Adresy (2)

Najbliższy termin:

Pokaż kalendarz
Przyjmuję: dorosłych
Karta płatnicza, Gotówka
32 758.....

Najbliższy termin:

Pokaż kalendarz
Przyjmuję: dorosłych
Gotówka
32 758.....

Rynek 26 a, Andrychów
Centrum Medyczne Kącik (mapa)

Lekarz nie ma włączonego kalendarza pod tym adresem


Gotówka
Brak informacji o usługach i ich cenach

Moje doświadczenie

O mnie

Witam serdecznie, jestem absolwentka wydziału lekarskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach. Przez 10 lat zwiazana byłam z pracą kliniczną jak...

Zobacz pełen opis


Edukacja

  • Śląska Akademia Medyczna, Wydział lekarski , ukończona 2005 r.
  • IV Liceum Ogólnokształcące im. St Staszica w Sosnowcu ukończone w 1999 r.

Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Usługi i ceny

Konsultacja endokrynologiczna

160 zł


Naftowa 11, Sosnowiec

160 zł

Centrum Medyczne Twoje Zdrowie


Gen. J. Ziętka 74 c, Mysłowice

160 zł

Zespół Gabinetów Specjalistycznych "Mini-Klinika"


Konsultacja endokrynologiczna + USG tarczycy

230 zł


Naftowa 11, Sosnowiec

230 zł

Centrum Medyczne Twoje Zdrowie


Gen. J. Ziętka 74 c, Mysłowice

230 zł

Zespół Gabinetów Specjalistycznych "Mini-Klinika"


USG tarczycy

70 zł


Gen. J. Ziętka 74 c, Mysłowice

70 zł

Zespół Gabinetów Specjalistycznych "Mini-Klinika"

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
169 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
A
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Zespół Gabinetów Specjalistycznych "Mini-Klinika" konsultacja endokrynologiczna

Pani doktor kompetentna, rzetelna. Wysluchala mnie i poswiecila tyle czasu ile bylo potrzeba. Polecam


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Twoje Zdrowie

Miła, bardzo rzetelna Pani Doktor. Wszystko dokladnie wyjasnila, gdy powiedzialam jej o swoich obawach to zrobila dodatkowe badanie zeby odrazu rozwiac moje obawy Serdecznie polecam :)


Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Twoje Zdrowie konsultacja endokrynologiczna (pierwsza wizyta)

Pani doktor to jedna z najmilszych osób jaką można sobie wyobrazić. Kompetentna, konkretna, polecam z całego serca i życzę każdemu choremu takiego doktora


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Twoje Zdrowie tarczyca

Pierwsza wizyta - rzetelny wywiad, miła atmosfera, konkretne wskazówki i zalecenia. Polecam panią Doktor!


S
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Twoje Zdrowie problemy z tarczycą

Bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie Pani doktor, wyjaśniła mi bardzo dokładnie jaka jest sytuacja w moim przypadku i jakie trzeba zrobić badania żeby coś potwierdzić lub wykluczyc, pozatym posiada dużą wiedzę w dziedzinie endokrynologii, polecam Panią Doktor z calego serca ????


Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Twoje Zdrowie konsultacja endokrynologiczna (pierwsza wizyta)

Witam jestem mieszkanką Świętochłowic i tutaj chodziłam do endokrynologa po dwóch wizytach nic nie wiedziałam więc znalazłam Panią dr.z Sosnowca i umówiłam się na wizytę.Jestem mile zaskoczona Pani Dr. kompetentna widać że zna się na tym co robi i co kocha oby więcej takich lekarzy.Pierwsza wizyta a wiem na czym stoje i mogę z czystym sercem polecić Panią dr.napewno zostanę pacjentką Pani dr.Dziękuję z całego serca.Pozdrawiam serdecznie.


G
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Zespół Gabinetów Specjalistycznych "Mini-Klinika" konsultacja endokrynologiczna

Przebieg wizyty w bardzo przyjemnej atmosferze. Wywiad lekarski ,odpowiednie badanie i skrupulatne wytłumaczenie diagnozy. Jasne i przejrzyste zalecenia. Polecam!!" :)


R
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Twoje Zdrowie

Polecam wizytę u Pani doktor, rzetelna, dokładna i skupioną na pacjencie a przy tym bez pośpiechu wszystko dokładnie wyjaśnia. Atmosfera miła, trafna diagnoza i leczenie.

dr n. med. Jolanta Blicharz-Dorniak

Witam , bardzo dziękuje za miły komentarz . Pozdrawiam serdecznie :).


A
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Centrum Medyczne Kącik

Pani dr okazała się osobą bardzo rzeczową i kompetentną. Po wykluczeniu przyczyn endokrynologicznych pani dr dała zlecenie na szereg badań, wykazując tym samym zainteresowanie problemem pacjenta a nie odsyłając do kolejnych lekarzy. Polecam!!!

dr n. med. Jolanta Blicharz-Dorniak

Witam, dziękuje bardzo za miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

103 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Nie jestem pewien czy dobrze trafiłem ale takie specjalistę wygooglowałem do tego problemu. Proszę o informację do jakiego lekarza powinienem się udać w celu określenia lipomasti lub ginekomastii u mężczyzny. Mam 26 lat regularnie ćwiczę i trzymam raczej zdrową dietę choć dużą ok. 3,2kcl dziennie. Moje sutki jednak są delikatnie nabrzmiałe i wysunięte czasem jak jest mi zimno albo po prysznicu stają się zwyczajne, że tak powiem. Prosiłbym od razu o podanie specjalisty ponieważ lekarz rodzinny w moim miejscu zamieszkania to problematyczny i nie pewny temat.

    Pozdrawiam

    Witam, jak najbardziej problemem ginekomastii zajmuje się endokrynolog. Pozdrawiam serdecznie.

    dr n. med. Jolanta Blicharz-Dorniak

  • Badania robiłam w 21 dniu cyklu. Za tydzień mam wizytę , ale jestem ciekawa czy mam cukrzycę typu 2 czy insulinooporność . Dodam że mam 40 lat i wagę 86kg przy wzroście 1,64 . Dziękuję z góry za uspokojenie moich nerwów.

    Glukoza we krwi 86mg. Min.max70,00_115,00
    Glukoza 1 h 75g. -177mg
    Glukoza 2h 75g-131mg
    Kwas moczowy kobieta 5,76 mg (norma2,60-6,00)
    FSH 1,66. Faza lutealna1,7-7,7
    LH 1,05 faza lutealna1 7,7-58,5

    Witam, cukrzycy nie ma. Ale proszę jeszcze nie zapomnieć na wizytę o wyniku insuliny, nie da się określić insulinooporności . Pizdrawiam serdecznie

    dr n. med. Jolanta Blicharz-Dorniak

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Witam serdecznie, jestem absolwentka wydziału lekarskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach. Przez 10 lat zwiazana byłam z pracą kliniczną jak...

Zobacz pełen opis


Edukacja

  • Śląska Akademia Medyczna, Wydział lekarski , ukończona 2005 r.
  • IV Liceum Ogólnokształcące im. St Staszica w Sosnowcu ukończone w 1999 r.

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Endokrynologia
  • Choroby wewnętrzne

Staże

  • Klinika Endokrynologii SK nr 1 w Zabrzu- 2007-2009
  • Klinika Endokrynologii i Nowotworów Neuroendokrynnych UCK w Katowicach -2010-2017.
  • Oddział chorób wewnętrznych z pododdziałem onkologii szpitala im St Leszczynskiego w Katowicach. -2009-2010

Certyfikaty


Zdjęcia


Znajomość języków

Angielski

Nagrody i wyróżnienia

  • Nagroda Polskiego Towarzystwa Endokrynologicznego za najlepszą publikację w dziedzinie nowotworów neuroendokrynnych (2014).
  • Wyróżnienie pracy doktorskiej (2011)
  • Zespołowo Nagroda I stopnia Rektora Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w zakresie działaności naukowej, 2012.

Publikacje i artykuły

Publikacje (10)