mgr

Przemysław Jeziorski

Fizjoterapeuta, Terapeuta

143 opinie +dodaj

Umów wizytę 56 umówionych wizyt w ciągu 30 dni

mgr Przemysław Jeziorski Rehabilitation, physiotherapy, manual therapy, ultrasound examination in english Poznań. Nobel Tower, Centrum IVITA 8 piętro gabinet 8.18 Zapraszam… więcej

Umów wizytę

Kliknij w dogodny termin i umów wizytę. Dostaniesz potwierdzenie na e-mail.

Ocena pacjentów

5

Ogólna ocena
143 opinie

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
  • A
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITAUsługa: masaż leczniczy

    Na wizytę umówiłam się po przeczytaniu pozytywnych opinii na portalu "Zanany Lekarz" i nie zawiodłam się!
    Powodem mojej wizyty był długo utrzymujący się ból w odcinku szyjnym spowodowany pracą przy komputerze. Po masażu, naświetlaniu laserem i tzw. suchym igłowaniu ból ustąpił już tego samego dnia. Przy okazji miałam igłowanie powięzi biodrowo-piszczelowej i ku mojemu zaskoczeniu znów mogę biegać! Muszę zaznaczyć że z tą kontuzją zmagałam się ponad 3 lata! Dziękuję Panie Przemku za pomoc i za wspaniałą atmosferę!????

    Przemysław Jeziorski2018-04-24

    Dzień dobry Pani Anno,

    bardzo mi miło, że zechciała Pani podzielić się tutaj swoimi spostrzeżeniami na temat wizyty u mnie w gabinecie. Cieszę się niezmiernie, że zastosowane metody przyniosły szybki rezultat. Każdy powrót do zdrowia i pełnej aktywności fizycznej osób, które do mnie przychodzą jest powodem do ogromnej satysfakcji! :))

    Pozdrawiam serdecznie,
    Przemek Jeziorski

  • S
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITA

    Świetny profesjonalista.Wizyty zawsze przebiegają w miłej atmosferze.Po każdej wychodzę pełen optymizmu i energii do dalszej walki o pełną sprawność.Lekarz jak przyjaciel:)

    Przemysław Jeziorski2018-04-12

    Dobry wieczór,

    dziękuję za poświęcenie czasu na napisanie tej opinii, aż szczerze się wzruszyłem, bo jednak w pracy zawsze staram się, by wszystko przebiegało po myśli, osiągając jak najlepszy rezultat. Często na co dzień zapominamy o tym jak ważnym aspektem naszego funkcjonowania jest pozytywne nastawienie :) Trzymam kciuki za efekt i życzę dużo zdrowia!

    Przemysław Jeziorski

  • A
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl

    Wszystko ok, duży nacisk na znalezienie przyczyny problemów, a nie tylko wyeliminowanie objawów. Dużym plusem jest szybkie działanie - sprzęt w gabinecie i umiejętności pozwalają na skuteczną pomoc już na jednej wizycie. Dodatkowym plusem jest przekazanie przydatnych ćwiczeń do robienia samemu - ćwiczenia przekazane nie tylko w formie ustnej, ale przygotowane materiały wysłane na e-mail.

    Przemysław Jeziorski2018-04-12

    Dobry wieczór,

    miło mi, że zechciała Pani podzielić się tutaj swoją opinią. Cieszę się, że przebieg wizyty, jak i zastosowanych terapii okazał się bardzo pomocny. Trzymam kciuki by sam problem już nie powracał :)

    Pozdrowienia i zdrówka życzę,
    Przemysław Jeziorski

  • E
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITAUsługa: terapia manualna

    Profesjonalny oraz bardzo sympatyczny specjalista :) pomógł mi z bólem pleców, dał instruktaż ćwiczeń do domu. Po jednej wizycie znaczna poprawa. Serdecznie polecam!

    Przemysław Jeziorski2018-04-12

    Dobry wieczór,

    dziękuję za podzielenie się z innymi swoją opinia na temat wizyty u mnie w gabinecie. Bardzo mi miło na te słowa i cieszę się, że udało mi się tak szybko Pani pomóc. Liczę, że sam efekt utrzyma się długo!

    Pozdrawiam serdecznie,
    Przemysław Jeziorski

  • E
    Lokalizacja: Klinika IVITA

    Serdecznie polecam Pana Przemysława, zgłosiłam się do niego z bólem okolicy barku oraz lędźwi. Bardzo szybko zostały zdiagnozowane główne przyczyny mojej dolegliwości, a następnie Zastosowano różne techniki masażu i terapii manualnej, który przyniosły dużą ulgę. Wszystko w bardzo miłej i wesołej atmosferze, a także w rozsądnej cenie. Z czystym sumieniem będę Pana Przemysława wszystkim polecać.

    Przemysław Jeziorski2018-04-10

    Dobry wieczór,

    bardzo dziękuję za dodanie opinii na tym portalu. Cieszę się bardzo, że udało mi się Pani pomóc, liczę również że regularnie wykonywane ćwiczenia, podtrzymają na długo efekt terapii i będą zapobiegać nawrotom.

    Pozdrawiam serdecznie,
    Przemysław Jeziorski

  • M
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITAUsługa: terapia łączona - USG, zabiegi fala uderzeniowa/laser HIL, suche igłowanie

    Fachowa pomoc. :) Wszystko bardzo dokładnie, starannie i zrozumiałe tłumaczone. Ogromnym plusem jest pozytywna energia Pana Przemka dzięki czemu wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. :) Pozostaje tylko słuchać zaleceń i czekać na efekty. Osoba na odpowiednim miejscu. Bardzo polecam. :) !!!

  • A
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITAUsługa: ITBS - diagnoza i leczenie

    Przemysław Jeziorski - człowiek pasja, dosłownie, fizjoterapeutów jest wielu jednak On należy do tego małego grona wyjątkowych, którzy potrafią od początku zbudować wspaniałą atmosferę z pacjentem; moja pierwsza wizyta, kompleksowe zbadanie, szybka diagnoza (co ważne na każdym etapie tłumaczył co robi, po co, dlaczego boli, co można robić samemu żeby wspomóc leczenie - w tym materiały dydaktyczne na email), wykorzystanie najnowocześniejszego sprzętu oraz alternatywnych metod (jak np. Akupunktura) świadczy o dużej wiedzy i zdolnościach Pana Przemka; a to wszystko za uczciwą cenę rynkową; podsumowując wiem co mi jest, już mnie kolano nie boli i wiem co robić żeby pomóc sobie na przyszłość - polecam wszystkim bo naprawdę warto

    Przemysław Jeziorski2018-04-09

    Dzień dobry Panie Arturze,

    Pięknie dziękuję za wystawienie mi tak pozytywnej opinii na tym portalu. Cieszę się, że efekt zastosowanych zabiegów przyszedł tak szybko :) Miło mi i naturalnie zawsze staram się, by działanie terapeutyczne było możliwie szybko najskuteczniejsze.

    Pozdrawiam życząc zdrówka,
    Przemysław Jeziorski

  • J
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITAUsługa: łokieć tenisisty

    Przemysław Jeziorski to terapeuta przede wszystkim słuchający i zainteresowany stanem pacjenta. Wizyty odbyły się w bardzo przyjaznej atmosferze. W moim przypadku została stwierdzona dolegliwość tzw. łokieć tenisisty. Co do leczenia (3 wizyty) zostało zastosowane po uprzednim USG, jonoforeza, fala uderzeniowa, bańki, masaż ręki i barku, i ćwiczenia, jako "praca domowa". Niestety w moim przypadku nie pomogło. Stąd ogólna taka moja ocena.
    Janusz

    Przemysław Jeziorski2018-04-05

    Dobry wieczór,

    bardzo dziękuję, że poświęcił Pan swój czas na dodanie opinii na temat wizyt u mnie w gabinecie. Przykro mi, że efekt nie okazał się satysfakcjonujący. Tym bardziej, że tak jak Pan wymienił starałem się zastosować różne metody, zabiegi bazując na swoim doświadczeniu w postępowaniu z tym schorzeniem. Jestem mocno zawiedziony..

    Bardzo serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za poprawę zdrowia.
    Przemysław Jeziorski

  • A
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: Klinika IVITAUsługa: rehabilitacja pourazowa

    Jestem pod ogromnym wrażeniem efektów po jednej wizycie w gabinecie - mój nadgarstek odzyskał ruchomość. Profesjonalna i fachowa pomoc, trafna ocena stanu zdrowia i właściwe zabiegi terapeutyczne. Poza tym fajna miła atmosfera... Jestem bardzo zadowolona i polecam. Pozdrawiam Agnieszka W.

    Przemysław Jeziorski2018-04-05

    Dobry wieczór,

    bardzo dziękuję, że napisała Pani opinię. Miło mi, że efekt zastosowanej terapii był bardzo pozytywny już po pierwszym naszym spotkaniu, oraz że atmosfera okazała w trakcje wizyty była przyjazna ;)

    Do miłego zobaczenia,
    Przemysław Jeziorski

  • L
    Wizyta ze ZnanyLekarz.pl

    Po małej chwili po wejściu do gabinetu pana Przemka Jeziorskiego poczułem się jak byśmy się znali od lat,przyjacielska atmosfera do tego szybka diagnoza poparta konkretnymi badaniami a nie tylko na podstawie wywiadu że mną no i do tego to wszystko za rozsądną i przystępną cenę a pakiet zabiegów jaki otrzymałem w zamian był naprawdę szeroki...

    Przemysław Jeziorski2018-03-24

    Dzień dobry,

    cieszę się, że tak pozytywnie odebrał Pan wizytę u mnie w gabinecie. Atmosfera musi być fajna, żeby miło było każdej ze stron, wtedy zazwyczaj pomoc okazuje się skuteczniejsza ;)

    Liczę, że problem zacznie się zmniejszać i szybko dojdzie Pan do pełni zdrowia.

    Pozdrowienia,
    Przemysław Jeziorski

Pytania pacjentów (99)

Martwisz się swoim zdrowiem?

Zadawaj pytania 23 tysiącom lekarzy i specjalistów, odpowiedź na swoje pytanie otrzymasz średnio w przeciągu 48 h, zupełnie za darmo.

Zadaj pytanie naszym specjalistom

Doświadczenie i kwalifikacje

O mnie

  • mgr Przemysław Jeziorski

    Rehabilitation, physiotherapy, manual therapy, ultrasound examination in english Poznań.

    Nobel Tower, Centrum IVITA 8 piętro gabinet 8.18

    Zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej oraz polubienia profilu na FB:

    www.lamignat.pl

    www.facebook.pl/Jeziorskifizjo/

    Fizjoterapeuta, dyplomowany terapeuta manualny, absolwent studiów magisterskich z dziedziny Fizjoterapii na Collegium Medicum im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy Uniwersytetu Mikołaja Kopernika.

    Swoje umiejętności i doświadczenie zawodowe budował pracując w Katedrze i Klinice Rehabilitacji jednego z najlepszych w Polsce szpitali Ortopedyczno-Rehabilitacyjnego im. Wiktora Degi Uniwersytetu im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, oraz prowadząc zajęcia ze studentami zagranicznego programu.
    Nagrodzony wyróżnieniem dla wykładowcy roku podczas Poznań University of Medical Sciences Graduation Ceremony 2014.

    Ukończył wiele kursów z dziedziny fizjoterapii i terapii manualnej w tym PNF, Cyriax, McKenzie, Ackermann, Mulligan Concept, Dry Needling, Kinesiology Taping, Deep Tissue Massage, FDM, EPTE etc.

    Od Maja 2016r współpracuje z Instytutem Mechaniki Stosowanej Politechniki Poznańskiej, gdzie wspólnie prowadzone są badania na temat metod fizjoterapeutycznych, ergonomii pracy oraz dysfunkcji narządu ruchu.

    (EN) Przemysław Jeziorski, MSc.

    A physiotherapist, holder of a diploma in manual therapy, master' s degree in Physiotherapy acquired at Ludwik Rydygier Collegium Medicum, Nicolaus Copernicus University in Bydgoszcz.

    Developed his skills and professional experience while working at the Rehabilitation Department and Clinic of the Wiktor Dega Orthopaedic Rehabilitation Hospital, Karol Marcinkowski Poznan University of Medical Sciences, as well as while conducting classes for foreign students.

    Awarded as the lecturer of the year during Poznań University of Medical Sciences Graduation Ceremony 2014.

    Completed many courses in physiotherapy and manual therapy, including PNF, Cyriax, McKenzie, Ackermann, Mulligan Concept, Dry Needling, EPTE etc.

    Since May 2016 has cooperated with the Institute of Applied Mechanics, Poznan University of Technology, where the research in physiotherapy methods, work ergonomics and motor organ disorders is performed.

    How can I help you?

    Back pain;
    Spinal disk herniation (slipped disk);
    Sciatica, radiculopathy;
    Limited movement and joint pain;
    Postoperative rehabilitation (ligament reconstruction, arthroscopy, joint replacement surgery);
    Strained and torn muscles and tendons;
    A safe return to sport after injury;
    Postural deformities (flat feet, scoliosis);
    Dizziness, migraines;
    Temporomandibular joint disorders;

    You can find here also:
    Shockwave therapy
    Ultrasound Examination
    Percunateous electrolysis EPTE

Ukończone szkoły

  • Collegium Medicum im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy Uniwersytet Mikolaja Kopernika w Toruniu

Nagrody i wyróżnienia

  • Nagroda za wybitne osiągnięcia w pracy dydaktycznej ze studentami anglojęzycznymi przyznana na Graduation Ceremony University of medical Science in Poznan 2014r

Znajomość języków

  • angielski
  • niemiecki
  • norweski
  • polski
więcej