Barbara Szyszkowska

verifiedCreated with Sketch.

Dietetyk

5 opinii +dodaj

Umów wizytę oceń lekarza
148 odwiedzin w ciągu 30 dni

Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Lublinie na wydziale Pielęgniarstwa i Nauk o Zdrowiu - kierunek Dietetyka Kliniczna i Zasady Zdrowego Odżywiania. Absolwentka studiów II stopnia… więcej

Umów wizytę

Kliknij w dogodny termin i umów wizytę. Dostaniesz potwierdzenie na e-mail.

Ocena pacjentów

5

Ogólna ocena
5 opinii

  • Punktualność
  • Zaangażowanie
  • Gabinet
  • J
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
    Lokalizacja: ŻAGIEL MED Przychodnia ZanaUsługa: konsultacja dietetyczna pierszorazowa

    Byłam pierwszy raz i jestem zadowolona. Wszystko wytlumaczone jak dziecku.Rozmawiałam z Panią jak z koleżanką. Przygodę z odchudzaniem dopiero zaczynam,ale widzę,że warto. Polecam ;)

  • E
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl

    Indywidualne podejście do pacjenta, dokładnie omówienie procesu leczenia, empatia i zaangażowanie lekarza. Szczerze polecam wizytę osobom borykającym się z problemami z wagą.

  • K
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl

    Polecam. Pani Basia jest świetnym specjalistą z indywidualnym podejściem do sprawy. Miła. Uśmiechnięta. Przyjemna wizyta :)

  • G
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl

    Rzeczowa dietetyczka, bardzo prosto tłumaczy o co w odchudzaniu chodzi i jaki będzie jego plan. Jak na razie polecam ;)

  • A
    Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl

    Profesjonalizm w 100% fachowe podejście do pacjenta, proste i szybkie menu i do tego niezbyt kosztowne i bardzo zadowalające efekty. Polecam :)

Doświadczenie i kwalifikacje

O mnie

  • Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Lublinie na wydziale Pielęgniarstwa i Nauk o Zdrowiu - kierunek Dietetyka Kliniczna i Zasady Zdrowego Odżywiania. Absolwentka studiów II stopnia na kierunku Zdrowie Publiczne – Uniwersytet Medyczny w Lublinie oraz studiów podyplomowych w Instytucie Żywności i Żywienia w Warszawie. Obecnie doktorantka na UM w Lublinie. W swoich dietach potrafi połączyć skuteczność i prostotę przygotowania potraw z wykwintnością ich smaku i nierzadko wyrafinowanymi gustami i preferencjami podniebienia swoich pacjentów.

Edukacja

  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi