COVID-19: Nie rezygnuj ze zdrowia

ZnanyLekarz

Do tego specjalisty możesz umówić się na:

Wizyta w gabinecie

Jeśli potrzebujesz leczenia, które wymaga spotkania ze specjalistą, nie czekaj – umów wizytę w gabinecie.

Adresy (4)


Gotówka, Karta płatnicza
32 758.....

Operacja przepukliny • od 3 650 zł

Wizyta • 190 zł

Wizyta kontrolna • 190 zł +1 więcej

Wizyta pierwszorazowa • 190 zł



Ubezpieczenia akceptowane pod tym adresem

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)

Allianz

Compensa + 6 więcej


Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
32 758.....



Przyjmuję: dorosłych
Gotówka, Karta płatnicza
32 758.....


ul. Szczecińska 10, Chorzów
Energomontaż Chorzów

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Gotówka
Brak informacji o usługach i ich cenach

Moje doświadczenie

O mnie

dr n. med. Grzegorz Kowalski - Specjalista Chirurgii Ogólnej Specjalista Chirurgii Onkologicznej, Bariatra ...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • otyłość
  • niedoczynność tarczycy
  • rak jelita grubego
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Śląski Uniwersytet Medyczny

Specjalizacje

  • Chirurgia ogólna
  • Chirurgia onkologiczna


Filmy


Znajomość języków

Angielski, Rosyjski, Czeski

Usługi i ceny

Popularne usługi

Konsultacja bariatryczna


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

180 zł

KCM Clinic S.A.


Krucza 2A, Wrocław

180 zł

KCM Clinic Wrocław

Pozostałe usługi

Balon żołądkowy


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 6 000 zł

KCM Clinic S.A.


Biopsja wątroby


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 4 900 zł

KCM Clinic S.A.


By-pass


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 18 900 zł

KCM Clinic S.A.


Chirurgia laparoskopowa


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

Dowiedz się więcej

KCM Clinic S.A.


Chirurgia onkologiczna


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 14 000 zł

KCM Clinic S.A.


Konsultacja chirurga onkologa


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

180 zł

KCM Clinic S.A.


Konsultacja onkologiczna


Krucza 2A, Wrocław

180 zł

KCM Clinic Wrocław


Laparoskopia


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

Dowiedz się więcej

KCM Clinic S.A.


Laparoskopowa operacja przepukliny


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 5 900 zł

KCM Clinic S.A.


Laparoskopowe usunięcie wyrostka robaczkowego


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 5 900 zł

KCM Clinic S.A.


Operacja przepukliny


ul. Brzozowa 54, Katowice

od 3 650 zł

Klinika Chirurgii Mazan


Operacja przepukliny pachwinowej


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 5 900 zł

KCM Clinic S.A.


Operacja tarczycy


ul. Bankowa 5-7, Jelenia Góra

od 6 900 zł

KCM Clinic S.A.


Wizyta


ul. Brzozowa 54, Katowice

190 zł

Klinika Chirurgii Mazan


Wizyta kontrolna


ul. Brzozowa 54, Katowice

190 zł

Klinika Chirurgii Mazan


Wizyta pierwszorazowa


ul. Brzozowa 54, Katowice

190 zł

Klinika Chirurgii Mazan

Opinie od pacjentów

5

Ogólna ocena
130 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
I
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: KCM Clinic S.A. operacja tarczycy

Pan doktor Kowalski to przede wszystkim profesjonalista, konkretny, rzeczowy i empatyczny, dokładnie tłumaczy, a to dla mnie ważne, bo to pierwsza wizyta u endokrynologa. Już umówiłam się na kolejną wizytę- na biopsję i liczę na to, że zlecone badania będą kolejnym krokiem do całkowitego wyleczenia


S
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan

Pierwsza wizyta u pana doktora bardzo konkretna, rzeczowa, wszystko zostało dokładnie wytłumaczone. Pan doktor przeprowadził u mnie cholecystektomię. Jestem bardzo zadowolona zarówno z opieki w trakcie i po zabiegu, jak również efektów wizualnych. Po laparoskopii niemal nie ma śladu a minęły dopiero 3 tygodnie. Z całego serca polecam doktora Kowalskiego, to świetny chirurg i przemiły człowiek. Dziękuję panie doktorze, Sonia K.


P
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan wizyta pierwszorazowa

Witam.
Polecam z całego serca! Lekarz z powołania! Opisał całą chorobę, wyjaśnił szczegółowo. Zrobione badania. Wszystko jak należy. Polecam!


S
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan chirurgia bariatryczna

Pan Doktor jest niesamowitym specjalistą, który dba o dobro swoich pacjentów za równo przed operacją jak i po niej. Pomimo tego, że w innych szpitalach często nie stosuje się dodatkowej diety płynnej przed chirurgicznym leczeniem otyłości, pan Doktor Kowalski w trosce o zwiększenie bezpieczeństwa operacji zaleca taką praktykę. Pod jego opieką czułam się bezpiecznie i nie obawiałam się komplikacji. To wspaniała, profesjonalna osoba, która wie co robi, polecam chociażby w celu zasięgnięcia opinii.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan wizyta kontrolna

Wizyta kontrolna po operacji sleeve odbyla sie miesiac po zabiegu przeprowadzonym przez doktora Kowalskiego. Wszystko w milej i przyjaznej atmosferze, lekarz poza obejrzeniem dobrze gojacych sie ran zrobil takze USG jamy brzusznej aby upewnic sie, ze wszystko jest ok. Bardzo kompetentny specjalista. Goraco polecam.


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan konsultacja endokrynologiczna

Bardzo polecam Pana Doktora. Dokładnie, rzeczowo wyjaśnił w czym jest problem i jakie rozwiązanie wodzi. Mama jest pozytywnie nastawiona A to najważniejsze. Czekamy na następną wizytę.


K
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan

Pan Doktor przeprowadził rzetelny wywiad na początku wizyty, wykonał badania kontrolne i wydał zalecenia.


B
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan problem z tarczycą, perspektywa powtórnej operacji

Spokojnie, rzeczowo i przystępnie przekazane informacje na temat aktualnego stanu tarczycy, dalszego postępowania i możliwych następstw. Będę kontynuowała leczenie. Panu Doktorowi bardzo dziękuję, a innym poszukującym endokrynologa szczerze polecam.
Barbara Banasik


M
Użytkownik zweryfikowany
Lokalizacja: Energomontaż Chorzów Podejrzenie nowotworu tarczycy

Pierwsza wizyta 20.08.2019 rok, a jak wiadomo pierwsze wrażenie jest kluczowe: Pan Doktor wywarł na mnie wrażenie bardzo miłego i empatycznego człowieka, w dalszej części wizyty okazało się, że tak jest w rzeczywistości. Od razu zrozumiałam, że to jest Lekarz jakiego poszukiwałam, dobry fachowiec, przejrzał wyniki, wykonał USG, rzeczowo doradził i wyjaśnił czym jest moja choroba i jakie leczenie powinnam podjąć. A moja choroba to nie jakaś bułka z masłem, tylko poważne schorzenie (podejrzenie nowotworu tarczycy). Od momentu wcześniejszej diagnozy na Onkologii w Gliwicach miałam problem z poradzeniem sobie z tym problemem. Po wizycie u Pana doktora czuję się spokojniejsza, oczywiście boje się, ale całkowicie zaufałam Panu doktorowi i postanowiłam oddać swoje zdrowie, a być może i życie w ręce Pana Doktora. Dalsze leczenie będę kontynuowała właśnie u Pana Doktora Grzegorza Kowalskiego.
Małgorzata W.
Ruda Śląska


E
Użytkownik zweryfikowany
Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl Lokalizacja: Klinika Chirurgii Mazan

Bardzo dobry lekarz - konkretny, rzeczowo informuje, odpowiada na pytania. Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu i opieki.


Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

9 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Dzień dobry proszę o interpretację wyników biopsji tqrczycy. W rozmazie materiał mało obfity, widoczny jest zagęszczony koloid, rozproszone i grupy tyreocytow o powiększonych jadrach komórkowych i rozjasionej chromatynie oraz pojedynczymi wpukleniami błony jądrowej "grooves" w tle treść krwista. Obraz cytologiczny przemawia za zmianą z atypia o nieokreślonym charakterze. Grupa cytologiczne 3.

    Konieczne leczenie operacyjne

    dr n. med. Grzegorz Kowalski

  • Mam pytanie. Co dalej robić? Tarczyca powiększona zwłaszcza w zakresie płata lewego i ciesni o wym. Pp 52x21x18mm,pl 62x30x27mm. Ciesn 11 mm. Na granicy płata prawego i ciesni guzeklito-plynowy o wym. 15x7mm. Wobrebie ciesni hipoechogeniczny, dobrze ograniczony guzek o wym. 16x8mm. Część centralna i dolny biegun płata lewego zajmuje konglomerat heteroechogenicznychniejednorodnych guzików o orientacyjny h wymiarach 26x36mm.w górnym biegunie płata lewego guzek płynów-loty śr. 10mm. Okoliczne węzły chłonne szyjne bez cech patologii. Echogenicznosc tarczycy w niewielkim stopniu niejednokrotnie obniżona. Wyniki badan: tsh 2,860 norma 0,270-4,200 ft3 3,70 norma 2,04-4,40 ft4 1,05 norma 1,00-1,60. Atpo 10,03 norma 0,00-34,00. Dodam że mam 34 lata i 8 miesięcy temu urodziłam dziecko. Nie lecze się i endokrynologa

    Wykonać biopsję i poddać się operacji

    dr n. med. Grzegorz Kowalski

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

dr n. med. Grzegorz Kowalski - Specjalista Chirurgii Ogólnej Specjalista Chirurgii Onkologicznej, Bariatra ...

Zobacz pełen opis

Leczone choroby

  • otyłość
  • niedoczynność tarczycy
  • rak jelita grubego
Pokaż wszystkie leczone choroby

Edukacja

  • Śląski Uniwersytet Medyczny

Certyfikaty ZnanyLekarz.pl


Specjalizacje

  • Chirurgia ogólna
  • Chirurgia onkologiczna

Staże

  • Europejski Instytut Telechirurgii- IRCAD/EITS - HôpitauxUniversitaires, Strasburg - Francja
  • European School of Laparoscopic Surgery - Saint-Pierre University Hospital, Bruksela - Belgia
  • Aesculap Akademie, Tuttlingen - Niemcy

Certyfikaty



Filmy


Znajomość języków

Angielski, Rosyjski, Czeski

Nagrody i wyróżnienia

  • Członek Polskiego Towarzystwa Lekarskiego
  • Członek Towarzystwa Chirurgów Polskich
  • Członek Sekcji Wideochirurgii Towarzystwa Chirurgów Polskich
Zobacz więcej

Profile społecznościowe


Publikacje i artykuły

Publikacje (21)

Powiązane wyszukiwania