Tutaj jesteś: 
Strona Główna
Chirurg Elk Rafalo Mazurskie Robert Warminsko

Chirurg elk rafalo mazurskie robert warminsko

  • Jacek Wiejek - chirurg plastyczny

    Jacek Wiejek

    chirurg plastyczny, chirurg, chirurg dziecięcy

    • Pilotów 21, Gdańsk

      Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas

    Wielki talent! Wielka kultura! Wspanialy czlowiek z wyjatkowym podejsciem do pacjeta i rodzica. Ewen...
  • Artur Piktel - chirurg

    Artur Piktel

    chirurg, onkolog

    • Hallera 4b, Olsztyn

      Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n med.Artur Piktel

    Przynajmniej interesuje się ludźmi, jak coś wykryje jakieś badanie zaraz zaczyna działać i robi coś ...
  • Piotr Lisowski - chirurg

    Piotr Lisowski

    chirurg

    • Adama Mickiewicza 40, Ełk

      Ełckie Centrum Zdrowia EłkMed

    Do p. dr Piotra Lisowskiego trafiłam z polecenia. Już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako czł...
  • Wiesław Wysocki - chirurg

    Wiesław Wysocki

    chirurg

    • Mickiewicza 1 a lok. 11, Ełk

      Gabinet Chirurgiczny

    Wspanialy czlowiek i lekarz.Kompetentny i bez reszty oddany pacjentowi. Pelne zaufanie do Pan...
  • Jacek Zyzman - chirurg

    Jacek Zyzman

    chirurg

    • ogrodowa 2, Ełk

      Lecznica Weterynaryjna

    Polecam zarówno Pana Doktora, jak i Panią Doktor Zyzman. Bardzo kompetentni lekarze. Nigdy nie odmów...
  • Krzysztof Jacyna - chirurg

    Krzysztof Jacyna

    chirurg

    • pl. Konstytucji 3 Maja, Olsztyn,

      Niepubliczny Zespół Opieki Zdrowotnej Dermatologia Grażyna Frąckowiak, Beata Arłukowicz

    Świetny lekarz.To prawdziwy profesjonalista.
  • Tomasz Lewandowski - chirurg

    Tomasz Lewandowski

    chirurg, lekarz medycyny estetycznej

    • Kolejowa 14, Ełk

      Zespół Gabinetów Lekarskich

    Bardzo dobry i kompetentny lekarz.Wspanialy czlowiek,oddany pacjentowi.Serdecznie dziekuje za leczen...
  • Sławomir Sapieżko - chirurg

    Sławomir Sapieżko

    chirurg

    • Kolejowa 14, Ełk

      Gabinet lekarski

  • Mirosław Wojtulewicz - urolog

    Mirosław Wojtulewicz

    urolog, chirurg

    • Kolejowa 14, Ełk

      Gabinet Lekarski

  • Dariusz Kaczorowski - chirurg

    Dariusz Kaczorowski

    chirurg

    • ul. Gdańska 13, Ełk

      Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska-Chirurgia

  • Romuald Szafranko - chirurg

    Romuald Szafranko

    chirurg, okulista

    • Mickiewicza 15, Ełk

      Gabinet lekarski

    Jedyny lekarz, który ma rewelacyjne podejście do pacjentów i bardzo dobry specjalista. Polecam wszys...
  • Andrzej Sobczak - chirurg

    Andrzej Sobczak

    chirurg

    • Kościuszki 30, Ełk

      108 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Ełku

    Żyję już prawie 40 lat i Andrzej Sobczak to pierwszy lekarz jakiego spotkałem który wie co to przysi...
  • Bartłomiej Maciej Biedziuk - chirurg

    Bartłomiej Maciej Biedziuk

    chirurg

    • Wojska Polskiego 37, Olsztyn

      SPZOZ Ministerstwa Spraw Wewnętrznych z Warmińsko-Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie

    To mój pierwszy kontakt z chirurgiem więc ciężko mi dokonać oceny na zasadzie porównania. Początkowo...
  • Marcin Staszek - chirurg

    Marcin Staszek

    chirurg

    • Wojska Polskiego 60 12, Ełk

      Indywidualna Praktyka Lekarska.

    to bardzo dobry lekarz, ludzki bardzo jest dobry ``` Ocena została zmieniona na "Polecam". Powód: Zb...
  • Jadwiga Snarska - chirurg

    Jadwiga Snarska

    chirurg

    • Al.Wojska Plskiego 37, Olsztyn

      SPZOZ Ministerstwa Spraw Wewnętrznych z Warmińsko-Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie

  • Robert Jerzy Bromirski - chirurg

    Robert Jerzy Bromirski

    chirurg

    • Jeziorna 6, Bartoszyce

      Szpital Powiatowy im. Jana Pawła II

  • Wojciech Piotr Fiedorowicz - chirurg

    Wojciech Piotr Fiedorowicz

    chirurg

    • Baranki 24, Ełk

      Mazurskie Centrum Zdrowia Zakład Opieki Zdrowotnej w Ełku - Pro-Medica w Ełku

  • Robert Wojsław - chirurg

    Robert Wojsław

    chirurg

    • Żołnierska 18, Olsztyn

      Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. prof. dr. Stanisława Popowskiego

  • Bogusław Brożyna - chirurg

    Bogusław Brożyna

    chirurg, stomatolog

    • Kajki 10, Ełk

      Gabinet lekarski

  • Zimowid Mirosław - chirurg

    Zimowid Mirosław

    chirurg

    • Kościuszki 30, Ełk

      108 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Ełku

Nie znalazłeś profilu lekarza?
Utwórz go teraz

Pytania pacjentów

  • Test wodorowy na fruktozę

    Zrobiłem wodorowy test oddechowy na fruktozę. Wynik przekracza w dużym stopniu . W jaki sposób mogę to leczyć

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Łukasz Wolański

    W zależności o dolegliwości i innych danych, jeżeli wywiad będzie skłaniał się w kierunku SIBO, które może być potwierdzone przez powyższy wynik są konkretne leki celowane (niestety nietanie) na tę chorobę. Więcej

  • Czy możliwe jest aby zmiany nowotworowe były widoczne w wątrobie, która przeważnie jest atakowana jako ostatni organ, a pozostałe jak jelito, żołądek pozostawały bez zmian nowotworowych? Wszystko przy dobrej morfologii i wynikach markerów nowotworowych wykluczających nowotwór?

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Jacek Śmigielski

    W wątrobie mogą występować zmiany nowotworowe: łagodne, złośliwe oraz inne zmiany nienowotworowe. Zapraszam na konsultacje z wynikami badań - wszystko wyjaśnimy i w razie potrzeby rozpoczniemy skuteczne… Więcej

  • Problem ze sciegnem

    Witam
    Mam problem z ktorym mecze sie od roku .... Poszłam do ortopedy z bolem w lewym biodrze , gdy leze plasko i podnosze lewa noge prosto do gory slychac glosne strzelanie i przeskok w kolanie i kostce , mialam robione zdjecie rtg ktore nic nie wykazalo a lekarz zalecil mi tylko operacje twierdzac… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Szymon Kujawiak

    Szanowna Pacjentko,
    Niestety podaje Pani zbyt mało danych odnośnie dolegliwości, początku choroby i dotychczasowego leczenia. Sugeruję ponowną konsultację u specjalisty ortopedy celem poszerzenia… Więcej

  • Witam. mam 18 lat. Wydaje mi się, że mam grzybicę penisa. Jest to bardzo kłopotliwe dla mnie i bardzo mnie to krępuje. Nie wiem do kogo mam się z tym zwrócić. Proszę o jak najszybszy kontakt

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Tomasz Tuchendler

    Zapraszam na konsultację

  • Witam. Pod koniec czerwca moje wyniki wyglądały tak: TSH 4,930 mlU/L (NORMA: 0.27-4,2), fT3: 2,87 (norma 2.00-4,40) I ft4: 0.95 (norma 0,93-1,71) ATPO: 71.1 (NORMA <34) STWIERDZONO U MNIE HASHIMOTO I NIEDOCZYNNOŚĆ. Dzisiejsze wyniki to TSH 6,370 i FT4 1.06. Od czerwca jestem na letrox 25, w sierpniu,… Więcej

    ODPOWIEDŹ LEKARZA:

    Waldemar Dziki

    Zbyt mała dawka hormonu tarczycy.