Usługi i ceny

Badania profilaktyczne


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania pourazowe


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania diagnostyczne


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania genetyczne


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania andrologiczne


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania hormonalne


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania krwi


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badanie nasienia


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badania ogólne


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Badanie per rectum


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Farmakoterapia


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Kwalifikacja do operacji


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Konsultacja andrologiczna


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia


Wizyta domowa


Strzelecka 7B, Gdańsk

Brak informacji o cenie

Andrologia i Urologia

Opinie

Brak opinii o lekarzu

Ten lekarz nie ma jeszcze opinii na ZnanyLekarz. Dodaj pierwszą.

Dodaj opinię

Odpowiedzi na pytania

2 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Mam 25 lat oraz problem z genitaliami - a raczej ich małym rozmiarem. Mój penis w stanie spoczynku ma ok. 5 cm, natomiast we wzwodzie 11cm, przy czym żołądź zajmuje połowę długości penisa. Od szkoły podstawowej nigdy nie urósł, w dzieciństwie miałem zapalenie jąder, ponoć wyleczone. Prawdopodobnie mam stulejkę, gdyż nie mogę zsunąć całego napletka pod żołądź - bardzo boli. Jakie mogą być przyczyny takiego małego rozmiaru penisa, czy da się to jakoś wyleczyć, powiększyć członek?

    Witam,
    ze stulejką proszę koniecznie udać się do lekarza urologa. Trzeba o to zadbać. Co do rozmiaru penisa, to długość przez Pana opisywana nie jest patologicznie mała. Pochwa kobiety ma ok. 10 cm długości, więc penis o długości 11 cm we wzwodzie powinien całą ją wypełnić. Jeśli ta długość Pana nie zadowala, to może Pan rozważyć zabieg wydłużenia penisa. Zabiegi wydłużania i pogrubiania członka są wykonywane przez lekarzy urologów.
    Pozdrawiam,
    Krzysztof Piotrowski

    dr n. med. Krzysztof Piotrowski

  • Dzień dobry, jestem młodym chłopakiem, który od 18 roku zbytnio bawił się dopingiem obecnie mam 21 lat i dość dosadnie odczuwam na swojej skórze błędy młodości, planuję raz na zawsze z tym skończyć choć nie jest to takie proste - gdyż ostatnia próba odstawienia skończyła się 3 tygodniowa chorobą - gorączkami powyżej 40 stopni. Obecne wyniki badań są następujące Aspat 144 norma do 40, Alat 146 norma do 40,Cholesterol 185.0 mg/dl (120-200 mg/dl), Cholesterol HDL (31,9 mg/dl), LH <0,100 mIU/ml (1,7-8,6),estradiol 85 pg/ml (26-61), Prolaktyna 17.1 ng/ml (4,04-15,2),Testosteron > 15,0 tu może być dużo więcej (2,49-8,36) - od pewnego czasu problemem jest wstanie z łóżka, potrafię nie spać 5 nocy pod rząd żadne Melatonia i zioła nic nie dają, często gdy jest zimno poce się, w trakcie dnia jestem ciągle śpiący i zmęczony, do tego odczuwam bóle w klatce piersiowej, duszności obecnie wejście na 3 piętro bloku zajmuje mi około 8-10 minut, gdyż muszę zatrzymywac się by złapać dech, trudno mi się oddycha. Mam stwierdzona depresję z objawami psychosomatycznymi lecz nie biorę leków, ponadto echo serca wykazało kardiomiopatie przerostowa lewej komory serca jednak (nie genetyczna) - lekarz nie dał przeciwwskazań do trenowania sportów walki oraz na siłowni - jednak obecnie nie mogę już trenować przez wymienione wyżej objawy. Często miewam biegunki, zawroty głowy, zaparcia, drżenie rąk, mrowienie w palcach u rąk. Mierząc ostatnio ciśnienie krwi wyszło mi 44/108 lecz dzień wcześniej było 79/122. Zazywalem hormony tarczy t3 i t4, Testosteron, insulinę (nie mam cukrzycy), Anapolon, Clenbuterol, Winstrol-Stanazol, Metanabol, Trenbolon, Masteron, Boldenon, Deca-Durabolin - Nandrolon, Stymulanty na Geranium, Johinbinie, AMP i efedryne. Mam też często rozszerzone źrenice choć nie biorę już stymulantow, nie cpam, nie palę i nie pije alkoholu. Ponadto obecnie występuje totalny brak apetytu, nudności, wymioty, skurcze w okolicach kręgosłupa- odcinek ledzwiowy oraz ostre bóle z prawej strony brzucha (podbrzusza) oraz bóle promirniujace od brzucha poprzez jądra do odbytu - rozrywajacy ból znacznie utrudnia np. Chodzenie- muszę przyjmować pozycje obronną i jakby ochraniac jądra nogami by móc się przemieszczac. Mimo brania podczas cykli heparegenu wyniki badań są dość szokujące, nie wiem co się ze mną dzieje, będę wdzięczny za jakąkolwiek sugestie co robić, chcę z tego wyjść bo to niszczy mnie i moje życie - proszę o pomoc z wyrazami szacunku bezradny chłopak. Błagam chcę sobie pomóc :(

    Dzień dobry, na Pana miejscu znalazłbym dobrego endokrynologa i natychmiast się do niego udał. Biorąc pod uwagę skomplikowaną historię dopingową i objawy bólowo-czynnościowe dot. całego ciała, trudno poradzić Panu cokolwiek on-line. W przypadku gdyby ból uniemożliwiał codzienną aktywność, proszę zgłosić się na pobliski SOR/KOR.

    dr n. med. Krzysztof Piotrowski

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie