Nie rezygnuj ze zdrowia

Wybierz konsultacje online, aby rozpocząć lub kontynuować leczenie bez wychodzenia z domu. Jeśli potrzebujesz, możesz również umówić wizytę w gabinecie.

Pokaż specjalistów Jak to działa?

Adres

Książkowa 10, Białołęka, Warszawa
Centrum Medyczne Białołęka

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Przyjmuję: dorosłych, dzieci w wieku od 12 lat
Gotówka, Przelew na konto, Karta płatnicza

Konsultacja dietetyczna • od 120 zł

Konsultacja online • od 120 zł

Analiza stanu odżywienia • od 150 zł +16 więcej

Dieta dla dzieci • od 220 zł

Dieta dla kobiet w ciąży • od 220 zł

Dieta dla sportowców • od 220 zł

Pokaż więcej usług

Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych dietetyków w pobliżu

Moje doświadczenie

O mnie

Skuteczna i odpowiednio dobrana przeze mnie dieta oraz suplementacja spowodowały iż w ciągu ostatnich lat pomogłem setkom osób z różnymi problemami z...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • alergia pokarmowa
  • choroby tarczycy
  • niedowaga
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny
  • Diabetologia
  • Dietetyk sportowy
Zobacz więcej

Usługi i ceny

Popularne usługi

Konsultacja dietetyczna


Książkowa 10, Warszawa

od 120 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Konsultacja online


Książkowa 10, Warszawa

od 120 zł

Centrum Medyczne Białołęka

Pozostałe usługi

Analiza stanu odżywienia


Książkowa 10, Warszawa

od 150 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Dieta dla dzieci


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Dieta dla kobiet w ciąży


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Dieta dla sportowców


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Dietoterapia


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Konsultacja dietetyczna (kolejna wizyta)


Książkowa 10, Warszawa

od 100 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Kuracja antycellulitowa


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Kuracja oczyszczająca


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Kuracja odchudzająca


Książkowa 10, Warszawa

od 150 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Modelowanie sylwetki


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Oczyszczanie organizmu


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Pomiar ciśnienia krwi


Książkowa 10, Warszawa

od 10 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Poradnictwo dietetyczne


Książkowa 10, Warszawa

od 150 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Poradnictwo żywieniowe


Książkowa 10, Warszawa

od 150 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Warsztaty dietetyczne


Książkowa 10, Warszawa

od 300 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Wizyta domowa


Książkowa 10, Warszawa

od 220 zł

Centrum Medyczne Białołęka


Ćwiczenia w ciąży


Książkowa 10, Warszawa

od 100 zł

Centrum Medyczne Białołęka

Opinie od pacjentów

4.5

Ogólna ocena
6 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
K
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Centrum Medyczne Białołęka problemy zdrowotne

Wizyta odbyła się w miłej atmosferze. Pan Piotr wykazał bardzo duże zainteresowanie moim stanem zdrowia i wyjatkowo wnikliwie przeanalizował wyniki badan. Gdybym trafiła na tak kompetentnego człowieka 12 lat temu, nie musiałabym sie borykać z uciazliwymi problemami trawiennymi. Dietę otrzymałam zaledwie po 3 dniach od wizyty, a dodatkowo co bardzo ważne, była dostosowana pod moje upodobania (A nie jest to proste). Gorąco polecam :)


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Białołęka problemy hormonalne

Uważam, że Pan Piotr zasługuje na pełne polecenie z mojej strony ! Oprócz podstawowych informacji, które otrzymuje zawsze od lekarzy, zaskoczył mnie swoją wiedza i zaangażowaniem w prace, która wykonuje. Wszelkie pytania zostały w pełni objaśnione a sam Pan Piotr wyjaśniał wszystko w sposób prosty i łatwy do zrozumienia. Z pewnością skorzystam jeszcze z usług Pana Piotra w przyszłości, polecając i zachwalając prace jaka wykonuje.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Białołęka

Super wizyta.
Pan cierpliwie podszedł do moich wymagań a do kilku rzeczy nawet mnie przekonał i to na pierwszej wizycie, serdecznie polecam.


J
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Centrum Medyczne Białołęka konsultacja dietetyczna

Do dietetyka zgłosiłam się aby nauczyć się zdrowych nawyków żywieniowych, które pozwolą mi uporać się z niedoborami i osłabieniem. Na konsultacji nie otrzymałam żadnych zaleceń dotyczących wprowadzenia do diety konkretnych produktów. Dietetyk wykazał zainteresowanie moimi wynikami badań ale nie był zainteresowany moimi przyzwyczajeniami, nawykami czy też produktami, których nie jestem wstanie zjeść. Na konsultacji oraz w ankiecie (wypełnioną przed konsultacją) informowałam o części produktów, których nie jestem w stanie zjeść. Poinformowałam również o lekach i suplementach, które przyjmuję w konsultacji z lekarzem. Na konsultacji dietetyk nie poinformował mnie, że planuje dodać mi kolejne suplementy zakupione w zaprzyjaźnionym sklepie Pana Piotra. Moje zdziwienie było ogromne gdy zobaczyłam "moją" dietę, w której każdego dnia miałam zjadać po 3 - 5 jajek, których nie jestem w stanie przełknąć. Na prośbę o dostosowanie diety do moich możliwości, dietetyk stwierdził, że muszę iść na kompromisy, bo nie ma innej możliwości ustawienia diety żeby mi nie szkodziła. Według lekarza zdrowiej jest w diecie zostawić produkty wywołujące u klienta wymioty niż ją zmienić. Niestety po zrobieniu przelewu (warunek przesłania diety) Pan Piotr unika kontaktu i nie jest skłonny do zmian w diecie. Nie wszystkie przepisy zwierają składniki nieuwzględnione w składzie. Nie jestem specjalistą i nie wiem jakich składników nie można ze sobą łączyć. Liczyłam, że dietetyk mi w tym pomoże i z czasem będę mogła zrezygnować z leków i suplementów a nie że dostanę kolejną porcję, pokrywającą się w części z tym co już przyjmuję.


Ł
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Białołęka

Konkretny i rzeczowy specjalista, wnikliwie dobiera dietę w zależności od wyników badań i oczekiwań, dieta ułożona z moich ulubionych składników, polecam :)

Piotr Żeberkiewicz

Bardzo dziękuje za opinie :) Współpraca z Panem to czysta przyjemność.


E
Użytkownik zweryfikowany

Wizyty odbywały się w moim domu ze względu na mój stan zdrowia. Pan Piotr jest rzetelnym, uczciwym i kompetentnym dietetykiem. Zanim umówiłam się na wizytę zostałam poproszona o uzupełnienie specjalnie przygotowanego bardzo szczegółowego formularza i o przesłanie wszystkich badań laboratoryjnych z ostatnich 12 miesięcy. Pan Piotr bardzo rzetelnie przygotował się do wizyty. Następnie musiałam wykonać kilka dodatkowych badań - których nigdy wcześniej mi nikt nie zlecił i w wyniku których okazało się że mam insulinooporność co ściśle się łączyło z PCOS. Otrzymałam bardzo smaczną, stworzoną ściśle pod moje prośby dietę oraz suplementację. Co miesiąc dieta się zmieniała. A ja czułam się coraz lepiej. Zeszła opuchlizna, wahania nastroju, przestały mnie boleć stawy, wygładziła się skóra. Po pół roku wykonała badania kontrolne - zarówno badania hormonalne jak i insulina były o 100% lepsze. Po 12 miesiącach ważę 20 kg mniej, nadal trzymam dietę, pilnując zasad o których powiedział mi Pan Piotr. Czuję się świetnie, a przede wszystkim moje zdrowie się oprawiło. Dzięki niemu udało mi się zajść w ciążę:) Szczerze polecam tego dietetyka.

Piotr Żeberkiewicz

Witam,

Bardzo dziękuję za te miłe słowa, ale w tym jest również Pani praca którą należy docenić. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

21 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Pytanie dotyczące dna moczanowa

    Witam . Od 20 Lat cierpię na jakieś dziwne rwania nóg i rąk. Bule stawów . Szukałem pomocy u rurznych lekarzy. Oczywiście kazali mi zrobić wyniki . A potem. Potem uśmiech na twarzy i odpowiedź. Wyniki są dobre . Więc zadaję sobie pytanie prawie każdej nocy . Co dalej i jak długo będę jeszcze cierpial

    Witam,
    Czy diagnozował się Pan w kierunku Tężyczki ?

    Piotr Żeberkiewicz

  • Pytanie dotyczące choroby tarczycy

    prośba o interpretację wyników : kobieta 36 lat
    FT3= 4,03 ( 2,89-4,88)
    FT4=10,57(9,01-19,05)
    TSH=1,69 ( 0,42-3,8)
    Anty-TG = 25,02lU/l ( <4,11)
    Anty-TPO = <3 lU/ml ( <5,61)

    Witam, moim zdaniem jest jakiś problem z konwersja FT4 do FT3. Niestety bez informacji jak wygląda tryb życia nie jestem w stanie nic poradzić.

    Pozdrawiam Piotr

    Piotr Żeberkiewicz

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Skuteczna i odpowiednio dobrana przeze mnie dieta oraz suplementacja spowodowały iż w ciągu ostatnich lat pomogłem setkom osób z różnymi problemami z...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • alergia pokarmowa
  • choroby tarczycy
  • niedowaga
Pokaż wszystkie leczone choroby

Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny
  • Diabetologia
  • Dietetyk sportowy
Zobacz więcej

Powiązane wyszukiwania