. 14.11
wt. 15.11
śr. 16.11
czw. 17.11
pt. 18.11
sob. 19.11
niedz. 20.11
pon. 21.11
wt. 22.11
śr. 23.11
czw. 24.11
pt. 25.11
sob. 26.11
niedz. 27.11
pon. 28.11
wt. 29.11
śr. 30.11
czw. 01.12
pt. 02.12
sob. 03.12
niedz. 04.12
pon. 05.12
wt. 06.12
śr. 07.12
czw. 08.12
pt. 09.12
sob. 10.12
niedz. 11.12
pon. 12.12
wt. 13.12
śr. 14.12
czw. 15.12
pt. 16.12
sob. 17.12
niedz. 18.12
pon. 19.12
wt. 20.12
śr. 21.12
czw. 22.12
pt. 23.12
sob. 24.12
niedz. 25.12
pon. 26.12
wt. 27.12
śr. 28.12
czw. 29.12
pt. 30.12
sob. 31.12
niedz. 01.01
pon. 02.01
wt. 03.01
śr. 04.01
czw. 05.01
pt. 06.01
sob. 07.01
niedz. 08.01
pon. 09.01
wt. 10.01
śr. 11.01
czw. 12.01
pt. 13.01
sob. 14.01
niedz. 15.01
pon. 16.01
wt. 17.01
śr. 18.01
czw. 19.01
pt. 20.01
sob. 21.01
niedz. 22.01
pon. 23.01
wt. 24.01
śr. 25.01
czw. 26.01
pt. 27.01
sob. 28.01
niedz. 29.01
pon. 30.01
wt. 31.01
śr. 01.02
czw. 02.02
pt. 03.02
sob. 04.02
niedz. 05.02
pon. 06.02
wt. 07.02
śr. 08.02
czw. 09.02
pt. 10.02
sob. 11.02
niedz. 12.02
pon. 13.02
wt. 14.02
śr. 15.02
czw. 16.02
pt. 17.02
  • Grzegorz Gawryś - endokrynolog

    Grzegorz Gawryś

    endokrynolog, internista

    • Trzmielowicka 7/9, Wrocław

      Gabinet Endokrynologiczny

    Witam, bardzo cenię Pana doktora za profesjonalne podejście i gotowość niesienia pomocy - polecam ...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Elwira Zator - endokrynolog

    Elwira Zator

    endokrynolog, pediatra

    • Gliniana 32/34, Wrocław

      Gabinet Endokrynologiczny nr. 1A

    Tak czytam inne opinie (anonimowo łatwo je wydać..) i oczom nie wierzę - dlatego postanowiłam dodać ...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Trzebińska - endokrynolog

    Anna Trzebińska

    endokrynolog

    • Jagiellońska 92, Kielce

      Specjalistyczny Gabinet Lekarski Anna Trzebińska

    Pani Dr jest bardzo mila, wszystkie zalecenia zapisuje pacjentowi na kartce. Udziela dodatkowych inf...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Dominika Tuchendler - endokrynolog

    Dominika Tuchendler

    endokrynolog, internista

    • Przyjaźni 6/U1, Wrocław

      Centrum Medyczne T&T Medical

    Bardzo konkretna Pani doktor. Wszytsko wyjaśniła krok po kroku co trzeba zrobić. Mam porównanie z in...
    konsultacja endokrynologiczna od 150 zł

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Alicja Lidia Korpysz - pediatra

    Alicja Lidia Korpysz

    pediatra, endokrynolog, diabetolog

    • ul. Sienna 83, Warszawa

      MD Clinic

    • Belwederska 9/4, Warszawa

      Gabinet prywatny

    \"każdy lekarz stara się byc dobry choc nie wszystkim to wychodzi\", dlatego patrząc na opinie tu za...

    Umów wizytę

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Ignacy Einhorn - endokrynolog

    Ignacy Einhorn

    endokrynolog, lekarz medycyny pracy

    • Łużycka 9, Kłodzko

      Intermed

    To jest lekarz jakich w dzisiejszych czasach już nie ma. Życzliwy w stosunku do pacjenta bardzo serd...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Bartłomiej Knychalski - endokrynolog

    Bartłomiej Knychalski

    endokrynolog, chirurg

    • Marii Curie-Skłodowskiej 66, Wrocław

      I Klinika Chirurgii Ogólnej, Gastroenterologicznej i Endokrynologicznej

    Byłam u doktora z lekką, subkliniczną nadczynnością tarczycy. Były to dwie wizyty, na jednej zleceni...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Joanna Kosińska - endokrynolog

    Joanna Kosińska

    endokrynolog, internista

    • Broniewskiego 87 A, Wałbrzych

      A2 Clinic

    Pani doktor doskonale wytłumaczyła problem, odpowiedziała na wszystkie pytania. Bardzo polecam! Szcz...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Krępuła - endokrynolog

    Katarzyna Krępuła

    endokrynolog, internista

    • Kasztanowa 3, Wrocław

      Endokrynologia

    Bardzo polecam- świetny lekarz, miła atmosfera, reczowa rozmowa i super diagnostyka. od kilku lat je...
    USG tarczycy 60 zł

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Jolanta Bieniasz - pediatra

    Jolanta Bieniasz

    pediatra, endokrynolog

    • Kasztanowa 3, Wrocław

      Endokrynologia

    Bardzo dobra, kompetentna i miła lekarka. Na minus mogę wymienić tylko spore opóźnienie. Jednak wyni...
    konsultacja endokrynologiczna 120 zł

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Małgorzata Kiełczewska - endokrynolog

    Małgorzata Kiełczewska

    endokrynolog, internista

    • Kasztanowa 3, Wrocław

      Endokrynologia

    Leczę się u Pani doktor już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Zawsze poświęca dużo uwagi, sł...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Agnieszka Zubkiewicz - Kucharska - diabetolog

    Agnieszka Zubkiewicz - Kucharska

    diabetolog, endokrynolog

    • Wagonowa 2B, Wrocław

      BG CLINIC

    Bardzo miło i kompetentnie, rzeczowo, ładne miejsce z parkingiem, POLECAM JA I MÓJ SYNEK TEŻ !!!!!!...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Walaszek-Chorążyczewska - endokrynolog

    Katarzyna Walaszek-Chorążyczewska

    endokrynolog, internista

    • Ul. Łąkowa 8a, Oława

      Gabinet Endokrynologiczno-Internistyczny

    Profesjonalna wiedza z zakresu endokrynologii a przy tym niezwykle sympatyczna pani doktor! Co najwa...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Adam Parfieńczyk - endokrynolog

    Adam Parfieńczyk

    endokrynolog, hematolog, internista

    • Kopernika 7, Milicz

      Prywatna Praktyka Lekarska dr n.med. Adam Parfieńczyk

    Pierwsza opinia.... cóż... Dałam opinię Dobry lekarz tylko dlatego,że to była moja pierwsza wizyta.p...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Katarzyna Skórkowska-Telichowska - endokrynolog

    Katarzyna Skórkowska-Telichowska

    endokrynolog, diabetolog, internista

    • Łubinowa 12/8, Wrocław

      Anti Aging Clinic

    Bardzo polecam Panią doktor.Jako jedyna zainteresowała się moją chorobą,dobrała odpowiednie leczenie...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Noczynska - endokrynolog

    Anna Noczynska

    endokrynolog, diabetolog, pediatra

    • Borowska 213, Wrocław

      Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. Jana Mikulicza - Radeckiego we Wrocławiu

    Świetny kontakt, odpowiednie podejście do chorego,pierwsza wizyta trwała 45 minut, bardzo sympatyczn...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Alicja Filus - internista

    Alicja Filus

    internista, endokrynolog

    • ul. Oławska 27/29, Wrocław

      Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna - Wrocław

    Byłam u pani doktor na wizycie po raz pierwszy, aby skonsultować wyniki badań i diagnozę z innym lek...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Jodkowska - endokrynolog

    Anna Jodkowska

    endokrynolog, internista

    • Borowska 213, Wrocław

      Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. Jana Mikulicza - Radeckiego we Wrocławiu

    Pani Doktor to świetny specjalista w swoim fachu. Po dwóch latach walki z nadciśnieniem pod opieką i...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Marcin Kałużny - endokrynolog

    Marcin Kałużny

    endokrynolog, diabetolog, internista

    • ul. Słoneczna 7, Złotoryja

      Prywatna Specjalistyczna Praktyka Lekarska filia Złotoryja, Przychodnia MEDERI

    Nie znam lepszego lekarza i trochę jestem zdziwiona opiniami Agnieszki i Ani. Pan doktor od paru mie...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

  • Anna Trzmiel-Bira - endokrynolog

    Anna Trzmiel-Bira

    endokrynolog, internista

    • ul. Stanislawa Malachowskiego 8/5, Wrocław

      Prywatny gabinet lekarski

    Przemiła Pani doktor, zainteresowana pacjentem, dokładna, rzeczowa. Od lat nie byłam tak dobrze "ust...

    Trwa ładowanie. Proszę czekać...

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Proszę o pomoc.W przeciągu od kwietnia do czerwca br. przytyłam ok 11 kg, nie wiedzącdlaczego. Przez wakacje szukałam przyczyny, aż wreszcie natrafiłam na lekarza, który pod koniec sierpnia b.r., dzięki zleceniu mi dodatkowych badań(krzywa cukrowa itp) znalazł przyczynę-mam zdiagnozowaną insulinoodporność… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Edyta Sekuła

    Jakie były wartości insuliny i glukozy w teście. Czy czynność tarczycy jest w pełni wyrównana? Obrzęki kostek mogą wynikać z przeciążenia - nadwagi/otyłości - jaka jest obecna masa ciała. Chudnięcie w… Więcej

  • Interpretacja wyników.Pytania

    Witam serdecznie proszę o poradę na podstawie przedstawionych wyników:
    tsh-0,665, ft3-3,10 ft4-1,02 anty tpo-0,31 anty tg-111,88
    Usg
    Gruczoł tarczowy położony typowo,płat prawy niejednorodny o prawidłowej echogeniczności o wymiarach 12***15***45.W części środkowej przyśrodkowo zmiana… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest zabieg operacyjny- po wcześniej uzyskanym wyniku biopsji zmiany w płacie lewym oraz jednej w płącie prawym. W przypadku odkształcenia tchawicy… Więcej

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.

  • Witam. Mam ogromną nietolerancje lekową i jestem przerażona ponieważ nie rozumiem dlaczego mój organizm niczego nietoleruje - mam 10 lat stan zapalny i grzybicę a nie da się tego wyleczyć bo po wszystkim wymiotuję i jestem otępiała, na dodatek czeka mnie operacja i bardzo boje się leków, a co się stanie… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Agnieszka Haczek-Kluczewska

    Witam. Uważam, że powinna pozostać Pani docelowo pacjentką Immunologa- proponuję skontaktować się i zebrać wywiad w Poradni Immunologii w Krakowie. Pozdrawiam.

  • Dzień dobry,
    mam 28 lat i nawracające problemy ze skórą twarzy (okolice brody i policzki, czasami szyja). Byłam u wielu dermatologów, ale żadne leczenie nie pomogło. Jestem chora na chorobę Hashimoto z niedoczynnością tarczycy i pojawiły się u mnie ostatnio problemy z żołądkiem (czekam na gastrokopię).… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Andrzej Chojnicki

    Należy przeprowadzić badania laboratoryjne i rozpocząć ewenualne leczenie