Adresy (2)

Brzeziny, Alwernia
Gabinet Prywatny Dietetyka&Sport (mapa)

Lekarz nie ma włączonego kalendarza pod tym adresem

Poproś o kalendarz wizyt
Gotówka, Przelew na konto, Płatność ratalna
Brak informacji o usługach i ich cenach
Górnicza 5, Libiąż
Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA (mapa)

Lekarz nie ma włączonego kalendarza pod tym adresem

Poproś o kalendarz wizyt
Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku
Gotówka

Konsultacja pierwszorazowa w gabinecie • 80 zł

Konsultacja kontrolna w gabinecie • 50 zł

Konsultacja pierwszorazowa online • 50 zł +6 więcej

Konsultacje kontrolne online • 40 zł

Analiza składu ciała • 25 zł

Jadłospis 7 dni • od 100 zł

Pokaż więcej usług

Moje doświadczenie

O mnie

Ukończyłam Dietetykę Kliniczną na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach. Obecnie cały czas się szkolę i pogłębiam wiedzę na licznych szkoleniac...

Zobacz pełen opis


Usługi i ceny

Konsultacja pierwszorazowa w gabinecie

80 zł


Górnicza 5, Libiąż

80 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Konsultacja kontrolna w gabinecie

50 zł


Górnicza 5, Libiąż

50 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Konsultacja pierwszorazowa online

50 zł


Górnicza 5, Libiąż

50 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Konsultacje kontrolne online

40 zł


Górnicza 5, Libiąż

40 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Analiza składu ciała

25 zł


Górnicza 5, Libiąż

25 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Jadłospis 7 dni

od 100 zł


Górnicza 5, Libiąż

od 100 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Jadłospis 10 dni

od 120 zł


Górnicza 5, Libiąż

od 120 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Jadłospis 14 dni

od 150 zł


Górnicza 5, Libiąż

od 150 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA


Modyfikacja jadłospisu

od 50 zł


Górnicza 5, Libiąż

od 50 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA

Opinie

Brak opinii o lekarzu

Ten lekarz nie ma jeszcze opinii na ZnanyLekarz. Dodaj pierwszą.

Dodaj opinię

Odpowiedzi na pytania

1 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl


  • Witam,
    Czy oliwy z oliwek nierafinowanej można używać do smażenia w niskich temperaturach? np. do jajecznicy?
    Pozdrawiam

    Witam,
    Jeżeli do podsmażenia używamy oliwy, najlepiej by była ona jednak rafinowana. Oliwa nierafinowana ma niższy punkt dymienia, szybciej się pali i działa jako czynnik mutagenny i kancerogenny (rakotwórczy). Nie mniej jednak jajecznicę smaży się dość krótko i na niewielkim ogniu, zatem zastosowanie oliwy od czasu do czasu nie zrobi nam krzywdy. Starajmy się jednak używać jej do krótkotrwałego obsmażania, a do długotrwałego oliwy rafinowanej, oleju rzepakowego czy innych tłuszczów o wysokim punkcie dymienia jak choćby masło klarowane. Pamiętajmy też, aby dania smażone spożywać sporadycznie, a jajecznicę możemy również przyrządzić bez użycia dodatkowego tłuszczu np. na pomidorach, na mleku.
    Pozdrawiam

    mgr Dominika Kulczycka-Wójcik

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.

Moje doświadczenie

O mnie

Ukończyłam Dietetykę Kliniczną na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach. Obecnie cały czas się szkolę i pogłębiam wiedzę na licznych szkoleniac...

Zobacz pełen opis


Specjalizacje

  • Dietetyk kliniczny
  • Dietetyk sportowy