Janusz Cianciara, gastrolog Warszawa
Gastrolog prof. dr hab. n. med.

Janusz Cianciara

Edytuj dane

To Twój profil? - przejmij nad nim kontrolę!

5
  • 13 sierpnia 2013

    Ocena: Bardzo dobry

    Świetny specjalista a do tego cudowny człowiek. Miły, spokojny, kulturalny, życzliwy, kompetentny . Polecam

    zgłoś nadużycie
  • 18 lutego 2011

    Ocena: Bardzo dobry

    Prof. Cianciara to nie tylko wybitny specjalista, ale co ważne dla pacjenta lekarz bardzo życzliwy i ciepły. Miałam wielkie szczęście , że na początku mojej walki o zdrowie trafiłam na niego i jego zespół lekarzy, gdyż chyba dzięki temu byłam dobrze i szybko zdiagnozowana i teraz mogę znowu cieszyć się życiem.

    zgłoś nadużycie
  • 18 marca 2010

    Ocena: Bardzo dobry

    Trafiłam do Pana Profesora, po długiej wędrówce od lekarza do lekarza (nikt nie potrafił powiedzieć co mi jest). Podejrzewano u mnie autoimmunologiczne zapalenie wątroby. Pan Profesor przeprowadził ze mną rzetelny wywiad, przejrzał wszystkie badania z uwagą. Byłam u niego za 2 razy, za drugim wraz z pogarszającymi się wynikami zaproponował przyjście na biopsję do niego do szpitala na Wolską. Zostałam przyjęta od razu, po niespełna tygodniu. Opieka na hepatologii w Zakaźnym godna polecenia, wszyscy bardzo mili i opiekuńczy. Pan Profesor zajął się mną bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Polecam z całego serca tego lekarza, na pewno będę u niego kontynuować leczenie.

    zgłoś nadużycie
  • 2 lutego 2009

    Ocena: Bardzo słaby

    Odradzam. Prof. Cianciara jest specjalista chorob zakaznych i nie zasiegalbym u niego porad z zakresu gastroenterologii. Uwagi o miedzi jako panaceum na stluszczenie watroby sa nieuprawnione.

    zgłoś nadużycie

    Jesteś tym lekarzem? Odpowiedz na tę opinię! Zarejestruj się teraz

  • 29 listopada 2008

    Ocena: Bardzo dobry

    prof. Cianciara jako nieliczny z lekarzy - jako zakaźnik i hepatolog jest świadomy tego, że układ odpornościowy człowieka bez miedzi nie może być kompetentny. Osobom z objawami stłuszczenia wątroby i podwyższonymi trójglicerydami mówi od razu, że muszą pokochać sałatę, wołowinę, wątróbkę, czarna kawę i kakao na wodzie. Na takiej diecie stłuszczenie mija i trójglicerydy wracają do normy, bo wątroba dostaje miedź konieczną do metabolizmu lipidów. Prof. Cianciara wie także, że sukces w walce z wirusowymi zapaleniami wątroby zależy od tego, czy wątroba i szpik kostny mają dostateczną podaż miedzi. Powtarza jak mantrę, że serokonwersje i samowyleczenia wynikają z dostarczenia organizmowi sałaty, wołowiny i wątróbki a nie są efektem Cu-du.

    zgłoś nadużycie

Wybierz ocenę dla tego lekarza i uzasadnij ją

Aby dodać opinię musisz wybrać ocenę
Komentarz nie powinien być pisany wielkimi literami
Lekarz do którego umówisz się na wizytę online